sorma canım benimkide öyle 2 yaş sendromundayız galiba gerçi aralıkta tam 2.5 olacaz ama bence bu inatlar sarı olmalarından olurmu:))
sarı inatlı diye coğu kişiden duymustum yalan değilmiş galiba seninkide bayağı sarı kafa:))))allah bağışlasın
evet canım tam sarı kafa benim oğlan, altın sarısı saçları var, bide babam tarafında arnavutluk da var, arnavut damarı lafını duymuşsunuzdur, oğlumda da bazen bu arnavut inadı tutuyor, dediğim dedik oluyor, inatçı çocukla uğraşmak zorrr
sarılar hem tatlı hem de inatçı oluyorrr maalesef
Pinarcim Klibiniz Bir Harika Olmuş çok Beğendimmmm
ismin hülya sanırım.hangi dr gidiosun canım doğumunu nerede yapmayı planlıosun..
evet canım adım hülya, aslen izmirliyim ama boluda görev yapıyorum, doğumu da büyük ihtimalle boluda yapacağım, aslında izmirde annemin yanında yapmayı çok istiyorum ama eşim bu olaya pek sıcak bakmıyor canım, sen de izmirlisin galiba
slm zehracım nasılsın zilli kızın napıyorr yine annesine rahat vermiyor mu yerim ben onuuu
Hepinize merhaba nasılsınız?
Oğluşum kucağımda ben çok mutluyum.
günaydın kızlarrr...biz hala bekliyoruz bebişimizi herkez haftaya kucağına alırsın dio nasip bakalım görücez..sağlıklı gelsinde bitanem başka isteğimiz yok....öptüm sizi komacan
zehra korkutma beniiiii, allahım ben ne yapacağım iki çocukla, canım benim allah yardımcımız olsun, bende senin gibi uzun süre kkulubüne giremem herhaldeee arada aylık mesaj yazar çıkarım, kızının tek resmi yok mu canım koysan da görsek şu prensesi yakından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?