Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nerdesiniz yine kayboldunuz aylincim yarın konusuruz canım ben biraz rahatsızım zaten yatıyım artık ..hoşgeldin bitanem özlemiştik seni..iyi geceler öpüyorum kızlar

kızlar ben geldim dün hiç iremedim siteye geçi,ci olarak hizmet dışı yazıyodu hep.sabahtanda bağlanamadı internet bu siteye.
aylinciiiiiim hoşgeldin canım bak bi gittin neler geldi başımıza.sürüldük buralara:roflol:
fazla geyik yapıyomuşuz.
yelizin açtığı topiğe kim ne demiş ya anlamadım.dur bi bakim bari.
hepinizi öpüyorum canlarım özledim sizleri çoooook

bir sürü iş güç yaptım hala gelemediniz mi yaaaaa.hadi kalkın artık uyuyomusunuz

buradayım tatlım hem iş yapıyorum bir yandan da gelen var mı diye bakıyorum arada
nasılsın hülyacım

ben ilk hamileliğimde adetime 5 gün varken yapmıştım canım 21 de adet olcaktım 16 da yapmıştım testi

ay hülyacım arkadaşlar aniden bastırdılar cevap yazamadım sana .evet canım pozitif çıkmıştı sonra hemen kan testide yaptırmıştık ondada hamile olduğum çıkmıştı

slm kızlar artık hep burdamıyız burası hangi başlık altında bizim konudan buraga gelmiyim direk buraya giriyim bu saate hepiniz yatmışsınızdır tabi ben sahura kadar oturdugum için diger konuyu okudum neden bukadar tepki göstermiş ilginç valla yeni düşük yaptıgı için hassas olabilirr ama anlamadan dinlemedenn saydırmışş valla nilaycım sanada çok ggeçmiş olsun migde sorunu bendede varr gastirit sigara içiyomusun oda yapar bebişin için üzülmee o gelicegi zamanı biliyodurr enn kısa zamanda gelir inşallah kızlarr görüşemezsek yarın KADİR gecesii hepinize dua edicemm namaz kılıp sizdee dualarınızı esirgemeyinnn öpüldünüzz canlarımmm

slm kızlar bişi soracam kız çocuk doğurmak için ne yapmak lazım bilen varmı:Saruboceq:

slm... ben aranıza yeni katıldım bilmediğim çok şey war bende anne olmak isteyenlerdenim bilgilerinizi bekliyorumm!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…