Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavili dün akşam anne olmuş, ruzemiz 3 kilo 50 cm olarak normal doğumla dünyaya gelmiş, darısı tüm hamişlere, allah analı babalı büyütsün, iyiki doğdun ruzeeee

selam kizlar hayirli olsun mavili Allah anali babali büyütsün canim.bizimkine alistim,ama vakit ne kadar hizli geciyor.uzun süredir kadinlar kulubüne ugrayamadim.1 ayimiz bitti sükür.

Asphalte bence ilk muayene için çok bekleme derim, ben bütün yeni hamişlere (dr.a gitmemiş hamişlere) bunu öneririm. Bildiğiniz bir hastaneye gidip ilk muayenenizi olun ve bebek ne alemde, kalp atışları başlamış mı bir görün. Allah korusun bir aksilik varsa beklememek lazım. Sonra daha detaylı bir araştırma yapar, ikinci muayenede gideceğin yere karar verirsin. Zaten şimdi kalp atışlarına bakacaklar ultrasonda, gebelik oluşmuşmu, kese boş mu değil mi gibi basit bir tarama yapacakları. Ben bildik bir hastaneye git derim, Allah sağlıkla sıhatle kucağına almak nasip etsin.

herkese mutlu yıllarrrr yeni yılın ilk bebeği baklaım kim olacakkk
huzurlu, uğurlu, sağlıklı bir yıl olması dileğiyleeeeeeeee

Slm.Bende yeniyim aranizda.Hepinize Yeni Yilda saglik diliyorum.Hepimizin Dilekleri Gercek Olsun.

selam tatlı hamişler ocak ayı anneleri sıra sizdee baklaım yılın ilk annesi kim olacak???

Ben değilim Hülya, bende ağrı sızı yok valla. Ben Reflex diyorum :). Siz nasılsınız bebeğinle

Ben değilim Hülya, bende ağrı sızı yok valla. Ben Reflex diyorum :). Siz nasılsınız bebeğinle

sabırsızlıkla bekliyorum senin doğumunu canım, en yakın tarih senin galiba, gerçi pek belli olmuyor ama, dilerim en kısa zamanda kızını sağlıkla kucağına alırsın bitanem, allah yardımcın olsunnn

Merhaba Ben Araniza Bugün Katildim Kasimdan Beri Takip Ediyorum Yazilari çok Güzel Bir Ortam .ben 1.5 Senelik Evliyim 4 Aydir Korunmuyoruz. Bebek Istiyoruz.ilk Korunmadiğimiz Aydan Hamile Kaldim Aslindan Ben Ama Malesef Kasim 11'de 4 Haftalik Düşük Yaptim.çok üzüldüm Başlarda Ama Herşeyin Allahtan Geldiğine Inanan Biriyim Hayirlisi Buymuş Dedik Hakkimizda şimdi Bir Adetim Geçti 2. Adet Yaklaşti Ve Bu Ara Sürede Korunmadik Bakalim Ne Zaman Nasip Olacak Annelik Bize Bekliyoruz Heyecanla. Bütün Konuşmalari Yazilanlari Takip Ediyorum Hergün Bakiyorum Ve Benim Gibi Birçok Kişinin Bir Arada Olmasi Paylaşmak Güzel Bir Duygu Bende Artik Yazmak Istedim Paylaşmak Istedim Bugüne Kismetmiş Benide Umarim Araniza Alirsiniz. Bu Arada Ben çalişiyorum Her Zaman Giremiyorum Ama Işlerim Olmadiğinda Bakiyorum Hergün ..

Herkese Sevgiler Umarim Herkesin Kucaği Birgün Dolar

Hoşgeldin aramıza hayatım Şeniz
Bende yeni bir anneyim 20 günlük bir kızım var.
Ama daha öncesinde 1 yıllık uğraş neticesinde sahip olduğum bebeğimi 3 aylıkken gelişmediği ve kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım.senağlama Çok içim yandım birdaha deniyemem derken süprüz bir şekilde korunurken tekrar hamile kaldım.
Dediğin gibi herşey Allah dan arkadaşım. Sen ona güven gerisi geliyor.

maşallah Allah bağışlasın canım ne güzel.:1hug: Darısı başımıza inşallah.Hayırlısı Allahtan beklemekten başka çaremiz yok sabırla beklemek tek çare

canım dilerim en kısa zamanda hamile olduğunun haberini alır ve bizimle paylaşırsın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

hoşgeldin canım herkes yaşıyor ilk zamanlar merak etme içinde büyüdükçe kalbindeki yeri de büyüyecek ve alışacaksın
ve sadece bebbişini düşünmeye başlaycaksın

ve sen onu istediğin sürece allah mutlaka seni onunla ödüllendirecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…