E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
oh ne güzel alın fırfırlı çiçekli böcekli donları biz ne yapalım beyaz dona talim mi? ben de bulursam oğluma beşiktaşlı bir don alayım bari.
kim görecekse donundaki beşiktaşı....:)))))
ya yelizcim seninde için gidiyormu fırfırlara benim gidiyor ama ne yapalım dediğin gibi beyaz dona talim
offf yaaa ben de çok isterdim oğluşumuza beşiktaşla ilgili birlşeyler almayı ama baba fenerli olunca pek mümkün olmuyor malesef.
eee ne demişler büyük konuşmucakmışsın, fanatik bir beşiktaşlı olarak çok demiştim beşiktaşlı olmayan biriyle asla evlenmem diye ama aşk işte ne takıma bakıyorsun ne de başka bir şeye :)
kareli gömlekmiii....... ay süper yaaaaaaaaaaaa. gelinlere fırfırlı don öylemiiii.unutma yeliz bu dediğini görürüm ben seni gelinin oluncaaaaaaaaaaaaaaaatatlicadiarzu
bizimkinin şimdiden fenerli takımları var gerçi ben bjk lıyım ama babaya söz geçmiyor
biz centilmenlik anlaşması yaptık. takımlı bir şey almıyoruz. ama dediğine göre erkek adam babasının takımını tutarmış. yani fenerli olacakmış. ama ben gizliden işlemeye başladım bak oğlum en büyük beşiktaş vs. diye. hatta babasının haberi yok ama belki etkili olur diye beşiktaş maçı bile dinlettim arda'ya. :)))
valla eşim beşiktaşlı ama ben kızımı cimbomku yapıcamçşöyle dedim.eğere bebiş bana benzerse cimbomlu sana benzerse beşiktaşlııı.ama ben gördüm ki bana benziyoduuuuuuu :)
ya hep diyorum bizim herşeyimiz uyuyor tabiki cimbom ama ben şanslıyım eşimde cimbomlu
kızlar ben çıkıyorum kocam gezdirecekmiş aman nazar değmesin diyin bye
nimet ya sen daha oralardamısın cnm yaaa..konuyu kapa artık kendine gellllll...
üzme artık kendini düşünmeeeeeee
öğlen yemekleri yendimi bakalımmmmmmmmmmmmm:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?