Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
takvim konusunda bebeğinizin takvimini yapın artık adlı egemen arkadaşımızın açmış olduğu bir konu var onun ilk sayfasında yazıyor. oradan yapabilirsin. eğer yapamazsan sana yardımcı olurum. bu arada bende mimarım ve çalışıyorum. Çarşamba da oturuyorum işyerimde santral garajda. evime 10 dk yürüme mesafesi yani. o yüzden hala çalışıyorum. bakalım inşallah bir problem çıkmazsa 7. aya kadar çalışmak istiyorum. bulantıların falan oluyormu. benim olmadı çok şükür ama mide yanmalarım var. onlar biraz rahatsız ediyor işte. birde arada kasık, karın ve bel ağrılarım oluyor. bebiş için katlanıyoruz artık.

takvim konusunda bebeğinizin takvimini yapın artık adlı egemen arkadaşımızın açmış olduğu bir konu var onun ilk sayfasında yazıyor. oradan yapabilirsin. eğer yapamazsan sana yardımcı olurum. bu arada bende mimarım ve çalışıyorum. Çarşamba da oturuyorum işyerimde santral garajda. evime 10 dk yürüme mesafesi yani. o yüzden hala çalışıyorum. bakalım inşallah bir problem çıkmazsa 7. aya kadar çalışmak istiyorum. bulantıların falan oluyormu. benim olmadı çok şükür ama mide yanmalarım var. onlar biraz rahatsız ediyor işte. birde arada kasık, karın ve bel ağrılarım oluyor. bebiş için katlanıyoruz artık.

merhaba tatarkızı
takviminden son günlerin oldugunu anlıyorum ve cok merak ediyorum kaç kilo aldın arkadaşım ? ben daha yolun cok başındayım da :)
sevgiler..

12 k,ilo aldım şimdilik :) doguma azkaldı seninde bebişin hayırlı olsun canım benim 2. bebişim 8 yaşında bi oglum var şimdide kızım olcak alah nasip ederse

12 k,ilo aldım şimdilik :) doguma azkaldı seninde bebişin hayırlı olsun canım benim 2. bebişim 8 yaşında bi oglum var şimdide kızım olcak alah nasip ederse

valla çok iyi 12 kilo süpersin yaaa. ben daha şimdiden 8 kilo aldım 25 le tamamlarım gibime geliyo :))

merhaba nimet .benim de en büyük korkum 20 25 kilo almak çünkü çok müsait bir yapım var 2 aylık hamile olmama rağmen 2 kilo aldım .iştahım maşallah oldukça açıkkkk :))) 12 15 kiloyla hamileliğini tamamlayanlara burdan büyük bir bravoooo diyorummm.

canim benim sagol yelizcim iyi dileklerin icin tabiki benim iyiyce düsünmem lazim bidaha denemek icin bazi zamanlar varki ama kendini arka plana atip cocuklarinin istegine göre hareket ediyosun hayirlisi suan kafam cok karisik karar veremiyorum saglikli düsünemiyorum daha bakalim zaman ne göstercek aynilarini yasamak beni korkutuyor canim gene

canim alintiyi yanlis yaptim yelizcim sagol iyi dileklerin icin yasim genc degil aslinda ama cokda genc degil allahdan minyonum göstermiyorum ama daha saglikli düsünemiyorum kafam cok karisik zamana biraktim gene aynilarini yasamak korkutuyo beni canim anliycagin

halecim yapmışsın bak takvimini. tebrikler. iki kilo aldım diyorsun bende üç kilo almışım daha şimdiden ya. ne yapacağız sonradan bilmem

merhaba birkaç gündür giremiyordum doğum yaklaştıkça stres artar diyorlardı doğruymuş beni korku değilde sıkıntı sardı hadi artık oğluşum gel

sorma sevar ya senin yine iyi 3 kilo 4. ayındasın.ben bu hızla gidersem son ayımda yerimden kalkamam herhalde :))
sen bide işe gidip geliyorsun yürüşünde var yani ne güzel .ben evdeyim ilk 3 ayı atlatana kadar da evde olucam (aman bişey olmasın diye) eşim ve ailem biraz pipiriklilerde.bu yüzden ben sürekli yeme ve uyku halindeyim :)))
sende de oluyormu uykuu sevarcım bende cok oluyor da ,böyle sürekli yorgun hissetme uyuma isteğiii ,kısaca bi miskinlik tembellik haliii :)))

