Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm mavili ben emel bu ben yeniyim ne neler yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusun teşekkürler

ARKADAŞLAR HERKES İLGİNÇ OLAN BEBİŞ İSİMLERİ YAZABİLİR Mİ ANLAMLARIYLA ... MESELA BEN Bi TANE YAZARAK BAŞLATMAK İSTİYORUM : Hiranur = peygamberimize ilk vahiyin qeldiği mağranın adı.

merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım, 3 yıllık evliyim ve artık bir bebişimiz olsun diyoruz. bakalım ne zaman gelecek beklediğimiz misafir.. hamilelik, doğum ve bebek bakımı konusunda yardımlarınıza çok ihtiyacım olacaktır.

niye kafan karışık korktuğun ne. emin ol ki annelik bu dünyada tadabileceğin en özel duygulardan biri

selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu evimde bilgisayar olmadığı için giremiyorum siteye annemdeyim şuan minik prensesi yatırdık bir bakayım dedim hepiniz iyisiniz inş. gülden elif yeliz duygumca nefin sema tatarkızı nimet sevar funda hepinizi çok özledim bebişlerde iyidir inş. ,
hepinizi çok öpüyorum

nbr kadisim teadüfen gödüm yazını hoşgeldin gulten artık yok canım üyeligini sildirdi bizde artık bu bölümdeyiz bekleriz canım bizde seni özledik bebegin nasıl sen nasılsınnnnnnŞenizŞenhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-biz-t156102/index553.htmliz

merhaba bayanlar,
ben de uzun zamandır nete giremiyordum, hamile kalma yöntemimi buradan öğrenmiştim ve o ay hamile kaldım bunun mujdesini de burada paylaşmıştık. ama malesef ilk 3 ayım hatta 16. haftaya kadar çok sıkıntı cektim, mide bulantısı halsizlik, bir şey yiyememe, parmağımı kıpırdatacak halim yoktu, su ve kg kaybı ,, e evde 2,5 yaşında benden ilgi bekleyen oğlum:) aylarca banyo yapmadım, hatta yüzümü yıkamaya halim yoktu zaten amaann çok zor günlerdi serumlar, iğneler off, neyse ki atlattım çok şükür ve bu hafta iş başı yaptım. umarım sizlerin kötü geçmez,, bu kadar sıkıntıya 2.çocuk kafi benim için, hatta canının kıymetini bilenler 2.yi yapmıyor bile,, eşim çok yardımcı oldu mecbur olacak değil mi:) çin takvimine göre bu kız diyor ama bana erkek gibi geliyor, kontrollerde bir türlü göremedik cinsiyetini, haydi hayırlısı sağlıklısı inş.,
aranıza tekrar dönmek güzel.

bende sezeryan olmuştum...
ama o acılı günleri hissetmek yerine yavrumuza adapte olmak bizlere bunu unutturacaktır...
sadece minik bedeni hissedin

iki haftadır bu forumlarınızı okudum durdum..neden olasın aynı duyguları içinde derinden hisseden birbiri için dualarını esirgemeyen fedakar cefakar anne adayları...hepinize selam olsun...ilk defa mesaj yazıyorum....3 yıllımız bitti evleneli...hiç korunmadık..geçen sene klomen kullandım...5 ay içtim ve çok şiştim...ne kötü bir duygu değilmi o hapların vücuttaki etkileri...aç değilim ama yedirtti yemek...

baraninannesi Adini öğrenebilir Miyim?

Beni En Cok Korkutan Ameliyathaneye Giriş Ve Sonda Olayi

Canim Kizim Hayirlisiyla Gelsin De

Kacmam Dimi Doktorlarin Elinden

canım korma zaten hıssetmıyceksin ki bişi igne yaparlar.kacmazsın canım benım korkma

.)allah yardımcın olsun, kızım 2,5yaşında yazını okuyunca aklıma geldi o an, korkuyoz ama korkmanın yersiz olduğunu sonradan anlıyosun, sana söyleyeceğim doğum anına kadar rahat ol, uykunu al, zaten doğum sonrası yorgun oluyosun çıkar aklından korkuyu şimdiki aklım olsaydı hiç korkazdım ama ne yapalım, korkma desekte ilk tecrübe değilmi, allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun şimdiden kendine iyi bak..a.s.

kızlar herkese merhaba,

sizlere bişi sormak istiorum..ben geçen ay 16 sında regl olmuştum.normalde 28-30 günde bir regl oluorum.bu ay daha regl olmadım...2 gün geçti...kızlar benim belim ağrıor çok bu ay.ve dünden buyana arar ara midem bulanıo gibi.ya ümitlenmek istemiorum da pek.regl olucam ondandır falan die avutuorum kendimi..
16 haziran da test aldım.sonuç negatif çıktı.ve şuan 2 günüm geçti sayılır.bendeki tek belirti bel ağrısı..ara ara kasıklarıma bişi batıomuş gibi oluo sanki...başka da bişi yok..

sizce kaç gün beklemeliyim kan testi yaptırmak için..aa kızlar bide sonucunu aynı gün veriorlar mı? çokmu soru sordum....

öpüorum hepinizi :1hug:

slm, kan testini yaptırabilirsin sonuç 1 saat içinde verilir, umarım herşey dilediğin gibi olur.

seker şey,bence hamişsin canım.benmde 2 gün gecmişti idrar testi yaptım evde pozitifti.bence sende idrar testi yap.o da kesin sonuc veriyoo.hadi hakkında hayırlısı canım.bise haber ver haaaa meraklandımm

evde yapılan testler herzaman doğru çıkmıyo ama, kesin olan kan testi, ultrasonda bile gözükmez şimdi kese, ama kan kestinde hemen anlaşılır arkadaşım. çünkü bende öyle oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…