ben 4 kere idrar testi yaptım canım hepsi negatifti ama istiyorduk adetimi bekledim oda gelmedi 3 gün bekledim kan testimi yaptırdım 3,5 haftalık hamiş çıktım canım darısı isteyen herkesin başına inş.
canım ben dün akşam ve buakşam yaptım idrar testi ikisinde de negatif çıktı..bugün 3.günümdü gecikmenin.yarın sağlık ocağına gitsem diorum kan testi için.kesin çıkar diosunuz dimi kızlar.ya bi de şey sorucam sağlık ocağında sonucu ne kadar sürede veriorlar...off öyle merak ediorum ki..ama hamileysem neden idrar testinde negatif çıkıor.off ya kafam karıştı...kafamçokkarıştı
slm kızlar ben geldim:) size bir şey sorucam 28 mayıs adetimdi işte 8 haziran korunmasız ilişki oldu.daha adetime 6 gün var ama belim kopacakmş gibi ağrıyor sürekli wc ye gidiyorum bacaklarımda kasılmalar başladı göğüslerimde dolgunluk ve kenarlarında kabarcıklar oluştu. ama acı sızı yok şüphe için daha çok erken değil mi?
aybaşından sonraki 4. günümüz. yeni evliyiz malum her akşam ilişki. korunuyoruz, eşim doğal yolla korunuyor.. rüyalarımda sürekli ölülerle uğraşıyorum.. 2 gündür midem bulanıyor.. bu kadar çabuk belli etmes değil mi_?
noolur biri bana sadece psikolojiktir desiiin... hiç hazır değilim daha 2 ay olmadı evleneliii.. babamı çok kısa bi süre önce kaybettim, daha kendimi toparlayamadım. bu haldeyken istemiyorum noolur biri bana abartma desin :roflol: :roflol: :roflol:
başın sağolsun öncelikle, kendini niye sıkıntıya sokuyosun ki çocuk için psikolojin sağlam olmalı zaten, önce öğren durum nedir, şimdiden eziyet etme kendine...a.s.
günaydın kızlar allah herkesin gönlüne göre versin.bişey sorucam adetime 10 gün var cuma günü yumurtladım ve dünden beri göğüslerim acımaya başladı normalde de böle olur dmekki ben hamile değilmiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?