Kizlar merhabalar...Bugun cok heyecanliyim Ablam 4. kez tup bebek denemesi yapacak. Bugun basladilar. Sizde dua edin olur mu? Bu seferde tutmazsa hepimiz yıkılcaz..
Cok zor Allah kimseyi bu durumda birakmasin. İsteyen herkese versin insallah.

merhaba birkaç gündür giremiyordum doğum yaklaştıkça stres artar diyorlardı doğruymuş beni korku değilde sıkıntı sardı hadi artık oğluşum gel

bende cok heyecan yapmaya başladım nasıl olcak diye geceleri uyuyamıyorum bir an önce gelsin istiyorum ide hareketlerin kısıtlanınca daha zor oluyor gebelik inşalah hayırlısıyla dogarlar canım sabır cogu gitti azı kaldı

karnım acıktıkca meyveye saldırıyorum geceleri hafif şeyler yiyorum gece karnım cok acıkıyor bol bol süt içiyorum erken dönemde uyku normal ilaçlarında yapar uyku halsizlikte olur sen yorma kendini yinede

merhaba kızlar tekrar, asudcum inaşllah ablanın denemsi başarılı olur bu sefer. yıkılmak mı o nasıl söz sen böyle olursan ablan naapsın.allahtan ümit kesilmez inaşllah olacak bu sefer.

belmacım ve tatarcım, valla allah size sabır versin. dayanma gücü versin. bir an önce yavrularınıza sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. mutlu haberleirnizde bekliyoruz. şükürki erken doğum olmadan bu zamana kadar gelebilmişsiniz.

halecim iştahının olması ne güzel. en azından beslenebiliyorsun. yiyorsinki alıyorsun demekki. ya benimki bişey yemedne akşam yemeği olmadan 5 ayı bitiripte 8 kilo almış olsaydın. valla kendimi yemeğe versem kimbilir ne olcam ben ondan korkuyorum

saol canım inaşlah sizde sonuna kadar gelir hayırlısıyla alırsınız kucagınıza

merhaba kızlar tekrar, asudcum inaşllah ablanın denemsi başarılı olur bu sefer. yıkılmak mı o nasıl söz sen böyle olursan ablan naapsın.allahtan ümit kesilmez inşallah olacak bu sefer...

saol canim..ablam kotu oluyor ben ondan kotu oluyodum zaten tutmayinca..simdi ne olurum bilmiyorum...insanin elinde degil ki..onun yaninda zaten kendimi o kadar kotu hissediyorum ki...Eger tutarsa en buyuk mutluluklardan biri olcak benim icin. Allah'im insallah ablama, isteyen herkese bu duyguyu en kisa surede yasatsin.

merhaba kızlar.nasılsınız?

Asudcum inşallah ablanın denemesi bu sefer başarılı olur. ablan böyle bir problemle uğraşırken hamile biri olarak senin ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. allah onun ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.

insan bazen hamile olduğundan dolayı suçluluk hissediyor heleki çevresinde çok isteyen biri varsa. heleki bu çok yakınıysa.

insallah Yelizcim. Herzaman tek duam buydu. Allah bana kismet etti. Boyle bir durumda daha da zor tabi..Amin insallah...

kızlar yaa. çıldırıcam. bu pazar düğün var ve ben şöle kibar bir hamile abiye bulamadım yaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…