Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bende sezeryan oldum ama öyle 1 hafta falan çekmedim acı yani 2 günde bitti gitti
öyle yada böyle onların kokusu unutturuyor herşeyiii

cnm bende sezeryan oldum ama öyle 1 hafta falan çekmedim acı yani 2 günde bitti gitti
öyle yada böyle onların kokusu unutturuyor herşeyiii

haklsın canım biraz da bünye meselesi arkadaşım sezeryan oldu ertesi gün 4 kat merdiven çıktı ve hiç yatmadı, bebekte sarılık vardı sürekli hastaneye gitti, dediğin gibi çekilen tüm acılara değer onların kokusu

hadi hayırlısıyla kurtul cnm sendeeeeeee hadi gelsin oğluş artıkkkkkkkkk

selam sizlere bi sorum olacak merak ettimde aşırı öksürme aşırı ıkınma ağır spor hareketleri ağır kaldırma karından darbe alma bebeğin sakat doğmasına sebep olabilirmi

selam hanımlar engin bilgilerinize ihtiyacım var... :)

bebek odasının mobilyalarının o "mobilya" kokusunu nasıl giderebilirim. defalarca silimeme rağmen koku gitmiyor. bebeğin giysilerine siniyor koku nefret ediyorum.
bi çare çözüm varmıdır acep.. :)

selam kızlarrr niye artık kimse bu bölüme uğramıyorrrr, bomboş buralarrr, beni bu sabah uyku tutmadııı

Bende aynı dertten müzdaribim, özellikle boyasız, cilasız ahşap mobilya aldım ama onun bile kendi kokusu var ve 3 haftadır çıkmadı. Sürekli odanın camı açık, kızımın eşyalarını yıkayamadım. İnternette araştırdım ama hiç birşey bulamadım. Umarım biri cevap verir.

S€LD@;1590353 .!.:
Mrb Herkeze Ben Yeni üye Oldum Arkadaşlar Bütün Kadinlrla Tanişmk Isterdim :)

hosgeldinnn canımm aramısa tanısalım yerimseniben ben yaseminnnn tekrardan hosgeldın canımcıma.s.a.s.

evet şirincim aramıza hoş geldin canım kızlar haklı sanırım sen bebek düşünmesen bile bu siteye girdiğin andan itibaren hamiş kalmak için tüm gücünle uğraşmaya başlıycaksın bundan eminim bende düşünmüyodumm ..ama şu an deli oluyorum bir bebeğim olsun diye tekrar hoş geldin aramıza

selam kızlarrr niye artık kimse bu bölüme uğramıyorrrr, bomboş buralarrr, beni bu sabah uyku tutmadııı

Canım nasılsın, seni unuttuğumuzu sanma sakın, gece yatarken bile bazen düşünüyorum acaba bugün Hülya ne yaptı, doğurdumu falan diye, bilmezmiyin canım son günler nasıl zor geçiyor Allah yardımcın olrur inşallah bir avazda doğurursun hayırlısıyla.

Sonra sen de gelirsin artık hemen yeni anne olanlar bölümüne canımmmmmmmmm

sağol zehracımm, ya o ne tatlı bir bebek yaa, ısırırım ben onuuuuuu

ya kızlar ankara da zekai tahir burak da doğum yapanlar diye bi başlık açmak istiyorum nasıl açılacağını bilmiyorum..bana yardımcı olur musunuz?

ya kızlar ankara da zekai tahir burak da doğum yapanlar diye bi başlık açmak istiyorum nasıl açılacağını bilmiyorum..bana yardımcı olur musunuz?

gebelik bölümünde ki sayfanın başında forum aracları yazıyor onu tıkla yeni konu ac yazıyor tıklayıp
yeni konunu aca bilirasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…