E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
merhaba tatarkızı
takviminden son günlerin oldugunu anlıyorum ve cok merak ediyorum kaç kilo aldın arkadaşım ? ben daha yolun cok başındayım da :)
sevgiler..
12 k,ilo aldım şimdilik :) doguma azkaldı seninde bebişin hayırlı olsun canım benim 2. bebişim 8 yaşında bi oglum var şimdide kızım olcak alah nasip ederse
sevarcım maşallah bebişin kocaman olmuş. bence hiç korkma çünkü bak benim yarın 19. haftam bitecek 20. haftaya başlayacağım buna rağmen daha bebeğimin hareketlerini hissedemedim. çok şükür herşey yolunda bir sorunumuz yok. ultrasonda da çok hareketli ama ben hissedemiyorum demekki. her gebelik farklıymış unutma.
diloşcum allah sabır versin zor bir durum. seni öyle iyi anlıyorum ki. ben de 2 sene önce yaşadım aynı şeyi ama hala atlatamadım. tabi senin bizden farklı daha avantajlı bir durumun söz konusu 2 tane sağlıklı pırıl pırıl evladın var. yeni bir bebek içinse önemli olan senin kararın ama eğer düşüneceksen doktor kontrolünde olman gerekir sanırım. kaldıki yaşın çok geç değil nice insanlar var çok geç yaşta sağlıklı doğum yapan. umarım herşey gönlünce olur.
merhaba birkaç gündür giremiyordum doğum yaklaştıkça stres artar diyorlardı doğruymuş beni korku değilde sıkıntı sardı hadi artık oğluşum gel
sorma sevar yasenin yine iyi 3 kilo 4. ayındasın.ben bu hızla gidersem son ayımda yerimden kalkamam herhalde :))
sen bide işe gidip geliyorsun yürüşünde var yani ne güzel .ben evdeyim ilk 3 ayı atlatana kadar da evde olucam (aman bişey olmasın diye) eşim ve ailem biraz pipiriklilerde.bu yüzden ben sürekli yeme ve uyku halindeyim :)))
sende de oluyormu uykuu sevarcım bende cok oluyor da ,böyle sürekli yorgun hissetme uyuma isteğiii ,kısaca bi miskinlik tembellik haliii :)))
merhaba kızlar tekrar, asudcum inaşllah ablanın denemsi başarılı olur bu sefer. yıkılmak mı o nasıl söz sen böyle olursan ablan naapsın.allahtan ümit kesilmez inşallah olacak bu sefer...
merhaba kızlar.nasılsınız?
Asudcum inşallah ablanın denemesi bu sefer başarılı olur. ablan böyle bir problemle uğraşırken hamile biri olarak senin ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. allah onun ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?