Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım tam sarı kafa benim oğlan, altın sarısı saçları var, bide babam tarafında arnavutluk da var, arnavut damarı lafını duymuşsunuzdur, oğlumda da bazen bu arnavut inadı tutuyor, dediğim dedik oluyor, inatçı çocukla uğraşmak zorrr

ne yaapalım atlatıcaz insallah bu dönemide öle umut ediorum ,sağlıkları yerinde olsunda yapabildikleri yere kadar yapsınlar bakalım..

benim görümcemin oğluda sarı..inanılmaz inat gerçekten....ve çok yaramaz.ama çok tatlı ben yerim onu yaaaaaaaaaaaaaaa

Pinarcim Klibiniz Bir Harika Olmuş çok Beğendimmmm

ismin hülya sanırım.hangi dr gidiosun canım doğumunu nerede yapmayı planlıosun..

evet canım adım hülya, aslen izmirliyim ama boluda görev yapıyorum, doğumu da büyük ihtimalle boluda yapacağım, aslında izmirde annemin yanında yapmayı çok istiyorum ama eşim bu olaya pek sıcak bakmıyor canım, sen de izmirlisin galiba

evet bende karsıyakada oturuorum daha önce yazısmıstık hatırladım şimdi seni.senin için zor olucak orda doğum yardımcın yokmu hiç yanında ,burda olsaymısın iiimiş.

slm zehracım nasılsın zilli kızın napıyorr yine annesine rahat vermiyor mu yerim ben onuuu

Ah Hülyacım sorma canım şimdi sana ne söylesem boş doğur 2. yi o zaman konuşalım istersen. Ben ki kendine bakmayı seven biriydim bırak gözüme bi kalem sürmeyi saçlarımı bile 3 gün de bir zor tarar oldum, Zeynep çok az uyuyo, hep uyanık nerdeyse ve acayip derecede kucak kuşu oldu. Emirde 8 de gidip 12 de hemen geliyo. Bi kahvaltıyı zor yapıyorum derken bizim oğlan kapıyı çalıyo, anne ben geldim. Ondan sonra akşama kadar koşuşturmaca; gezmeye
bayılan ben gezme fikrine bile yabancı oldum. Anlayacağın canım çok dertliyim çooookkk, Düşün ki kaç gün önce yazdığın msj.ı şimdi okuyabildim.

günaydın kızlarrr...biz hala bekliyoruz bebişimizi herkez haftaya kucağına alırsın dio nasip bakalım görücez.. sağlıklı gelsinde bitanem başka isteğimiz yok....öptüm sizi komacan

Canım çok az kalmış bebişine kavuşmana. Sanırım sen normal doğum istiyordun değil mi canım?

sezeryan oldu yelizin doğum yapanlarda yazıyoo

zehra korkutma beniiiii, allahım ben ne yapacağım iki çocukla, canım benim allah yardımcımız olsun, bende senin gibi uzun süre kkulubüne giremem herhaldeee arada aylık mesaj yazar çıkarım, kızının tek resmi yok mu canım koysan da görsek şu prensesi yakından

Zehra mesajlarını okudum içim açıldı yaw :). Sanırım ikinci çocuğu uzunca bir zaman düşünmeyeceğim. Allah yardımcı olsun, senin ve tüm anneler

Ahh annelerimizin, melek annelerimizin kıymetini bundan sonra daha iyi anlayacağız herhalde, başında olanlar kıymetini bilsin.

merhaba herkese bende aranıza yeni geldim yeni anne olucam daha yaşım da çok küçük bazı korkularım var benimde

kork valla
benim oglan 9 yşınd olmasına ragmen zor oluyor bi yandan ev bi yanda oglanın oklulu biyandan kızım biyandanda eşin ( o ayrı bi bebek )cok zor cok ne kadar beklerseniz bekleyin hertürlü annenın başını kaşıcak zamanı olmuyor bende kac gundur evde yim bunaldım havalarda sogudu bu kışı evde gecirip yaza allah kimse tutmasın bizi kızımla gezecez:)

yapmayın kızlar yaaa, ben kızı bulmak için hemen bir tane daha doğurmak istiyordum, iki tane böyle olursa üçüncüyü düşünemiyorum, bendeki de deli cesareti herhalde, deliyim bennnn

cnm doğur sen bişeycik olmazzzzzz...benim kızı veriyim sana ödünç sen de bana oğluşu gönderrrrr..şaka bi yana Allah gönlüne göre versin cnm 3.yü inşallah.fazla kız kız deme karnındaki kıskanmasın cnmmmm

kızlar beni az önce kadis aradı.yezda nın sesi geliyordu....hepinize selam söyledi.çok iyiymiş...yezda nın da maşallahı varmış.çok usluymuş teyzeleri...çok mutlu oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…