E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.301
egemencim seninki ne kadar tatli maasallah,ama cok kötü bakiyor,kaslar catik,belli erken geldigine kizmis,rahati yerindeymiski kaslarini catmis dogdugu icin.Allah anali babali büyütsün,bir de ben elime alsam sag salim hayilisiyla.hem hep icimde kalsin istiyorum,hem de cok merak ediyorum,nasil diye...
Merhaba Kızlar
Nasılsınız?
Ben artık evdeyim. Yarın 37 haftamı doldurduğuma dair raporumu alıp şirkete vereceğim. Şimdiden boşluğa düştüm. Ben evde ne yapacağım? Canım sıkılır. Evde oturmaya hiç alışık değilim. Doğuma da tam 12 günüm kaldı. Heyecan da basıyor bir yandan.
Hülya Sen De Büyümüşün Bayaği Maşallahhhhh
canım geçen gün aklıma geldin uzun zamandır görünmüyordun nasılsın doğuma çok az kaldı allah yardımcın olsun dilerim sağlıkla kucağına alırsn inş bebişinin resmini mutlaka koyarsın değil mi canım
yelizcim seni görmedim bayadır merak etmiştim.Maşallah çok az kaldı prensine kavuşmana.evde çok uzun kalmayacaksın canım oğluşun gelecek son hazırlıklar dinlenme derken bir bakmışsın kollarında.Allah sağlık mutlulukla kavuşmanızı nasip etsin.bizi habersiz bırakma olurmu canım.kendine çok iyi bak.
Güldencim senin sincap ne kadar büyümüş öyle Allah bağışlasın. Darısı bizlerin başına....
günaydın canımmmmmm evet ben işyerimden ötürü pek giremiyorum canım yaa işlerimde cok yoğun işte kaçamaak sabahları biraz giriyorumm sen napıyorsun canımmm a.s.günaydınn.........
twetyimmm canım nasılsın.hiç karşılaşamıyoruz...
günaydın canımmmmmm evet ben işyerimden ötürü pek giremiyorum canım yaa işlerimde cok yoğun işte kaçamaak sabahları biraz giriyorumm sen napıyorsun canımmm a.s.
günaydın maviliiiii maviş sende büyuümüşün maşallah 31 omuşsun maşallah cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?