E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.701
selam kizlar ben dogum yaptim,sali günü muayene olmaya gittim,normal kontrole doktor 1 cm acilmis,hastaneye gidiyorsun dedi,carsambaya baglayan gece dünyaya geldi.sali günü aksam 4`te gittim doktora o gece aat 1.20`de oldu,epidural anesteziyle,inanin strese girmeyyin,sanci gelince derin nefes alip uzunca yavas yavas nefesinizi verin.annelik cok güzel,sizleri de Allah kurtarsin,denk getirsin,nasil oldugunu anlamadan kalirsiniz insaallah...
selam kizlar ben dogum yaptim,sali günü muayene olmaya gittim,normal kontrole doktor 1 cm acilmis,hastaneye gidiyorsun dedi,carsambaya baglayan gece dünyaya geldi.sali günü aksam 4`te gittim doktora o gece aat 1.20`de oldu,epidural anesteziyle,inanin strese girmeyyin,sanci gelince derin nefes alip uzunca yavas yavas nefesinizi verin.annelik cok güzel,sizleri de Allah kurtarsin,denk getirsin,nasil oldugunu anlamadan kalirsiniz insaallah...
kızlarrrrr nerelerdesinizzzz son 18 gün ve ben çok korkuyorummmmmmmmm
canım cok az kalmış ,doğumunu nasıl yapacaksın normal mi sezeryanmı,ilkinde nasıl olmustu????
ilki normal doğumdu bu da oyle görünüyor şimdilik ama ben çok korkuyorum :1no2:
kızlarrrrr nerelerdesinizzzz son 18 gün ve ben çok korkuyorummmmmmmmm
tatarcımmm çok güzel moral veriyorsunnn valla çatır çatır doğuracağım çaresi yokkk sonra herşey çekilen tüm acılar unutuluyor ve herşeye değiyor o anı yaşamakkk
canım ya bak bizi düşün aldılar kucaklarına ben de hayırlısyla doguracam de korkmamaya calşış millet nasıl dogurdu ben mi doguramıcam de kendini azda olsa motive et canım arkandayız canım bi ıknmada cıkacak inşalah
Evet canım bende tatara katılıyorum çok güzel yazmış. Sen de al artık kollarına bir an önce, hiç korkma Allah yardım ediyor. Zaten biliyosun doğurunca çektiğin bütün sıkıntılar yok olup gidiyor Hülyacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?