Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize teşekkür ederim hoşbulduk inşallah iyi dilekleriniz için allah razı olsun dilerim kimsenin kucağı boş kalmasın

slm aranıza yeni geldim ve ne yapacağımı bilmiyorum konuşmak istediğim çok şey var.bana yardımcı olurmusunuz?

merhaba bende yeni sayılırım konuşmak istediğimiz şeyleri burdan paylaşabiliriz..ben 6 aylık evliyim.bebek için bekliyorum 4 gün kaldı reglime umarım bu ay olur.emelko sen ne durumdasın ?

tatlım Allah gönlüne göre versin.

slm arkadaslar ben aranıza bugun katılanlardanım guzel şeyler paylaşmak ve haberlerını almak dılegıyle

slm duygu mutlu bende bugun katıldım aranıza umarım benıde kabul edersınız
ben 6 senelık evlıyım gecen sene hamıle kaldım ve 2 aylıkken dusuk yaptım senı cok ıyı anlıtorum
ama deddıgın gıbı herşey allahtan gelen de gıdende en kıssa zamanda bebışımızın olması dıgeyle allah herşeyın hayırlısını versın canım hep bunun ıcın dua et cunku benımkı bır bakıma kabul oldu cunku cocugum dogsaymıs ozurlu olucakmıs bu nu ogrenınce gıdene uzuluyor ınsan ama dedıgım gıbı hayırlısı allahtan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geçmiş olsun sanada :teselli:canım bende çok fazla giremiyorum siteye işlerimin yoğunluğundan hoşgeldin sende.çok faydalı ve güzel bir site sürekli girip okuyorum bende ama cevap fazla yazamıyorum yazınıda yeni gördüm o yüzden özür.

Canım allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.hayırlısıyla inşallah.:1hug:

slm kızlqar bnde yeni sqayılırm nqasılsnz qarqanızdqa hqamile olqanlqar vqarmı kndnze iyi bkn

merhaba bende buraya üye olalı yeni burdan öğreneceğim çok şey var henüz tüm konulara bakmaya fırsat bulamadım bir konuya bi takılıyorum bir bakmışımki zaman çok geçmiş bende anne adayıyım ve bilmem gereken çok şey var burası çok geniş bir derya gibi :hooray:

merhaba aranıza yeni geldim sitenizi takip ediyordum fakat yeni üye olabildim.benide aranıza alırsanız sevinirim.

Merhaba Arkadaslar Bende Yeni Katildim Araniza
Bir Sorum Olacak Eğer Bilgisi Olan Varsa Cvp Verirseniz Sevinirim
Normalde Adetlerim Düzenli 28 Ve 29 Günde Bir Oluyorum. Son 7 Aydir Adetimde Söyle Bir Gariplik Var: Ilk üç Gün çok çok Az Geliyor 4. Günü Coğalmaya Basliyor Ve 8 Gün Kadar Sürüyor Toplam .

Arkadaşalar Merhaba Benim Bi Sorum Var Benmi Görümcem 4 Haftalik Hamile.fakat Düşük Tehlikesi Olduğunu Söylemiş Doktor.sürekli Yaticaksin Iş Yapmicaksin Demiş.fakat Benim Görümcemden Siklikla Leke Geliyomuş.bunun Nedeni Nedir Acaba Bilen Var Mi?böyle Bi Eşyle Karşilaşan.

selam ben de yeni katıldım 1 gün oldu 50 mesaj göndermeniz gerekiyor dendi bu ne demek arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…