Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 4 kere idrar testi yaptım canım hepsi negatifti ama istiyorduk adetimi bekledim oda gelmedi 3 gün bekledim kan testimi yaptırdım 3,5 haftalık hamiş çıktım canım darısı isteyen herkesin başına inş.

ben 4 kere idrar testi yaptım canım hepsi negatifti ama istiyorduk adetimi bekledim oda gelmedi 3 gün bekledim kan testimi yaptırdım 3,5 haftalık hamiş çıktım canım darısı isteyen herkesin başına inş.

canım ben dün akşam ve buakşam yaptım idrar testi ikisinde de negatif çıktı..bugün 3.günümdü gecikmenin.yarın sağlık ocağına gitsem diorum kan testi için.kesin çıkar diosunuz dimi kızlar.ya bi de şey sorucam sağlık ocağında sonucu ne kadar sürede veriorlar...off öyle merak ediorum ki..ama hamileysem neden idrar testinde negatif çıkıor.off ya kafam karıştı...kafamçokkarıştı

canım anlıyorum seni, stres yapma banada öyle olmuştu hem gecikiyosun hem negatif. sinir bozucu durum rahatlamak için kan testi yaptır sonucu hemen alırsın beklemezsin yani merak etme herşey gönlünce olsun,,

Benimde Negatif çikarken Hamileymişim Canim 2 Ay Olmadan çikmiyormuş Pek Idrar Testinde Kan Testimi Sabah Verdim 10,30 Ta Haberim Geldi Telefonla Işte O Gün Ayaklarimin Yerden Kesildiğini Anlamiştim şimdi Inş. Kucağima Almayi Bekliyorum Allahim Herkese Nasip Etsin Bu Duyguyu

aybaşından sonraki 4. günümüz. yeni evliyiz malum her akşam ilişki. korunuyoruz, eşim doğal yolla korunuyor.. rüyalarımda sürekli ölülerle uğraşıyorum.. 2 gündür midem bulanıyor.. bu kadar çabuk belli etmes değil mi_?

noolur biri bana sadece psikolojiktir desiiin... hiç hazır değilim daha 2 ay olmadı evleneliii.. babamı çok kısa bi süre önce kaybettim, daha kendimi toparlayamadım. bu haldeyken istemiyorum noolur biri bana abartma desin :roflol: :roflol: :roflol:

slm kızlar ben geldim:) size bir şey sorucam 28 mayıs adetimdi işte 8 haziran korunmasız ilişki oldu.daha adetime 6 gün var ama belim kopacakmş gibi ağrıyor sürekli wc ye gidiyorum bacaklarımda kasılmalar başladı göğüslerimde dolgunluk ve kenarlarında kabarcıklar oluştu. ama acı sızı yok şüphe için daha çok erken değil mi?

şüphen doğru gibi, ne diliyosan o olur umarım...a.s.

başın sağolsun öncelikle, kendini niye sıkıntıya sokuyosun ki çocuk için psikolojin sağlam olmalı zaten, önce öğren durum nedir, şimdiden eziyet etme kendine...a.s.

başın sağolsun öncelikle, kendini niye sıkıntıya sokuyosun ki çocuk için psikolojin sağlam olmalı zaten, önce öğren durum nedir, şimdiden eziyet etme kendine...a.s.

sanırım rüyaların aşırı etkisinde kaldım. bi de psikolojim bu haldeyken istemiyorum bebek. sağlıklı, bilinçli ve kendinde bi anne olmak istiyorum onun için de korkuyorum kalmaktan. ya zaten ırsi olarak çabucak hamile kalmıyoruz yani "ceketimi atsam hamile" değiliz korktuğum için psikolojik olarak öyle düşündüm galiba yine de teşekkür ederim a.s.

merhaba arkadaşlar... ben bir buçuk yıllık evliyim. ve o zamandan bu yana korunuyordum. doğum kontrol ilacı ile... geçtiğimiz ay ilacı bıraktım. bebek düşünüyorum artık. 10 gün evvleinden adet gördüm. ilaç ne zaman bünyeden tamamen çıkıp bebek sahibi olabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim...

genelde 3 ay bekleyin diyorlar... ama tam emin değilim.

sen yine de bir doktora danış...

günaydın kızlar allah herkesin gönlüne göre versin.bişey sorucam adetime 10 gün var cuma günü yumurtladım ve dünden beri göğüslerim acımaya başladı normalde de böle olur dmekki ben hamile değilmiyim şimdi

meraba arkadaşlar benim bi sorum olacaktı ben saçımı boyattım organik boyayla ve bugünde hamile olduğumu öğrendim bişey olurmuki çok korkuyorum:;(

valla canım ne desem şimdi sana, ben son iki aydırmı desem 3 aydırmı desem, mide bulantısı hariç bütün belirtileri yaşıyorum. en iyisi canım regl gününün geçmesini bekleyip kan testi yaptırmak. insaşşah hamişsindir canım:):içelim:

merhaba akadaşlar bende yeniyim 14+2 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini ne zaman hissedicem hala tık yok:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…