Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güldenciğim site sahiden çok samimi..fakat son zamanlarda kimse kimseye cevap yazmıyor

benim adımda gülden adaşım merhabaaaaaa slmlarrrrrrgülşahçımmmm

Tatarcım Allah rahmet eylesin annene canım, başın sağolsun, şimdi msj.ları okuyunca gördüm annenin vefat ettiğini. Allah sabır versin, İnşallah nur içinde yatar.

Tatarcım Allah rahmet eylesin annene canım, başın sağolsun, şimdi msj.ları okuyunca gördüm annenin vefat ettiğini. Allah sabır versin, İnşallah nur içinde yatar.

slm zehracım nasılsın zilli kızın napıyorr yine annesine rahat vermiyor mu yerim ben onuuu

tatarkızı allah rahmet eylesin nur içinde yatsın annen bende yeni üyeyim sizlerden çok şey öğreneceğime eminim ..

selam kizlar tatarkizi anneannesini kaybetti,Allah annesine hayirli uzun ömür versin.

kizlar beni sag elim öglen kalkinca uyusuk ve sanki kan gitmemis gibi agriyor.öyle tuzlu yemiyorum,1 hafta sonra doktor kontrolum,ama ben merak ediyorum.sizce nedendir?yardimci olursaniz sevinirim.

saolun kızlar desteginiz bile yetiyor yanımda olmanız cok güzel herkeze tşkler

tatarcım başın sağolsun mekanı cennet olsun sende çok üzme kendini allah geride kalanlara sabır versin....

tatarcım başınsağolsun.semaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni kovalayıp duruyorumtatlicadiarzu

sema gitti.bilenin bi akrabası gelmiş hacettepeye onların yanına gitti...

sema gitti.bilenin bi akrabası gelmiş hacettepeye onların yanına gitti...
sağol elif .bişey sorcam sana zekai tahirde bazı testler dışarıda yapılıyormuş
öylemi yani dr özel olsa da yine uğraştırıyorlarmı?bide senin dr isteğe bağlı sezeryan yapıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…