E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.621
yaaa kızlarr yaaaa ben çok sıkıldım artık bebişime kavuşmak istiyorum kanamamda oldu kahverengi akıntıda geldi ama hala bende tık yok....benim bebeiş çok rahat galiba yerinde ama biz çok sabırsızlanıoruz babasıyla artık aklımı oyalıcak bişide bulamıorummm hayırlısıyla bi doğsada bebişim bizde rahatlasak sanki yıllardır beklioruz...annelik buymuş valla insan sabretmeyi öğreniyo
yaaa kızlarr yaaaa ben çok sıkıldım artık bebişime kavuşmak istiyorum kanamamda oldu kahverengi akıntıda geldi ama hala bende tık yok....benim bebeiş çok rahat galiba yerinde ama biz çok sabırsızlanıoruz babasıyla artık aklımı oyalıcak bişide bulamıorummm hayırlısıyla bi doğsada bebişim bizde rahatlasak sanki yıllardır beklioruz...annelik buymuş valla insan sabretmeyi öğreniyo
KIZLAR BULANTILARIM ÇOK ŞiDDETLİ BİRİ BANA YOL GÖSTERSİN
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama nedense site hakkında yardım alacamız kimseye muhattap olamıyoz sadece boş boş geziniyoz bir soru cevap alanınız yokmu acaba kimden nasıl bilgi edinecez yardımcı olan olursa seviniriz
canım allah yardımcın olsun öncelikle, yataktan kalkmadan önce birkaç tuzlu kraker ye, gün içinde oluyorsa yine tuzlu krakerler iyi geliyor, ben eti form yiyordum çok faydasını gördüm, aç karnına fazla su içme,yağlı yemeklerden, kokulu ortamlardan uzak dur, bol temiz hava al, bulantı olduğunda kuru ekmek yiyordum o da geçiriyor, çok yoğunsa dr önerdiği bir ilaç kullanabilirsin ben emedur kullanıyorum hala da kullanıyorum bulantılar bu ay yeniden nüksetti ya bulanıyor ya da yanıyor hala midem sorun yaratıyor
senace cim ben hep beyaz leblebi yemiştim canım...mide bulantım bi tek o iyi geliyordu canım...
senace benim arkadaşın 21 de devam ediyomuş benimde 20 hafta sürmüştü kiminin ki erken biterrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?