Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evetyaa bugünnnnn artık bilgisayarı tam yapabildik artık oturuyom bşında işte agrrın varmı halen ruçtutma bari ben bile tutamıyorum hastalanıyorum hemen

evetyaa bugünnnnn artık bilgisayarı tam yapabildik artık oturuyom bşında işte agrrın varmı halen ruçtutma bari ben bile tutamıyorum hastalanıyorum hemen

iyi bare olmuş bilgisayarın güle güle kullan canım..
biraz miğdemde ağrı var.ilaç verdi doktor malesef oruç tutamıycam..
hani yelizin konu açtığı yer vardıya orada biri resmen bizi topa tuttu sen baktınmı hiç oraya bir bak istersen oku yazdığını..

şu taramayada ya okadar konuştuklsarımızı biliyolar şuna biçözüm bulamadılarya işkencegibiya

sagol canım baktımya girdim evet düşügünde geik sohbetiolurmu demişlerrr ama ben dedim brası iyişte diye

baktınmı yelizin topiğine canımcım..
bugünde kızlar niye yok ki fundişim bile gelmedi..aylinde daha gelmedimi bodrumdan özledim yaa

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimm.
nerde benim fıstıklarııııııııııııııımmm

ya buay burdan bişey çıkmadı bereketsiz geçti bilmem bende pek ümütlidegilim aylin gelmedi galiba funda nerdeki bu akşam

baktınmı yelizin topiğine canımcım..
bugünde kızlar niye yok ki fundişim bile gelmedi..aylinde daha gelmedimi bodrumdan özledim yaa

nilaaayycıım geldimm canıımm.
ay nası özledim sizi.
niye bizi buraya yönlendirmişler. hamişlerden haberler sayfası olmadı mı?
neyse ne var ne yok kızlaaaarr

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimm.
nerde benim fıstıklarııııııııııııııımmm

ana hoşgeldin canımcım kız dakika bir gol bir bende şimdi seni merak etmiştim..buraya şutlandık biz canım nasıl geçti bakalım bodrum günlerin

genel konuşuyormusuzzz olmazmış burayı verdiler bizee çok agır açılıyo sayfalar

genel konuşuyormusuzzz olmazmış burayı verdiler bizee çok agır açılıyo sayfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…