E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.501
sağol elif .bişey sorcam sana zekai tahirde bazı testler dışarıda yapılıyormuş
öylemi yani dr özel olsa da yine uğraştırıyorlarmı?bide senin dr isteğe bağlı sezeryan yapıyormu
mavişim naberrrrrrr
elif lütfen sor ben normal doğum yapamıycam galiba eğer yapıyorsa senin dr gitcem bende ayrıyetten nekadaryok ben bütün testler zekai tahirde yaptırdım sorun olmadı tam tersi çok kolay oldu...doktorun özel olup bi de zekai tahirin doktoru olursa işin daha kolay valla..benim doktor normal doğum taraftarı.hiç sormadım ama sorarım istersen.yalnız zekai tahirdeki doktorlar sezeryan yapıyolar genelde. onu biliyorum....
saol cnm benim kötü mü olmuş değişmemm
elif lütfen sor ben normal doğum yapamıycam galiba eğer yapıyorsa senin dr gitcem bende ayrıyetten nekadar
ücret alıyor sezeryandan onuda bi sorabilirmisin nezaman haber veririsin
ben seninkini zekaitahirin dr sanmıştım ya yinede gidince sorarsın acelesi yokniye normal yapamıyormuşsun neyin eksikmiş senin...kendini öyle şartlandırma.hem daha çok erekn doğumu düşünme.ben ayda 120 YTL veriyorum.ben şimdi doktoru bulamam eğer çok acele dersen ararım ama telefonda pek doğumla ilgili bişey söylemez.2 hafta sonra randevum var istersen o zamanda sorarım.bu arada benim doktorun devlet hastanesi ile anlaşması yok eğer ona gidersen doğumuna girmesini de istiyorsan ya akay hastanesine gideceksin 1000 ytl vereceksin yada özel ulus hastanesine gideceksin 500 ytl vereceksin.ama zekai tahirin bi özel doktorunu seçersen hem hastanede rahat edersin hemde doğumu orda yaparsın ama oranın doktorları nasıl bilmiyorum.benim doktorum çok bilgili bi saat ultrasonda bebeğimi seyrettirir bana...bu doktor hastane işi çok gıcık işler ya........
yok hiç kötü olur mu.ama sokakta görsem tanımam valla...aynı benim düğün fotoğraflarım gibi...ama ben senin hamilelik halini çok seviyodum tombiş tombiş....
ay evet mahvolmuş kız yaa 15 saat suni sancı nedemek oğluşuda pek tatlı tombiş tombişvalla tülaycım ben muayeneden o kadar memnunum ki anlatamam.nst si bile var doktorun kendine ait.hiç hastanede onunla uğraşmıyorum.tertemiz..bebeğin heryerini tek tek inceliyoruz.ekrandda herşeyi anlatıyor gösteriyor.aklında hiç soru işartei kalmıyor.her gittiğimde kızımın cd sini veriyor.bi de çok bilgili.yurt dışına ders vermeye gidiyo sürekli.10 sene ablamıda o doğurttu...bu kadar şeye rağmen fiyatı iyi gerçekten..diğer doktorları hiç bilmiyorum canım....gerçi herkes memenundur doktorundan ama dilek bıraktı özel doktoru bak doğumda burnundan getirdiler.15 saat suni sancı verip sezeryana aldılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?