VE SONUNDA SON KUTUDAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
tatarrrr çok korkuyorum yaaa nasıl doğuracağımm bennnnnnnnn
ikinci doğum daha mı kolay oldu senin ilkine göre?
valla benimki zor oldu seni korkutmayım oglumdada 26 saat sancı cektim ama bi ıkınmada cıktı
amaaaaaaaaaaaaa bu kız beni öldürdü resmen 1 saat dugum hanedeydim ıkınmakla ugraşıyordum dedim doktora al sezeryana doktorda geliyor az kaldı ha geyret dedi ama mosmor oldum ıkınmaktan herkez 2, kolay dedi ama cok ara verdim 9 sene nerdeyse ilk dogum gibiydi senin ilkin kolaumıydı
VE SONUNDA SON KUTUDAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Sonunda canım son kutuya geldin...........
Hayırlısıyla bebişinin takvimini de yaparsın çok yakında, Hülyacım sen ki ilk oğlunu yanlış hatırlamıyosam 4.600gr.la normal doğurmuşsun, bir aksilik çıkmazsa 2. bebeğinide normal doğurursun, sana şimdi korkma desem çok saçma olur herhalde 10.yuda doğursa insan mutlaka her doğumda farklı bi heyecana, korkuya kapılır. Daha öncede yazmıştım bence sen çok güçlüsün en azından ben öyle hissediyorum canım. Allah yardımcın olsun birtanem dualarım seninle olacak.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım, inş dediğin gibi kolay bir doğum olur, insan yine de korkuyor elinde olmuyor canım, zeynebi de öp annesi yerime Şeniz
merhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum.ama bazı kaygılarımda var. korkuyorum.
Bende 19 haftalık hamişim arkadaşlar,2.bebeğimizi bekliyoruz,bugün bebeğimzin erkek olacağını öğrendik,yakında yaşına girecek olan bir oğlum var,iki oğlumun arası 16 ay olacak,bu 1,5 yaş bile değil,oğlum için bir oğlan daha doğurduğuma mutluyum ve onun erkek olmasından da.
ister ilk doğum olsun ister 5.insanın doğumla ilgili kaygıları oluyor ben daha doğum yapalı henüz 1 sene olmasına rağmen bu böyle o yüzden Hülyayı çok iyi anlıyorum benim oğlumda 4400gr doğdu ve normal doğum yaptım,oldukça zor bir doğumdu benimki de
Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah tüm bebek bekleyen arkadaşlara:))
Serapcım nasılsın, nerelerdesin, özlettin kendini.
İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım.Sen ne kadar pozitif ve enerji dolu bir insansın böyle Serapcım. Umarım eşinde senin gibi bir karısı olduğu için çok şanslı olduğunun farkındadır.canim cok iyiyim urdundeyim hemen hemen bir aydir , arap collerinde surunuyorum naniknanik sagligim keyfim herseyim yerli yerinde cok sukur . Allah butun anne adaylarina benimki gibi rahat guzel bir hamilelik nasip etsin insallah.
doguma yakin istanbula donmeyi dusunuyoruma ma daha ne zaman gelecegime karar veremedim. ne zaman donsem uygun olur acaba.
senin asagidaki resme hastayim. harika bir tablo! tabi disi seni yakar ici beni misali neler cekiyosun okuyoruz ama yine de cok guru verici ya ! bi kiz bi oglan /1 ne kadar harika bisey. Allah acilarini gostermesin hayirli evlatlar olurlar insallah canim:1hug:
İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım.Sen ne kadar pozitif ve enerji dolu bir insansın böyle Serapcım. Umarım eşinde senin gibi bir karısı olduğu için çok şanslı olduğunun farkındadır.
Doğumunu hangi hastanede yapacağına, dr.unun kim olacağına kesin karar verdin mi canım.
Son kutuya geçtiğinde şartların elverirse gelirsin artık, son ayında insan korkuyor, ya bebek erken gelmeye karar verirse, ağırlaşırsan (ki senin sanırım öyle bir sorunun olmayacak), sancıların artarsa vs..Hakkında hayırlısı olsun canım.Allah sanada hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.
ah sekerim iste ayni senin yavrularin gibi,benim kocacim da benim elimden sasmis garibim lülülülülülü
son kutuya gecmeme 3 gun kaldi . daha doktora da hastaneye de hatta dogum sekline de kara vermedim. son gunlerde sezeryan mi yapsam diye dusunmeye basladim. bakalim nasil olacak. en kisa zamanda kendimi istanbula aticam sonra herseye karar vericem. insallah benim minigim bugunlerde erken gelmeye karar vermez. Allah cumlemizin evlatlarini hayirli etsin bizlere bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?