Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh ne güzel alın fırfırlı çiçekli böcekli donları biz ne yapalım beyaz dona talim mi? ben de bulursam oğluma beşiktaşlı bir don alayım bari.

kim görecekse donundaki beşiktaşı....:)))))

offf yaaa ben de çok isterdim oğluşumuza beşiktaşla ilgili birlşeyler almayı ama baba fenerli olunca pek mümkün olmuyor malesef.
eee ne demişler büyük konuşmucakmışsın, fanatik bir beşiktaşlı olarak çok demiştim beşiktaşlı olmayan biriyle asla evlenmem diye ama aşk işte ne takıma bakıyorsun ne de başka bir şeye :)

ya yelizcim seninde için gidiyormu fırfırlara benim gidiyor ama ne yapalım dediğin gibi beyaz dona talim

Hiç sorma her mağazada kız reyonları cıvıl renk renk erkek reyonlarında hiçbir şey yok. pantolon, şort, t-shırt o kadar. hep gözüm öbür tarafta kalıyor.. zaten eşim hiç ordan gelmiyor bir de bana kızıyor bir kız doğuramadın diye.

Ne yapalım beyaz dona talim. biz de büyüdükleirnde gelinlerimize alırız fırfırlı donlar:)))))

ben o konuda çok şanslıyım ben de eşimde koyu beşiktaşlıyız.
kocana desene erkek adam renkli takım tutmaz diye. hi hi hi :))))

kareli gömlekmiii....... ay süper yaaaaaaaaaaaa. gelinlere fırfırlı don öylemiiii.unutma yeliz bu dediğini görürüm ben seni gelinin oluncaaaaaaaaaaaaaaaatatlicadiarzu

bak şimdiii sakın takım muhabbeti yapmayınnn kızlarrr, yoksaaaa bütün bebişlere fener formasııııı alırım görürsünüzzzzzz. takım kurarım valla onlardannnnnnnnnn:enbuyukkk:

kareli gömlekmiii....... ay süper yaaaaaaaaaaaa. gelinlere fırfırlı don öylemiiii.unutma yeliz bu dediğini görürüm ben seni gelinin oluncaaaaaaaaaaaaaaaatatlicadiarzu

alırım tabi ......yani inşallahfisfisfis.
ne bileyim eşim bana bazen sen kötü bir kaynana olursun falan diyor ama.
kareli gömlek ve pantolon askısı iyi fikir ben de alayım hemen bari.. a.s

bizimkinin şimdiden fenerli takımları var gerçi ben bjk lıyım ama babaya söz geçmiyor

biz centilmenlik anlaşması yaptık. takımlı bir şey almıyoruz. ama dediğine göre erkek adam babasının takımını tutarmış. yani fenerli olacakmış. ama ben gizliden işlemeye başladım bak oğlum en büyük beşiktaş vs. diye. hatta babasının haberi yok ama belki etkili olur diye beşiktaş maçı bile dinlettim arda'ya. :)))

valla eşim beşiktaşlı ama ben kızımı cimbomku yapıcamçşöyle dedim.eğere bebiş bana benzerse cimbomlu sana benzerse beşiktaşlııı.ama ben gördüm ki bana benziyoduuuuuuu :)

süpersin ya söyle söyle arda da doğuştan beşiktaşlı olsun.... yerim ben onu....

valla eşim beşiktaşlı ama ben kızımı cimbomku yapıcamçşöyle dedim.eğere bebiş bana benzerse cimbomlu sana benzerse beşiktaşlııı.ama ben gördüm ki bana benziyoduuuuuuu :)

ya hep diyorum bizim herşeyimiz uyuyor tabiki cimbom ama ben şanslıyım eşimde cimbomlu

ya hep diyorum bizim herşeyimiz uyuyor tabiki cimbom ama ben şanslıyım eşimde cimbomlu

valla belma ya sorma ama ne eşim beni bjk li ne de ben onu cimbomlu yapamadım.ama kızım için çabalayacağımmmm :mymeka:

Benim kocam fanatik ama eve takimli bisey aldirmam konusunda. Bana bile aldirmazdi. kendi takim pek tutmaz ama ben fenerliyim diye galatasarayliyim diyor. gizli gizli fenerli yapcam kizimi.

kızlar ben çıkıyorum kocam gezdirecekmiş aman nazar değmesin diyin bye

kızlar ben geldim tekrar, ağladım ağladım rahatladım. tansiyonuma baktım yüksekti kendimi geriye atıp biraz dinlendim biraz düştü

o kızda bayılmış eve götürmüşler . iyi olmuş canıma değsin.

nimet ya sen daha oralardamısın cnm yaaa..konuyu kapa artık kendine gellllll...
üzme artık kendini düşünmeeeeeee

nimet ya sen daha oralardamısın cnm yaaa..konuyu kapa artık kendine gellllll...
üzme artık kendini düşünmeeeeeee

napıyım güldencim takıntılı hatunum vesselam. bencede haklısın. kızlara donalr mı alıyosun bakıyım. fır fırlı . ay pekde yakışır şekerlerime fıstıklarıma. ayyy düşünsene tombik tombik tam ıısrmalık bacakalr. minik minik ayaklar. gülen tatlı bir surat.
oy kızlarımız oğullarımız. yerim ebn onalrı. oğullarımızda pek bir yakışıklı olur o gömleklerle .ay askıda çok güzel olur. yerim ben onları.

kızıma teyzesi nike ayakkabı almış.o kadar güzelki pembbiş pembiş. büyüğü olsa kendime alcam.
ay varmı onalrdan daha tatlısı bee. valla kızlar opğlanlardanda kızlardan birer ısırık alıcam ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…