Ben değilim Hülya, bende ağrı sızı yok valla. Ben Reflex diyorum :). Siz nasılsınız bebeğinle
Merhaba Ben Araniza Bugün Katildim Kasimdan Beri Takip Ediyorum Yazilari çok Güzel Bir Ortam .ben 1.5 Senelik Evliyim 4 Aydir Korunmuyoruz. Bebek Istiyoruz.ilk Korunmadiğimiz Aydan Hamile Kaldim Aslindan Ben Ama Malesef Kasim 11'de 4 Haftalik Düşük Yaptim.çok üzüldüm Başlarda Ama Herşeyin Allahtan Geldiğine Inanan Biriyim Hayirlisi Buymuş Dedik Hakkimizda şimdi Bir Adetim Geçti 2. Adet Yaklaşti Ve Bu Ara Sürede Korunmadik Bakalim Ne Zaman Nasip Olacak Annelik Bize Bekliyoruz Heyecanla. Bütün Konuşmalari Yazilanlari Takip Ediyorum Hergün Bakiyorum Ve Benim Gibi Birçok Kişinin Bir Arada Olmasi Paylaşmak Güzel Bir Duygu Bende Artik Yazmak Istedim Paylaşmak Istedim Bugüne Kismetmiş Benide Umarim Araniza Alirsiniz. Bu Arada Ben çalişiyorum Her Zaman Giremiyorum Ama Işlerim Olmadiğinda Bakiyorum Hergün ..
Herkese Sevgiler Umarim Herkesin Kucaği Birgün Dolar
Hoşgeldin aramıza hayatım Şeniz
Bende yeni bir anneyim 20 günlük bir kızım var.
Ama daha öncesinde 1 yıllık uğraş neticesinde sahip olduğum bebeğimi 3 aylıkken gelişmediği ve kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım.senağlama Çok içim yandım birdaha deniyemem derken süprüz bir şekilde korunurken tekrar hamile kaldım.
Dediğin gibi herşey Allah dan arkadaşım. Sen ona güven gerisi geliyor.
Merhaba Ben Araniza Bugün Katildim Kasimdan Beri Takip Ediyorum Yazilari çok Güzel Bir Ortam .ben 1.5 Senelik Evliyim 4 Aydir Korunmuyoruz. Bebek Istiyoruz.ilk Korunmadiğimiz Aydan Hamile Kaldim Aslindan Ben Ama Malesef Kasim 11'de 4 Haftalik Düşük Yaptim.çok üzüldüm Başlarda Ama Herşeyin Allahtan Geldiğine Inanan Biriyim Hayirlisi Buymuş Dedik Hakkimizda şimdi Bir Adetim Geçti 2. Adet Yaklaşti Ve Bu Ara Sürede Korunmadik Bakalim Ne Zaman Nasip Olacak Annelik Bize Bekliyoruz Heyecanla. Bütün Konuşmalari Yazilanlari Takip Ediyorum Hergün Bakiyorum Ve Benim Gibi Birçok Kişinin Bir Arada Olmasi Paylaşmak Güzel Bir Duygu Bende Artik Yazmak Istedim Paylaşmak Istedim Bugüne Kismetmiş Benide Umarim Araniza Alirsiniz. Bu Arada Ben çalişiyorum Her Zaman Giremiyorum Ama Işlerim Olmadiğinda Bakiyorum Hergün ..
Herkese Sevgiler Umarim Herkesin Kucaği Birgün Dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?