insan bazen hamile olduğundan dolayı suçluluk hissediyor heleki çevresinde çok isteyen biri varsa. heleki bu çok yakınıysa.
soylemistin ama cok yakinin miydi?kızlar yaa. çıldırıcam. bu pazar düğün var ve ben şöle kibar bir hamile abiye bulamadım yaaaaa....
slm şuanda benim yazdıklarımı görüyomusunuz ben aranıza yeni katıldım tam olarak nasıl ve nerey yazmam gerektiğini bilmiyorum
Selam kızlar, sohbete ortadan girdim ama, nasılız bakalım?
kızlar yaa. çıldırıcam. bu pazar düğün var ve ben şöle kibar bir hamile abiye bulamadım yaaaaa....
ya ben gebelik hakkında konuşmak istiyorum sizin yazdıklarınız çok geç görüyorum hayatım buarada doğru forumdayım dimi
hoş geldin canım sen nasılsın nasıl gidiyor
özüm merhaba :)
son günlerin sanırım allah kurtarsın canım.bende bursadanım ve yolculugun cok başındayım .merak ediyorum kaç kilo aldın ?
soylemistin ama cok yakinin miydi?
boş ver be canım sen rahat ol bizimde dügünümüz vardı dogal olarak hamile kıyafeti giydim bende baktım cok pahalı alsan birdaha nerde giyecen hersene bebekmi doguracaz bakma sen kimse ye alsan bile gardolap duracakasudcum eşimin ablasının oğlunun sünneti
biraz seviyolar gösterişi, eski tarzlar. ben alışmışım heryere spor gitmeye. kınayada giydim kot pantalon bi penye üst. ayağımada normal spor çorap. hemen ayağıma terlik vermeye kalktılar. hemen kıyafetime tepkiler. o yüzden dğüne bari biraz daha klasik olsun istedim ama bulamadım . birde aşırı pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?