Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm geçer inşşş tez zamandaaaa...çok kasma kendini kusarken falannnnn

SAĞOL CANIM.
BENİM ANNEMDE NEREDEYSE DOĞUMA GİDENE KADAR PERİŞAN OLMUŞ.
SANKİ HEP BÖYLE OLACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM.

ALLLAHIM BEBEĞİME SAĞLIK SIHHAT VERSİN.
BEN HERŞEYİ ÇEKMEYE RAZIYIM.
ONUN SAĞLIĞI NE ALEMDE ONU ÇOK MERAK EDİYORUM.
BEBEĞİMDE YETERİ KADAR BESLENEMİYOR, ÜZÜLÜYORUM.

üzülme bede çok kusmuştum ama şükür sağlıklı oluyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

SAĞOL CANIM.
ÇOK ZORLANIYORUM, DAYANILMAZ BİR BULANTI...
8. HAFTA ve 12. HAFTA ARASI DAHA DA ŞİDDETLENİRMİŞ.
KALDI Kİ BEN 7. HAFTAMDAYIM.
SONRA GEÇİYOR DEĞİL Mİ ?

Senace geçmiş olsun, benimde bulantım çok fazlaydı ve her akşam saat 7:30 gibi kusuyordum. Ben peynirle yaşıyordum, İzmir tulumu gibi tuzlu ve yağlı olmayan peynirleri çerez gibi tüketiyordum. Fazla su içme, yağlı, baharatlı şeylerden daha doğrusu hoşlanmadığın şeylerden uzak dur. Bebeğin içinde endişelenme o henüz çok ufak. Bulantıların nasıl geçtiğini bile anlamadan geçecek, gerçi benim hala dönem dönem oluyor ama kusmuyorum.

demekki kişiden kişye değişiyo ben su hastası biriyim susuz yapamam hele hamişlikte ağzım sürkli kururdu hiç sabah olsun istemezdim..sabah kalktığım gibi leblebi atardım ağzıma bulantılara engel değildi yanii...su içerdim sabah hepsi bne var ne yok çıkardı.ama sabahı aşınca akşama kadar bişeyciğim yoktu..anca kötü kokulara mesela ter günün hangi sati olursa olsun bulantım olurdu...geceleri çok seviyodum hamişken senin haftalarında sonra daaa geceleri sevmez olmuştum.okadar hızlı geçti ki.çok langur lungur yani hareketli ve hızlı bi hamişlik yaşadım bazen diyorum kızmet olurda 2. olacağı zaman sindire sindire yaşayacağğım...

kızlar
dün doktora gittim kızımı görmeye.fıstığım 2440 gr olmuş boyuda 45 cm in üstünde dedi ama tam söylemedi...doğuma son 4 hafta dedi bana yaaa.belki 4 hafatya bile kalmaz dedi...önümüzdeki pazartesiye kontrol yazdı bakalım ne yapacağız.allahım ben daha çantamı bile hazırlayamadım.delircem valla....milletin işine koşmaktan kendime fırsat bile bulamadım...kimse beni düşünmüyor galiba...çok bunalıyorum yada çok duygusallaştım ben abartıyorum..doğum kapıya geldi hala eşin dostunun işinin peşinde koşuyorum.evde her işi ben yapıyorum.oynatmaya az kaldı valla......senağlama

bebeginede maşallah

ah canım benim yazık ya valla ceken bilir derler ya cok iyi anlıyorum alah yardımcın olsunnnnnnnnnn :1hug:arkadaşımmmmmmmm

canim senin adina da cok sevindim,bana dedin,bak simdi senin de az kalmis ne güzel,zaten diyorlar kizlar daha erken gelir diye.insaallah,hemencecik doguruveririz.

bebeginede maşallah

ah canım benim yazık ya valla ceken bilir derler ya cok iyi anlıyorum alah yardımcın olsunnnnnnnnnn :1hug:arkadaşımmmmmmmm

saol canım biliyorum beni anladığını canım benim....dualrınızı eksik etmeyin...a.s.

maşallah cnm üzülme herşey yoluna girecekkkkkk biraz da duygusallıkta var tabi kendini düşün artıkkkkk çift canlısın sennnnn

kıslar mrb benimde kafam çok karışık bi türlü hamiş kalamıyorum ne yapacagımı şaşırdım.çok üzülüyorummm

lale ben burdayım canım bana sor yardımcı oalbilirsem ne mutlu bana

merhabalar aranuza yeni katıldım benim adet olmama henüz 9 gün var ama göğsümde şişkinlik ve kasık ağrım var bebek istiyorum sizce bu erken gebelik belirtisi olabilirmi lütfen bi cevap yazın

kılzar sakın test falan yapmayın adetiniz geçmeden.lütfen yaa ben çok yaptım adetimin olacağı gün olmadan önce çıkmadı 3 gün geçti ilk defa ozaman yaptım sabredin nolur.olaxcak inşallah.gebelik belirtisi sizinkiler ama olmayadabilir.düşünmeyin ve adetiniz geçsin lütfen öle yapın test

selam kzlar nasılsınız, pazar gününden beri şiddetli bel ağrım var, üç gündür de sol bacağım kasılmaya başladı, bırakın yürümeyi hareket etmeyi, yatamıyorum bilee, çok canım yanıyor, dün dr a gittim bel fıtığı olabileceğini söyledi, doğumdan sonra kesin bişey söylerim dedi, allahıma çok şükür bugun daha iyiym
bu arada doğuma üç haftam kalmış oğlum da 3100 gr olmuş, 10 gün sonra doğum şekline drumla karar vereceğiz, kızlar nolur dua edin, sağlıkla bebişlerimize kavuşalım sıra bizdeee

İNAŞLAH CANIM YA COK GECMİŞ OLSUN a.s.:1hug:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hülyacım çok geçmiş olsun canım. Umarım bel fıtığı değilsindir. Sona yaklaştın artık, hayırlısıyla küçük paşana kavuşmana ne kadar kaldıki şurda.
İnşallah sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini birtanem.

KIZLAR BULANTILARIM ÇOK ŞiDDETLİ BİRİ BANA YOL GÖSTERSİN

canım arkadaşım.benim eltiminde ilk haftalarda bulantıları oluyodu.hap felan kullandı.sonradan geçmişti.ama canım arkadaşım bunu sana yapan bir melek bence katlan onun için herşeye değer.rabbim hepimize nasip etsin.bu bulantıları yaşamayı.bu arada bulantının dışında nasıl gidiyor hamişlik.pek giremiyorum ara ara girip sorunlarımı yazıyorum o kadar.tatlım inşallah bulantılarında çabuk geçer.kolay bi hamişlik geçirir.kolay bi doğum gerçekleştirir hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebeğe kavuşursun.allaha emanet olun.:1hug:

İNAŞLAH CANIM YA COK GECMİŞ OLSUN a.s.:1hug:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

sağolun kızlarrrrr çok şükür daha iyiyim fıtık değilim herhalde hamilelikle ilgili bir ağrı galiba ilaçlar iyi geldi

geçmiş olsun cnm ay az kaldı oğluşunu almayaaaaaa çok heyecan vericiii dimiii

geçmiş olsun cnm ay az kaldı oğluşunu almayaaaaaa çok heyecan vericiii dimiii

evet canım yaaa son haftalar artıkkk çok heyecanlanıyorum haftaya pazartesi doğum şekline karar verceğiz dr.umla zaman ne çabuk geçti hiç anlmadım, senin şafak 19 diye saydığını hatırlıyorum, şimdi senin kız kocamannn olduu, o zaman benim karnım bile yoktu, şimdi doğum sırası bizdeee, allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…