S
SENACE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.641
cnm geçer inşşş tez zamandaaaa...çok kasma kendini kusarken falannnnn
SAĞOL CANIM.
ÇOK ZORLANIYORUM, DAYANILMAZ BİR BULANTI...
8. HAFTA ve 12. HAFTA ARASI DAHA DA ŞİDDETLENİRMİŞ.
KALDI Kİ BEN 7. HAFTAMDAYIM.
SONRA GEÇİYOR DEĞİL Mİ ?
kızlar
dün doktora gittim kızımı görmeye.fıstığım 2440 gr olmuş boyuda 45 cm in üstünde dedi ama tam söylemedi...doğuma son 4 hafta dedi bana yaaa.belki 4 hafatya bile kalmaz dedi...önümüzdeki pazartesiye kontrol yazdı bakalım ne yapacağız.allahım ben daha çantamı bile hazırlayamadım.delircem valla....milletin işine koşmaktan kendime fırsat bile bulamadım...kimse beni düşünmüyor galiba...çok bunalıyorum yada çok duygusallaştım ben abartıyorum..doğum kapıya geldi hala eşin dostunun işinin peşinde koşuyorum.evde her işi ben yapıyorum.oynatmaya az kaldı valla......senağlama
kızlar
dün doktora gittim kızımı görmeye.fıstığım 2440 gr olmuş boyuda 45 cm in üstünde dedi ama tam söylemedi...doğuma son 4 hafta dedi bana yaaa.belki 4 hafatya bile kalmaz dedi...önümüzdeki pazartesiye kontrol yazdı bakalım ne yapacağız.allahım ben daha çantamı bile hazırlayamadım.delircem valla....milletin işine koşmaktan kendime fırsat bile bulamadım...kimse beni düşünmüyor galiba...çok bunalıyorum yada çok duygusallaştım ben abartıyorum..doğum kapıya geldi hala eşin dostunun işinin peşinde koşuyorum.evde her işi ben yapıyorum.oynatmaya az kaldı valla......senağlama
bebeginede maşallah
ah canım benim yazık ya valla ceken bilir derler ya cok iyi anlıyorum alah yardımcın olsunnnnnnnnnn :1hug:arkadaşımmmmmmmm
selam kzlar nasılsınız, pazar gününden beri şiddetli bel ağrım var, üç gündür de sol bacağım kasılmaya başladı, bırakın yürümeyi hareket etmeyi, yatamıyorum bilee, çok canım yanıyor, dün dr a gittim bel fıtığı olabileceğini söyledi, doğumdan sonra kesin bişey söylerim dedi, allahıma çok şükür bugun daha iyiym
bu arada doğuma üç haftam kalmış oğlum da 3100 gr olmuş, 10 gün sonra doğum şekline drumla karar vereceğiz, kızlar nolur dua edin, sağlıkla bebişlerimize kavuşalım sıra bizdeee
KIZLAR BULANTILARIM ÇOK ŞiDDETLİ BİRİ BANA YOL GÖSTERSİN
İNAŞLAH CANIM YA COK GECMİŞ OLSUN a.s.:1hug:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hülyacım çok geçmiş olsun canım. Umarım bel fıtığı değilsindir. Sona yaklaştın artık, hayırlısıyla küçük paşana kavuşmana ne kadar kaldıki şurda.
İnşallah sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini birtanem.
geçmiş olsun cnm ay az kaldı oğluşunu almayaaaaaa çok heyecan vericiii dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?