Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

minik klebegim nbr canım dorucakmışsın az kaldı dur daha oglunda erken gelmek istiyor heralde canım benim nbr nasılsın özledik kızzzzzzzzzhayırlısyla alırsın inşalah vakti saati geldiginde tabi a.s.:1hug:

kız serap sen nerelerdesin özletmeyin kızm kendinizi
anam az kaldı yavvvvvvvv a.s.hadi bakalım yeni anneler bekliyoz bebekciklerinizin haberlerini

allah senin de yardımcın olsun canımmmm hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruzzz, benimde ilk doğumum zordu, bakalım bu nasıl olacak, sezeryan olma ihtimalini düşünür oldum bu aralar
senin oğlanlar arasında yaş farkı daha az daha yorucu bir dönem yaşayabilirsin, ama sonra çok rahat edersin ikisi birlikte büyür, birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel

zehra zeynep yanında mı yatıyor yoksa hemen ayır canım yoksa sonra çok zor ayrılıyorlarrr
edaaaa galiba en erken aralık annesi sen olacaksınn, hatta kasımda olabilir, allah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle
duygu ne yaptı acabaaa haberiniz var mı kızlar?
bu arada artık ben de ev hanımı oldum, artık evdeyim, dün okuldan ayrıldım, öğrencilerim nasıl ağladı bir görseniz, bana hediyeler almışlar, pastalar, böreklerle beslediler beni, çok duygusal bir gün yaşadım, iyiki öğretmen olmuşum, hepsini çok özleyecğim, canlarım benim

ögrencilerin seni seviyor demek
canım ya bende kızımla yatıyorum mecburen çünki 2 odamda soba var salnda yatamıyoz cünkü buyuk ısıtması saorun diye yatak odasında bebegimin yatagı ordada ufo var ama soguk oluyor yine düşük derecede yandıgı için balum cok acınca faturaya yansıyor bebefon istedim ama alamadık cok pahalıya olsaydı oglumla kardeşi bi odada yatardı bende yatak odamda sesini duyun ca gelirdim bizim evde buyuk yatak odası uzakta kalıyor o yuzde bebefon şart tııııııı

duygu ile pazartesi konuştum.40 ı bitirmeye 1 günü vardı ama bebekde hiç gelmeye niyet yktu canım...hala doğurmamıştı yani...semayı merak ediyorum bende

ay inşallah iyilerdir bi sorun yoktur yani mavili onlardan sonra sıra sende sema kaç haftadaydı kiii

Az önce Sema Ile Telefonla Konuştum.37+3 Dedi...daha Hiç Sancisi Falan Yokmuş..onunla Ayniyim Canim Ben...

elif elif elif eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif

Hülyacım ne zor olmuştue öğrencilerinden ayrılmak........... Olsun bebeğini büyüttükten sonra tekrar kavuşursun öğrencilerine.

Evet canımbiz hala kızımla beraber uyuyoruz, öyle alıştıki kokuma; yatağına yatırdığım anda gözlerini açıp, huysuzlanıyor,gecede sürekli meme ağzında olsun istiyor. Bu ara biraz rahatsız ana kız grip olduk iyileşelim o zaman ayıracağım yatağını inşallah.

geçmiş olsun canım aman dikkat edin kendinize, kıyamam o küçük prensese, insan çocuğu hastalanınca ne kadar üzülüyor değil mi, inş çabucak iyileşir, annesi öp yerimee

kızlar bugün iş yerinde son günüm kızlar.toplandım gidiyorum.evimizde internet var...ama bilgisayarımız laptop eşim bazen işe götürüyor bilgisayar yokken giremem ama onun dışında yanınızdayım.allah a emanet olun kızlar hepinizi çok seviyorum dualarınızı eksik etmeyin......

a.s.hülyacım ögretmenler gunun kutlu olsun canıma.s.:1hug:Şeniz

teşekkürler canım sağolasın, bende başta ulu önder Atatürk, tüm şehit öğretmenlerin, asla unutamadığım ilkokul öğretmenimin, bugunlere gelmemede emeği gelmemde geçen tüm öğretmenlerimin ve eşimin gününü kutlar, başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim

ben geçen salı okuldan ayrılmıştım bugun öğrencilerim eve geldiler ve günümü kutladılar çok duygusal anlar yaşadım öğrencilerim sizi çoooookk seviyorum iyi ki öğretmen olmuşummmm

canım özletme kendiniiiiiiiiiiiii dualarımız seninle bol bol dinlen ruzeye de iyi bak öpt canım

Hülyacım fırsat bulup yeni girebildim, canım öğretmenler günün kutlu olsun.
Çok öpüyorum.

Sende Allaha emanet ol canım, az günün kalmış hayırlısıyla bebişini kucağına almana, kendine ve bebeğine çok iyi bak, bol bol dinlen, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…