Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim ben Isvicre`deyim.tesekkür ederim herkese,bugün kayinvalidemler bana sürpriz yaptilar,onun heyecanindan popo üstü cok sert olmayarak düstüm.umarim bir sey olmaz su ana kadar 6-7 saat gecti ve bir sey olmadi.Allah hepimizi sag salim sagliklica evlatlarimiza bagislasin...

esas ikinci kez anne olacağım için korkuyorurum başıma gelecekleri bildiğim için, ilk doğumumda hiç korkumuyordum cahil cesareti vardı bende, gözü kara attım kendimi doğuma, herkes nasıl doğuruyorsa bende doğururm diye düşünüyordum, biraz zorda olsa doğurdum, şimdi ne olacağını bildiğim için biraz korku var, gerçi her doğum birbirine benzemez ama insan yine de korkuyor
fonksiyon geçmiş olsun canım umarım bebişe bişey olmamıştır,ne güzel kayınvalidenler sana sürpriz yapmışlar, umarım günlerin böyle sürprizlerle geçer

slm arkadaşlar bende yeni katıldım ve bazı sorularım olacak bana yardımcı olursanız sevinirim gebelikle ilgili

hamilemiyim bilemiyorum çok istiyorum kolay değil 6 yıllık evliyiz ve şu anda içimde müthiş bi heyecan var kusuruma bakmayın çünkü duygularımı dile dökemiyorum umarım hamileyimdir...

heb3579 canim tesekkür ederim,su anda hala kötü bir belirti hissetmedim,kasiklarim bazen agriyor,o da önceden de baslamisti,alt tarafta bazen sizi oluyor,ama baska agri yok,umarim bu seferki daha kolay olur.normal de öyle diyorlar,ilk dogum daha uzun sürer diyorlar.
magdalarya hosgeldin,umarim hayirli haberler alirsin,Allah gönlüne göre versin.hayirli haberlerini bekliyorum insaallah...

yaaa kızlarr yaaaa ben çok sıkıldım artık bebişime kavuşmak istiyorum kanamamda oldu kahverengi akıntıda geldi ama hala bende tık yok....benim bebeiş çok rahat galiba yerinde ama biz çok sabırsızlanıoruz babasıyla artık aklımı oyalıcak bişide bulamıorummm hayırlısıyla bi doğsada bebişim bizde rahatlasak sanki yıllardır beklioruz...annelik buymuş valla insan sabretmeyi öğreniyo

duygucummm senin oğlan yerinde gayet rahat galiba sabırsılığını çok iyi anlıyorum ilk dooğumumda aynen bend eyaşadım günler geçmek bilmiyor insana, umarım seninki fazla bekletmez en kısa zamanda kucağında yerini alır, dr. un ne dedi, akıntın da geleli kaç gün oldu

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama nedense site hakkında yardım alacamız kimseye muhattap olamıyoz sadece boş boş geziniyoz bir soru cevap alanınız yokmu acaba kimden nasıl bilgi edinecez yardımcı olan olursa seviniriz

canım yaa erkek bebişler biraz geç geliyomuş.öle diyor eskiler.sezeryandada kız bebekleri erken alıyolar normal aldıkları günden.benimkide erkek teyzesi bizde bekleyecez anlaşılan.olsun be çıkmasın daha bidaha içine alamayacaksın istesende.karnındaki hareketlerini ikinci bebeğe kadar hissetmeyeceksin.onun tadını doya doya al bence.tamam belki rahatsız oluyosundur karnın büyük yeterince.vaktini bekliyo annesi.normal yapacaksın doğumu sanırım allahım tek avazda oğluşuna kavuşmayı nasip etsin.:1hug:

belki ben b u yazıyı yazarken sen oğlunu kucağına almış olacaksın canım...ama eğer oğlun daha gelmediyse annesini merakta bırakmak için yapıyordur canım...artık bebişine ne kadar iyi baktıysan yerinden memnun demekki...valla sen artık son zmanlarına geldin bizim daha günümüz çok canım ya...gerçekten sabretmeyi öğreniyoruz ama çok zor yaaaaaa

KIZLAR BULANTILARIM ÇOK ŞiDDETLİ BİRİ BANA YOL GÖSTERSİN

KIZLAR BULANTILARIM ÇOK ŞiDDETLİ BİRİ BANA YOL GÖSTERSİN

canım allah yardımcın olsun öncelikle, yataktan kalkmadan önce birkaç tuzlu kraker ye, gün içinde oluyorsa yine tuzlu krakerler iyi geliyor, ben eti form yiyordum çok faydasını gördüm, aç karnına fazla su içme,yağlı yemeklerden, kokulu ortamlardan uzak dur, bol temiz hava al, bulantı olduğunda kuru ekmek yiyordum o da geçiriyor, çok yoğunsa dr önerdiği bir ilaç kullanabilirsin ben emedur kullanıyorum hala da kullanıyorum bulantılar bu ay yeniden nüksetti ya bulanıyor ya da yanıyor hala midem sorun yaratıyor

canım ne öğrenmek istyorsan açıkça sor mutlaka yardım eden çıkar hayatım

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
KENDİMDEN TİKSİNİYORUM.
NE YESEM DIŞARDA, ZATEN BİRŞEYDE YİYEMİYORUM.
SARI LEBLEBİ BİRAZ BASTIRIYOR GİBİ, DEDİKLERİNİ DİKKATE ALACAĞIM.
ACABA NE ZAMAN GEÇER BULANTILARIM ÇOK MERAK EDİYORUM.

senace cim ben hep beyaz leblebi yemiştim canım...mide bulantım bi tek o iyi geliyordu canım...

senace cim ben hep beyaz leblebi yemiştim canım...mide bulantım bi tek o iyi geliyordu canım...

SAĞOL CANIM.
ÇOK ZORLANIYORUM, DAYANILMAZ BİR BULANTI...
8. HAFTA ve 12. HAFTA ARASI DAHA DA ŞİDDETLENİRMİŞ.
KALDI Kİ BEN 7. HAFTAMDAYIM.
SONRA GEÇİYOR DEĞİL Mİ ?

senacecim 16 haftaya kadar uzayabiliyor bazı hamilelerde, bende de öyle olmuştu,bu ay yeniden başladı, umarım senin o kadar sürmez, az ve sık ye bi de sakız çiğnemek beni rahatlatıyordu bilmem sana iyi gelir mi, seni çok iyi anlıyorum bende çok çektim ve hala da devam ediyor bulantılarım

senace benim arkadaşın 21 de devam ediyomuş benimde 20 hafta sürmüştü kiminin ki erken biterrrrr

cnm geçer inşşş tez zamandaaaa...çok kasma kendini kusarken falannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…