Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın. kızlar siz hamişlere bir sorum olacak. bebeğinizin hareketlerini ilk ne zman hissettiniz. ben şu an 14. haftamdayım ve bana etrafımdaki insanlar bu aralar karnında seyirme gibi birşey hissetmem gerektiğini söylüyorlar ama ben öle birşey hissetmiyorum henüz. sizce bu haftalarda bebeğimi hissetmem gerekiyormu.

Zevarcım Günaydın Canım MAŞALLAH BEBİŞİN BÜYÜMÜŞ BAK KOSKOCA 14 hafta geçmiş ama herkesin hamileliği farklıdır ve çocukta anne karnnında bazen az hareketli bazense çok harekeretlidir. daha hissetmen için erken helede ilk gebelikse ben 15 haftada 1 kere hissettim ondan sonra 18 haftada falan başladım hissetmeye kafana takma canım

günaydın kızlarrr, ve melek yavrularımız...

nasılsınız? ben iyiyim kızlar bebişin hareketleri artık daha net farkediliyor. haftasonu durmadı yumrucak. çarşamba günü ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım.. sizler naaptınız naıslsınız

günaydın kızlar.ben geldi.ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür ama iki gündür karnım çok ağrıyor kızlar..sizler nasılsıznız????

kizlar günaydin bebisleriniz büyüyor allah size bagislasin sag salim benimkide yasasaydi 17 haftalik olacakti ama hayirlisi böyleymis naoim cok zor allah kimseye yasatmasin halen tparlanamadim ama hayat devam ediyor ayakda durmam lazim cok sükür 2 tane saglikli cocugum var onlarin bana ihtiyaci var allah onlara ömür versin vede sizinkilere

canım benim kim bilir ne kadar zordur o kötü zamanları yaşamak.allah yardımcın olsun.en azından iki çocuğun daha varmış canım.ya hiç olmasaydı.bu halimize binlerce kez şükür.inşallah sağlıklı bir bebeğin daha olur diloşcum

amin diloşcum, allah yavrularımıza uzun ömürler verisn. onlar sağlıklı büyüsün. acılarını yaşatmasın bize. seninde toparlanma vaktn gelmiş geçiyor bile.sende diyorsun zaten iki yavrum bana ihtiyacı va ridye. sıkma canını. herşey allahtan. canı verende o alanda o. vardır bir hikmeti

sagolun kizlar oglum icindi bu bebek cok istedi 10 yasinda ve hergün yalvariydu kardesim olsun diye yoksa ben o sayfayi kapatmistim kizim 20 yasinda aralarinda 10 sene var zaten ücüncü düsünseydim coktan yapardim yasim genc degilki 37 yasindayim ama 15 yasinda evlendim 16 yasinda anne oldum ilk bebegimde dogdu öldü bu yasadigim ikinci aciydi yani napim allahdan gelen hersey raziyiz emit büyük yerden oglum ilkin cok yiprandi resmen cocuk soka girdi tamam anne yapma diyordu cok korktu ama simdi gene basladi anne neolur bidaha yap diye sasirdim

sevarcım maşallah bebişin kocaman olmuş. bence hiç korkma çünkü bak benim yarın 19. haftam bitecek 20. haftaya başlayacağım buna rağmen daha bebeğimin hareketlerini hissedemedim. çok şükür herşey yolunda bir sorunumuz yok. ultrasonda da çok hareketli ama ben hissedemiyorum demekki. her gebelik farklıymış unutma.

diloşcum allah sabır versin zor bir durum. seni öyle iyi anlıyorum ki. ben de 2 sene önce yaşadım aynı şeyi ama hala atlatamadım. tabi senin bizden farklı daha avantajlı bir durumun söz konusu 2 tane sağlıklı pırıl pırıl evladın var. yeni bir bebek içinse önemli olan senin kararın ama eğer düşüneceksen doktor kontrolünde olman gerekir sanırım. kaldıki yaşın çok geç değil nice insanlar var çok geç yaşta sağlıklı doğum yapan. umarım herşey gönlünce olur.

nefincim, valla bende onun hareketlerini görünce çok heyecanlanıyorum. hatta eşim bu kız içerde suyun içinde burgu falan yapıyo galiba diyo acayip acauyip sesler geliyoda içerden :))))
inşallah kontrolümüzde sağlıklı olduklarını öğrenirizde içimiz biraz rahat eder. gittikçe daha çok bağlanıyoruz. artık öğrenebilen biri oldular içimizde. ne varsa beyinleirne kaydediyorlar.çok heyecanlıyım yaa

prensesim hoşgeldin. ama yazı yazmışsın zaten. ne yazısı soruyorsun anlayamadım

teşekkür ederim sevar .seninde bebişin hayırlı olsun .sanırım seninde benim gibi ilk bebeğin :) ben 31 yaşında olmama rağmen annelik konusunda oldukça tecrübesizim ve acıkcası biraz da korkuyorum.bu yüzden nette çok fazla vakit geçiriyorum herşeyin yolunda gitmesi için sürekli okuyorum,derken bu siteyi gördüm ve üye olmak istedim.seninde bursalı oluğunu görünce yakınen tanışmak ve belki de cok şeyi buradan paylaşabileceğimizi düşündüm .ne de olsa sen benden 6 hafta kadar öndesin :) bu arada benim doktorum da jimer'den gülin okan . tavsiye üzerine başladım ve gerçekten çok iyi geçti (ilk muaynemdi).umarım doğru bi doktor seçmişimdir .

Evet canım ilk bebeğim. bu siteye üye olmakla çok iyi yapmışsın. iyi vakit geçireceğine ve faydalanacağına eminim canım. inşallah doktorundanda çok memnun kalırsın ve sorunsuz bir 9 ay geçirirsin. bu arada Bursa 'da nerede oturuyorsun. mesleğin mühendis gözüküyor.inşaat, elektirk.... v.s hangisi:) İnşaat mühendisiysen aynı kulvarda çalışıyoruz. bu arada Bursalı bir hemşehrimle tanışmak, görüşmek ve birçok şeyi paylaşmak beni memnun ederi, çünkü uzun bir yolculuğumuz var önümüzde bebeklerimize kavuşmak için değil mi amayerimseniben

haklısın uzun bir yolumuz var ve daha biz bu yolun başında sayılırız .öncelikle ben yeni olduğum için soruyorum bu hamilelik takvimini nasıl yapabilirim ,aynı şekilde evlilik takvimini? yardımcı olursan sevinirim.
doburca da oturuyorum. dilediğin gibi inşaat müh. değilim ama inşaat fakültesinden harita müh.olarak mezun oldum ( e biraz yakın ) :) eşimle birlikte doğalgaz sektöründe kendimize ait işyerimiz var . ben her nekadar şu sıralar evde olmayı tercih etsemde .ya sen çalışmaya devam ediyormusun ? biraz kendinden bahsedersen cok sevinirim .

merhaba tatarkızı
takviminden son günlerin oldugunu anlıyorum ve cok merak ediyorum kaç kilo aldın arkadaşım ? ben daha yolun cok başındayım da :)
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…