Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar ben dogum yaptim,sali günü muayene olmaya gittim,normal kontrole doktor 1 cm acilmis,hastaneye gidiyorsun dedi,carsambaya baglayan gece dünyaya geldi.sali günü aksam 4`te gittim doktora o gece aat 1.20`de oldu,epidural anesteziyle,inanin strese girmeyyin,sanci gelince derin nefes alip uzunca yavas yavas nefesinizi verin.annelik cok güzel,sizleri de Allah kurtarsin,denk getirsin,nasil oldugunu anlamadan kalirsiniz insaallah...

canım gözün aydınnnn, allah analı babalı büyütsün, inş bizde bu kadar kolay doğum yaparızzz, vatanına, milletine, ailesine hayırlı bir evlat olması dileğiylee a.s.

ayyy ne guzelll evladın yanında şimdii kokusunu duyabılıyorsun allah analı babalı ve mıllete hayırlı bır evlat olmasını nasip etsin inşallah sağlıla büyüsün inşallah

cnm hayırlı olsun aradan çıkardın yaniiiii..tebriklerrrrrrrrrrmaşallah kızına senindeeeeee

gözün aydın canım güle gule buyut bebegini a.s.a.s.

Hoşgeldin Canim : ) Inan Ki çok şey öğreniyorsun. Bence çok Faydali. Gerçi Bende Yeni Sayilirim Ama çok şey öğrendim.

kızlarrrrr nerelerdesinizzzz son 18 gün ve ben çok korkuyorummmmmmmmm

merhabalar hepinize, aranızda olmak gerçekten çok güzel.... 29 hafta 4 günlük hamileyim, bi oğlum olacak. hamile kaldığımda 44 kiloydum ve bu beni çok endişelendirdi ama şimdi herşey yolunda. bebişim 1 kilo 250 gr. doktor normal dedi. ben de 52 kilo oldum.

kızlarrrrr nerelerdesinizzzz son 18 gün ve ben çok korkuyorummmmmmmmm

canım ya bak bizi düşün aldılar kucaklarına ben de hayırlısyla doguracam de korkmamaya calşış millet nasıl dogurdu ben mi doguramıcam de kendini azda olsa motive et canım arkandayız canım bi ıknmada cıkacak inşalah

dun komşuma gitti bebegi 2,5 kilo dogumuş sezeryanla bi görsen küçüçük dedimki sezeryanmı normalmi o da normal dedi normalde 1 saat cekecem sezeryanda 1 haftataır cekiyom dedi kadının ilki normaldi korkma desem yalan lur ama kendine güven canım benim

tatarcımmm çok güzel moral veriyorsunnn valla çatır çatır doğuracağım çaresi yokkk sonra herşey çekilen tüm acılar unutuluyor ve herşeye değiyor o anı yaşamakkk

tatarcımmm çok güzel moral veriyorsunnn valla çatır çatır doğuracağım çaresi yokkk sonra herşey çekilen tüm acılar unutuluyor ve herşeye değiyor o anı yaşamakkk

:teselli:hadi göreyim seni canım ha gayret az kaldı a.s.:içelim:Şeniz:asigim::sm_cool:

Evet canım bende tatara katılıyorum çok güzel yazmış. Sen de al artık kollarına bir an önce, hiç korkma Allah yardım ediyor. Zaten biliyosun doğurunca çektiğin bütün sıkıntılar yok olup gidiyor Hülyacım

sağolun kızlarrr iyiki varsınızzz yazdıklarınız inanın moral oluyor teşekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…