- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.781
Merhaba Ben Araniza Bugün Katildim Kasimdan Beri Takip Ediyorum Yazilari çok Güzel Bir Ortam .ben 1.5 Senelik Evliyim 4 Aydir Korunmuyoruz. Bebek Istiyoruz.ilk Korunmadiğimiz Aydan Hamile Kaldim Aslindan Ben Ama Malesef Kasim 11'de 4 Haftalik Düşük Yaptim.çok üzüldüm Başlarda Ama Herşeyin Allahtan Geldiğine Inanan Biriyim Hayirlisi Buymuş Dedik Hakkimizda şimdi Bir Adetim Geçti 2. Adet Yaklaşti Ve Bu Ara Sürede Korunmadik Bakalim Ne Zaman Nasip Olacak Annelik Bize Bekliyoruz Heyecanla. Bütün Konuşmalari Yazilanlari Takip Ediyorum Hergün Bakiyorum Ve Benim Gibi Birçok Kişinin Bir Arada Olmasi Paylaşmak Güzel Bir Duygu Bende Artik Yazmak Istedim Paylaşmak Istedim Bugüne Kismetmiş Benide Umarim Araniza Alirsiniz. Bu Arada Ben çalişiyorum Her Zaman Giremiyorum Ama Işlerim Olmadiğinda Bakiyorum Hergün ..
Herkese Sevgiler Umarim Herkesin Kucaği Birgün Dolar
Merhaba Ben Araniza Bugün Katildim Kasimdan Beri Takip Ediyorum Yazilari çok Güzel Bir Ortam .ben 1.5 Senelik Evliyim 4 Aydir Korunmuyoruz. Bebek Istiyoruz.ilk Korunmadiğimiz Aydan Hamile Kaldim Aslindan Ben Ama Malesef Kasim 11'de 4 Haftalik Düşük Yaptim.çok üzüldüm Başlarda Ama Herşeyin Allahtan Geldiğine Inanan Biriyim Hayirlisi Buymuş Dedik Hakkimizda şimdi Bir Adetim Geçti 2. Adet Yaklaşti Ve Bu Ara Sürede Korunmadik Bakalim Ne Zaman Nasip Olacak Annelik Bize Bekliyoruz Heyecanla. Bütün Konuşmalari Yazilanlari Takip Ediyorum Hergün Bakiyorum Ve Benim Gibi Birçok Kişinin Bir Arada Olmasi Paylaşmak Güzel Bir Duygu Bende Artik Yazmak Istedim Paylaşmak Istedim Bugüne Kismetmiş Benide Umarim Araniza Alirsiniz. Bu Arada Ben çalişiyorum Her Zaman Giremiyorum Ama Işlerim Olmadiğinda Bakiyorum Hergün ..
Herkese Sevgiler Umarim Herkesin Kucaği Birgün Dolar
selam arkadaşlar ben ankardan yazıyorum sizlere
slm duygu mutlu bende bugun katıldım aranıza umarım benıde kabul edersınız
ben 6 senelık evlıyım gecen sene hamıle kaldım ve 2 aylıkken dusuk yaptım senı cok ıyı anlıtorum
ama deddıgın gıbı herşey allahtan gelen de gıdende en kıssa zamanda bebışımızın olması dıgeyle allah herşeyın hayırlısını versın canım hep bunun ıcın dua et cunku benımkı bır bakıma kabul oldu cunku cocugum dogsaymıs ozurlu olucakmıs bu nu ogrenınce gıdene uzuluyor ınsan ama dedıgım gıbı hayırlısı allahtan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?