Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minik albümümüz bakmak isteyenler içinnnn :)

güldencim maşallah yağmura.Allah nazarlardan korusun.Çok tatlı ya insan bakmaya doyamıyor.

selam yelizcim biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın.Oğlun kucağında keyfin yerinde senden iyisi yok dimi.Sıra bize geliyor canım sıramızı bekliyoruz artık.

Saol Semacim Yeliz Ne Zaman Ay çok Sevindim Cnmmmmmmmmmmm

Semacım sana şunu söyleyeyim bu dünyanın en güzel duygusu anlatılamayacak birşey. Darısı sizlerin başına.

Güldencim oğlum 6 günlük oldu bile. Geçen hafta perşembe günü doğdu.

Ay Maşallahhhhhh Onaaaaa Miniğim Benimmm Biz Kazik Olduk Artikkk

Ay Yerim Ben Miniğiiiiiiii Kiz Biraz Büyüsün Koysana Resmini Avatara Koy Bari Küçük Bi Taneeeeeeee

canım benim hoşgeldin.efe nasıl...ne mutlu sana.ay darısı bizlere inşallah.sen sezeryan olmuştun dimi...nasılsın...

tamam canım doğum fotoğrafçısı geldi doğuma şimdi ondan fotoğrafları bekliyorum. gelsin içinden seçip koyacağım.

yelizcim doğum yapanlar bölümüne yazdım tekrar tebrik ederim canım.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.efe yi bende çok merak ettim canım.Resmini ekleyebilirsen iyi olur.

Tamam Cnm Iş Yapim Biraz Uyurkennnnnnn

Sema Mavili Hadi Amaaaaaaa Sizi De Bekliyoz Tatli Hamişlerrrrr

inşallah gülden yaaaaaaa...daha çok var ama yaaaaaaaaaaaaaa

güldencim sorma canım ya sanki zaman artık geçmiyor gibi.bende bian önce kavuşmak istiyorum hayırlısıyla oğluşuma.okadar çok merak ediyorumki anlatamam.şafak 39 asker gibi gün sayıyorum.

Merhalar;
Bende aranıza yeni katılanlardanım... Sizinle beraber olmak çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…