Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın twetycim canım benim ne zamandır yokrun..nerlerdesin...
sernacım sanada günaydn canım.....sen nasılsın bebişin nasıllll

slm fıstık gibi hamişlerrrrrrrrrrrrrrrr

benim çok hoşuma gitti yeni dinledim dinlemeyenlere tavsiye ederimm

çok midem bulanıyorrrr, sanki hamileliğin ilk aylarındaki gibi, bir de karın ağrısı başladııı, allahım bana neler oluyor

Hülya geçmiş olsun, benimde 3 hafta evvel çok arttı bulantılarım ama şimdi tekrar geçti. Karın ağrısına gelince bebek büyüdükçe ağrılar daha da artıyor, dün gece bende ağrıyla uyandım karnım çatlayacak gibi, az bir gaz bile deli gibi ağrı yapıyor. Şu anda da ağrım var dr. um yürümemi önerdi ki bağırsaklar daha rahat çalışsın diye. Geçmiş olsun

sağol canım yapacak bişey yok katlanacağızz, ama bulantılar mahvediyor sabah kahvaltı yaptırmadı bana, canım hiçbirşey istemiyor, ağrılara gelince onlar korkutuyor beni umarım sancı değildir bi de karnım aşağıya indi, bebeğin daha aşağıya indiği belli oluyor sizin de öyle mi bu da doğumun yaklaştığının habercisiiiii

cnm az kaldı dayan birazcık daha geçmiş olsun dinlen birazzzz

selam kızlar
biri bana doğum sancısını tarif edebilir mi:)

ya kizlar 20`lik disim cikiyor,16 yasimdan beri cikacak diye beklerken son ayimda cikacagi tuttu,bogazim agriyor,vitamin veya kalsiyumdan sanirim dis güclendi cikiyor.hic böyle bir durumla karsilastiniz mi?zarari olmaz di mi arkadaslar?

günaydın kızlarrr...biz hala bekliyoruz bebişimizi herkez haftaya kucağına alırsın dio nasip bakalım görücez.. sağlıklı gelsinde bitanem başka isteğimiz yok....öptüm sizi komacan

hayırlısı cnm bizde bekliyoruz seniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…