kızlar beni az önce kadis aradı.yezda nın sesi geliyordu....hepinize selam söyledi.çok iyiymiş...yezda nın da maşallahı varmış.çok usluymuş teyzeleri...çok mutlu oldum....
söylerim canım baş üstüne
selam kizlar siz birbirinizi nerden taniyorsunuz?ne güzel birbirinizi taniyorsunuz,bunaldim 1 hafta sonra annem gelecek dogum icin,hic evime gelmemisti,ilk kez evimi görecek,cok mutluyum.birisi cevap versin lütfen,ben yaziyorum,ama kimse cevap vermiyor,zaten burda komsum bile yok,kapisini calip cayini icecegim yada kahve icmeye davet edecegim bir türk komsum bile yok,siz de hic cevap yazmazsaniz patlayacagim burda...aksamlari internette olabiliyorum.
yapmayın kızlar yaaa, ben kızı bulmak için hemen bir tane daha doğurmak istiyordum, iki tane böyle olursa üçüncüyü düşünemiyorum, bendeki de deli cesareti herhalde, deliyim bennnn
Zehra mesajlarını okudum içim açıldı yaw :). Sanırım ikinci çocuğu uzunca bir zaman düşünmeyeceğim. Allah yardımcı olsun, senin ve tüm anneler
Ahh annelerimizin, melek annelerimizin kıymetini bundan sonra daha iyi anlayacağız herhalde, başında olanlar kıymetini bilsin.
kızlar beni az önce kadis aradı.yezda nın sesi geliyordu....hepinize selam söyledi.çok iyiymiş...yezda nın da maşallahı varmış.çok usluymuş teyzeleri...çok mutlu oldum....
hayırlı olsun canım bebegin sıkılma biz varız uzun zaman oldu üyeligimiz birbirimizi tanıdık sende arkadaş bulursun
tesekkür ederim cevap verdigin icin.bugün benim dogum günüm...ilk kez esimin tatiline denk geliyor.ya kizlar sali doktora gittim,bana rahim agzin genislemis bayaga dedi,erken olur dedi,önceden 6 aralikti,simdi 2 araliktan önce,hatta,1 hafta daha önce olur dedi,daha dogrusu esime dedi,ben dilinden anlamayinca tercümanligini esim yapiyor,dil ögrenmeye calimak cok zor.simdi genislemesi ne demek tam anlamadim,arastirdim,ama bulamadim...CADIARZU
tesekkür ederim cevap verdigin icin.bugün benim dogum günüm...ilk kez esimin tatiline denk geliyor.ya kizlar sali doktora gittim,bana rahim agzin genislemis bayaga dedi,erken olur dedi,önceden 6 aralikti,simdi 2 araliktan önce,hatta,1 hafta daha önce olur dedi,daha dogrusu esime dedi,ben dilinden anlamayinca tercümanligini esim yapiyor,dil ögrenmeye calimak cok zor.simdi genislemesi ne demek tam anlamadim,arastirdim,ama bulamadim...CADIARZU
bende araniza yeni katıldım.
Hülyacım 2. yi bi doğur canım akıl sağlığın el verirse 3.yü o zaman düşünürsün. Annemi arayıp yalvardım bugün lütfen Emir cumartesi pazar sende kalsın da biraz kendime geleyim diye.
Zeynep dün gece 2.30 a kadar uyutmadı gene bizi.Onu geçtim Emir'in Anasınıfından ben 3 kişi çağırmıştım kahvaltıya herkes birbirini çağırmış güya bebek görmeye geldiler ama resmen öldüm, akşam açma hamuru mayaladım, sabah 6 da kalkıp fırına verdim, diğer taraftan börek yapıyorum, masayı hazırlıyorum,evi toparlıyorum, bir yandanda dua ediyorum Zeynep uyanmasın diye sabah 8.30 kapı çaldı ve tam 12 kadın 2 acayip yaramaz çocuk ben şokta tabiiiiiii. Öldüm diyorum ya zombi gibiyim şu anda.
Tek bebği olanlar abarttığımı düşünebilirler belki yok artık daha neler falan .. ama tek çocuk varken ben de çok rahattım sürekli gezmede hatta adım Evliya çelebiye çıkmıştı ama şimdi markete indiğimde 100 m yi hızla yürürken hava alıyorum diye sevinir oldum.
laelaelaelaelae :1no2: kafamçokkarıştı tatlicadiarzu
yok canım ya ben şimdiden üçüncüden vazgeçtim dün gece ağrıdan hiç uyumadım karnım çok ağrıyorrrr midem bulanıyorrrr belime sancılar giriyor allahım doğum aklıma geliyor çok korkuyorummm
laelaelaelaelae :1no2: kafamçokkarıştı tatlicadiarzu
yok canım ya ben şimdiden üçüncüden vazgeçtim dün gece ağrıdan hiç uyumadım karnım çok ağrıyorrrr midem bulanıyorrrr belime sancılar giriyor allahım doğum aklıma geliyor çok korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?