Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, sohbete ortadan girdim ama, nasılız bakalım?

insan bazen hamile olduğundan dolayı suçluluk hissediyor heleki çevresinde çok isteyen biri varsa. heleki bu çok yakınıysa.

Bir sure sakladik ondan hic sorma. Sonunda annem soyledi. Simdi cinsiyetini ogrendik ona soyleyememistik, gecen aradi neden benim haberim olmadi diye kizdi. Duymus birinden..
Bir de ablam biraz zayiftir, cok naziktir, herseyden cok fazla etkilenir. Bu da bizi daha cok geriyor. Canim o benim sonucta ama isin icine cocuk girince..Eminim farkli dusunceleri oluyordur. Bazen benimle konusmuyor ama ona kizmiyorum...Gozune gorunmeyim diyorum, oldugu mekanlara bahane bulup gitmiyorum.

kızlar yaa. çıldırıcam. bu pazar düğün var ve ben şöle kibar bir hamile abiye bulamadım yaaaaa....

Ah nimetcim, zor valla. Ben şöyle kafama göre normal kıyafet bulmakta zorlanmıştım ama artık sona yaklaştım, eski kıyafetlerime de sığarsam doğumdan bi süre sonra sorun kalmayacak.

ya ben gebelik hakkında konuşmak istiyorum sizin yazdıklarınız çok geç görüyorum hayatım buarada doğru forumdayım dimi

f5 bas arada sayfa yenilensin o zaman anlarısın yazdıklarımızı hoış geldin canım
yazışmak istersen yazabilirsin sohbet ederiz

hoş geldin canım sen nasılsın nasıl gidiyor

Hoşbulduuk, canım ben de sırt ağrısı var. Cuma günü NST'ye girdim- bebek kalp atışları için orda kasılma var mı diye de bakılıyormuş, doktor küçük küçük kasılmalar başlamış dedi. Sağ kasıklarımda baskı hissediyorum bazen, benim oğlan iyice sıkıldı heralde. Sen nasılsın?

ya teşşekkür ederim canım dün akşamdan beri uğraşıyom bitürlü beceremedim yazmayı
sizin yazdıklarınızı nerden takip edebilirim bide özel mesaj nasıl yoolayabilirim

özüm merhaba :)
son günlerin sanırım allah kurtarsın canım.bende bursadanım ve yolculugun cok başındayım .merak ediyorum kaç kilo aldın ?

Nimetcim en kolay siyah bir hamile elbisesi bulabilirsin. (Ben elbise tercih etmiyorum kendime hic yakistirmiyorum)...Ya da siyah pantalonun uzerine hafif gogus dekolteli saten japon tarzi ustler oluyor. Ben bir tane almistim sirket galasi icin. Topuklu ayakkabini da cekersin. Gayet şık oluyor. saclarini da duz fon cektirip at kuyrugu yaparsin..Makyajini da biraz koyu ama ozenli yaparsan super olur...gomlegini kremli siyahli alirsin makyajin icinde parkal krem farlardan sur. Ayrica sen hamilesin hersey yakisir... :) Yok ben gene ozeniyorum diyorsan acayip guzel seyler yapmislar hamileler icin..Hemen alisverise cik.

özüm merhaba :)
son günlerin sanırım allah kurtarsın canım.bende bursadanım ve yolculugun cok başındayım .merak ediyorum kaç kilo aldın ?

Sağol canım. Zaman çok çabuk geçiyor ben de diyodum Haziran gelecek de doğum yapıcam diye şimdi gün sayar oldum. Ben 14 kilo aldım, son ayda yavaşladı kilo alışım.

özümcüm bende tık yok be anam ben de nst ye girdim ama sancı filan yoktu şimdide agrım yok sadece akıntım cok cogaldı

Akıntıyı sorma bende de çok. NST'de de çıkmadı mı sancı artışı? Doktorum farketmezsin bunu demişti, küçük kasılmalarmış zaten. Ama ben de öyle yalancı sancı falan diyolar ya hissetmiyorum sadece kasıklarıma baskı yapıyo bebiş.

doktorum herşey normal dedi bebişimde iyimiş bakalım akıntı için ilaç verdi doktor ama gecmedi ya idrara cok cıkıyorum senin dogum ne zaman dedi doktorun

ooo cok güzel tebrik ederim gayet olması gereken.ben daha şimdiden 2 kilo aldım ve böyle giderse 20 kilo falan alırım herhalde:))) iştahım çok açık çokkkk doktorun kim özüm ? umarım kolay bi doğum yaparsın .

soylemistin ama cok yakinin miydi?

asudcum eşimin ablasının oğlunun sünneti
biraz seviyolar gösterişi, eski tarzlar. ben alışmışım heryere spor gitmeye. kınayada giydim kot pantalon bi penye üst. ayağımada normal spor çorap. hemen ayağıma terlik vermeye kalktılar. hemen kıyafetime tepkiler. o yüzden dğüne bari biraz daha klasik olsun istedim ama bulamadım . birde aşırı pahalı.

boş ver be canım sen rahat ol bizimde dügünümüz vardı dogal olarak hamile kıyafeti giydim bende baktım cok pahalı alsan birdaha nerde giyecen hersene bebekmi doguracaz bakma sen kimse ye alsan bile gardolap duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…