korktunmu kız sezeryana dönmüşsün bak ben bi kere sancıyı çektim gene de çekerim sırnaşık şey ay bugünlerde dokuz doğuruyorum resmen herkes etrafımda sen yat kalkma diye dört dönüyo çıldırmamak içten değil çıkacaksa çıksın kardeşim habire bişeyler örüp duruyorum şaka bi yana çok korktum oğluma birşey olacak diye bugün yine doktordaydım kafa görüntüsü bile alamayacak kadar aşağılara gömülmüş birazda az kilo almış bu hafta ama bakalım Allah hayırlısını nasip etsin
ah sekerim iste ayni senin yavrularin gibi,benim kocacim da benim elimden sasmis garibim lülülülülülü
son kutuya gecmeme 3 gun kaldi . daha doktora da hastaneye de hatta dogum sekline de kara vermedim. son gunlerde sezeryan mi yapsam diye dusunmeye basladim. bakalim nasil olacak. en kisa zamanda kendimi istanbula aticam sonra herseye karar vericem. insallah benim minigim bugunlerde erken gelmeye karar vermez. Allah cumlemizin evlatlarini hayirli etsin bizlere bagislasin
Bende 19 haftalık hamişim arkadaşlar,2.bebeğimizi bekliyoruz,bugün bebeğimzin erkek olacağını öğrendik,yakında yaşına girecek olan bir oğlum var,iki oğlumun arası 16 ay olacak,bu 1,5 yaş bile değil,oğlum için bir oğlan daha doğurduğuma mutluyum ve onun erkek olmasından da.
ister ilk doğum olsun ister 5.insanın doğumla ilgili kaygıları oluyor ben daha doğum yapalı henüz 1 sene olmasına rağmen bu böyle o yüzden Hülyayı çok iyi anlıyorum benim oğlumda 4400gr doğdu ve normal doğum yaptım,oldukça zor bir doğumdu benimki de
Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah tüm bebek bekleyen arkadaşlara:))
zehra zeynep yanında mı yatıyor yoksa hemen ayır canım yoksa sonra çok zor ayrılıyorlarrr
edaaaa galiba en erken aralık annesi sen olacaksınn, hatta kasımda olabilir, allah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle
duygu ne yaptı acabaaa haberiniz var mı kızlar?
bu arada artık ben de ev hanımı oldum, artık evdeyim, dün okuldan ayrıldım, öğrencilerim nasıl ağladı bir görseniz, bana hediyeler almışlar, pastalar, böreklerle beslediler beni, çok duygusal bir gün yaşadım, iyiki öğretmen olmuşum, hepsini çok özleyecğim, canlarım benim
elif elif elif eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif
Hülyacım ne zor olmuştue öğrencilerinden ayrılmak........... Olsun bebeğini büyüttükten sonra tekrar kavuşursun öğrencilerine.
Evet canımbiz hala kızımla beraber uyuyoruz, öyle alıştıki kokuma; yatağına yatırdığım anda gözlerini açıp, huysuzlanıyor,gecede sürekli meme ağzında olsun istiyor. Bu ara biraz rahatsız ana kız grip olduk iyileşelim o zaman ayıracağım yatağını inşallah.
a.s.hülyacım ögretmenler gunun kutlu olsun canıma.s.:1hug:Şeniz
kızlar bugün iş yerinde son günüm kızlar.toplandım gidiyorum.evimizde internet var...ama bilgisayarımız laptop eşim bazen işe götürüyor bilgisayar yokken giremem ama onun dışında yanınızdayım.allah a emanet olun kızlar hepinizi çok seviyorum dualarınızı eksik etmeyin......
Hülyacım fırsat bulup yeni girebildim, canım öğretmenler günün kutlu olsun.
Çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?