3579 hala burdamıısın 3 aylık hamilesin demmiiiikimse yok muuu
sevar .!.:herkese günaydın. kızlar siz hamişlere bir sorum olacak. bebeğinizin hareketlerini ilk ne zman hissettiniz. ben şu an 14. haftamdayım ve bana etrafımdaki insanlar bu aralar karnında seyirme gibi birşey hissetmem gerektiğini söylüyorlar ama ben öle birşey hissetmiyorum henüz. sizce bu haftalarda bebeğimi hissetmem gerekiyormu.
kizlar günaydin bebisleriniz büyüyor allah size bagislasin sag salim benimkide yasasaydi 17 haftalik olacakti ama hayirlisi böyleymis naoim cok zor allah kimseye yasatmasin halen tparlanamadim ama hayat devam ediyor ayakda durmam lazim cok sükür 2 tane saglikli cocugum var onlarin bana ihtiyaci var allah onlara ömür versin vede sizinkilere
kizlar günaydin bebisleriniz büyüyor allah size bagislasin sag salim benimkide yasasaydi 17 haftalik olacakti ama hayirlisi böyleymis naoim cok zor allah kimseye yasatmasin halen tparlanamadim ama hayat devam ediyor ayakda durmam lazim cok sükür 2 tane saglikli cocugum var onlarin bana ihtiyaci var allah onlara ömür versin vede sizinkilere
herkese günaydın. kızlar siz hamişlere bir sorum olacak. bebeğinizin hareketlerini ilk ne zman hissettiniz. ben şu an 14. haftamdayım ve bana etrafımdaki insanlar bu aralar karnında seyirme gibi birşey hissetmem gerektiğini söylüyorlar ama ben öle birşey hissetmiyorum henüz. sizce bu haftalarda bebeğimi hissetmem gerekiyormu.
sagolun kizlar oglum icindi bu bebek cok istedi 10 yasinda ve hergün yalvariydu kardesim olsun diye yoksa ben o sayfayi kapatmistim kizim 20 yasinda aralarinda 10 sene var zaten ücüncü düsünseydim coktan yapardim yasim genc degilki 37 yasindayim ama 15 yasinda evlendim 16 yasinda anne oldum ilk bebegimde dogdu öldü bu yasadigim ikinci aciydi yani napim allahdan gelen hersey raziyiz emit büyük yerden oglum ilkin cok yiprandi resmen cocuk soka girdi tamam anne yapma diyordu cok korktu ama simdi gene basladi anne neolur bidaha yap diye sasirdim
merhaba bana yardımcı olrmusunuz yeni katıldım
teşekkür ederim sevar .seninde bebişin hayırlı olsun .sanırım seninde benim gibi ilk bebeğin :) ben 31 yaşında olmama rağmen annelik konusunda oldukça tecrübesizim ve acıkcası biraz da korkuyorum.bu yüzden nette çok fazla vakit geçiriyorum herşeyin yolunda gitmesi için sürekli okuyorum,derken bu siteyi gördüm ve üye olmak istedim.seninde bursalı oluğunu görünce yakınen tanışmak ve belki de cok şeyi buradan paylaşabileceğimizi düşündüm .ne de olsa sen benden 6 hafta kadar öndesin :) bu arada benim doktorum da jimer'den gülin okan . tavsiye üzerine başladım ve gerçekten çok iyi geçti (ilk muaynemdi).umarım doğru bi doktor seçmişimdir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?