Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CNM ALIRSIN NE KALMIŞ ŞURADA ÖYLE BİR ZAMAN GEÇİYOKİ SANKİ DÜN DOĞUM YAPTIM 2 AY OLDU .YANİ AMELİYATTTT

yelizcim seni görmedim bayadır merak etmiştim.Maşallah çok az kaldı prensine kavuşmana.evde çok uzun kalmayacaksın canım oğluşun gelecek son hazırlıklar dinlenme derken bir bakmışsın kollarında.Allah sağlık mutlulukla kavuşmanızı nasip etsin.bizi habersiz bırakma olurmu canım.kendine çok iyi bak.

Hülya Sen De Büyümüşün Bayaği Maşallahhhhh

sğol canım yaaa sona yaklaşıyorz yavaş yavaş senin prensesin doğumunu dün gibi hatırlıyorum maşallah kocaman kız olmuş zaman hızla akıp gidiyorrr bu arada gözleri renkli mi olacak güldennn net göremiyorum ama

şimdilik öyle cnm mavi şu an ama yeşil de diyolar bakalım 6. ayda kesin belli olurmuşşşşşş

Kızlar bayramın ikinci gününden itibaren Efenin hareketleri giderek azaldığından bugün sabah soluğu hastanede aldım. Nst ye bağladılar hareketleri normal çıktı ama suyum biraz azalmış bir de Efe hareketleri ile kordona baskı yapıyormuş. Aslında doğum için 26 ekimi kararlaştırmıştık ama sanırım Efe o kadar beklemeyecek. Cuma günü yeniden doktora gideceğim. Suyunda hala azalma varsa pazartesi bebeğimi alacak doktor. Neyseki 37 haftayı devirdik bugün kilosu 3200 gramdı. Yani Allahtan başka bir şey çıkmazsa prematüre sınırını çoktan aşmış oldu bebeğim. Kendimi 26 ekime hazırladığımdan dokor 4-5 gün önce olabilir deyince tırstım biraz açıkçası. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Güldencim senin sincap ne kadar büyümüş öyle Allah bağışlasın. Darısı bizlerin başına....

işlerimi toparlamaya çalışıyordum izne ayrılacağım için. Evet az kaldı ama ben hem korkuyorum hem de çok heyecanlıyım. İnşallah sağlıklı kucağıma alayım resmini koyarım. Seninki de bayağı büyümüş maşallah

Semacım sağol inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla. Galiba sıkılıyorum diye oğlum daha da erken gelecek. Bir gelişma olursa size mutlaka haber veririm canım. Sen de kendine iyi bak. :)

selam egemenn sadece sen varsin sanirim.nasilsin?

günaydınn.........
twetyimmm canım nasılsın.hiç karşılaşamıyoruz...

günaydınn.........
twetyimmm canım nasılsın.hiç karşılaşamıyoruz...
günaydın canımmmmmm evet ben işyerimden ötürü pek giremiyorum canım yaa işlerimde cok yoğun işte kaçamaak sabahları biraz giriyorumm sen napıyorsun canımmm a.s.

günaydın canımmmmmm evet ben işyerimden ötürü pek giremiyorum canım yaa işlerimde cok yoğun işte kaçamaak sabahları biraz giriyorumm sen napıyorsun canımmm a.s.

BEN DE İYİYİM CANIM.KIZIMLA VAKİT DOLSUN DİYE BEKLİYORUZ İŞTE....KIZIMDA ELLERİNDEN ÖPER TEYZESİ...ARADA GEL VALLA ÖZLÜYORUM BAK...:1hug:

günaydın maviliiiii maviş sende büyuümüşün maşallah 31 omuşsun maşallah cnmm

günaydın maviliiiii maviş sende büyuümüşün maşallah 31 omuşsun maşallah cnmm

saol güldencim ben bile inanamıyorum halen ne zaman 30 lu haftalara başladık.hatırlıyor musun ilk seninle konuşmuştuk hamileliğimi....acaba varmıdır bebek diye.sende silik bile çıksa kesin hamilesin demiştin ve gerçekten öyle çıkmıştı..bi de bu günlere bak senin kırkın çıktı benimm doğum çok yaklaştı....
maşllah yağmura da annesi günden güne güzelleşiyor....alıyorum hep resimleri haberin olsun...:1hug:

bak valla bende isterim senin kızın resimlerini haberin olaaaaa.kız herkese gösrterme kızımı nazar değmesin.biz burda aileyiz biliyosunnnnnn

hamişler gittinizmi yaaa yoksaaa tüh kaçırdımmı sizi e tabi yoruldunuz uyuuucanısss yada acıktınızzzz karnınızı doyurcanısss demiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…