Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dökülen yerlere sızlatana kadar sarımsak sür belki iyi gelir tabi zeytinyağıda iyi gelio..

merhaba kimse warmı aranıza yeni katıldım

Bu ayın 8 inde eşimle ilişkiye girdik korunmasız ve hamile kalabileceğim endişhesiyle eşm eczaneye ertesi gun hapı almaya gıttı. Eczacı desolett vermiş ve hemen sımdı 2 tane 12 saat sonra 2 tane ondan da 12 saat sonra 2 tane içsin demiş. Bunu uyguladım fakat 2. Postada cok mdem bulandı ve istifra ettim hapı içtikten 3 saat sonra. Bu ayın 12 sınde de adet gördüm. Hamile olma olasılıgım yuzde kaç? Desolett ertesi gün hapı işi görüyor mu lutfen yarımcı olun !!!!!!!!

desolett markasını bilmiyorum ama ertesi gün hapları kesinlikle işe yarıyor. ama çok fazla kullanmanı tavsiye etmem. hekimler öyle diyor.:1rolleyes:

kızlar bişi sorcam progesteron testinde yumurtlamanın olması için en az kaç yumurtanın olması lazım???

kızlar ya moralim sıfır ya progesteron testim çıktı 6.71 miş doktorum demekki iğne yapmamız lazım bi dahaki adet tarihinde gel dedi şimdi bu nasıl yükselecek ya hiç bi bilgim yokkk ltf cvp yazın bekliorm ....

kızlar çatlatma iğnesi hakkında beni biraz bilgilendirin ltf.

kızlar hepinize merhaba geçen gün yumurtalıklarım bi ağrıdı ama anlatılmaz bi ağrıydı iki büklüm kaldım nefes bile zor alıodum dr.uma sordm yumurtan çatlıo dedi sizede böle oluo mu

kızlar hepinize merhaba geçen gün yumurtalıklarım bi ağrıdı ama anlatılmaz bi ağrıydı iki büklüm kaldım nefes bile zor alıodum dr.uma sordm yumurtan çatlıo dedi sizede böle oluo mu

evet benimde oluyor. Bende yeni üyeyim. Işyerinden bağlanıyorum çünkü evde bilgsayarım yok.pek fazla okuyamıyorum diğer sayfaları. Bebek sahibi olmak dünyada en çok istediğim şey. Ama ama vermeyince mabud, neylesin mahmut..

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…