Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah cannım bizde göreceğiz o günleri.ben birinci kutudan başlamıştım allahım ne kadar zordu o günleri atlatmak...çok şükür bugünlerimize...

cnm pastorize sütler tabi ama kutularıda bir hafta bekletme bence.soğuk bile içebilirsin kaynatmaya gerek yok.ama en fazla 3 günde tüketmelisinnn...

Beni doktor frenlemeseydi simdiye coktan son kutuya gelmistim :) En basta pek hizli gidiyodum

derin nefes al fundacım..bi elini yüzünü yıka..uzzanabilirsen uzan şöyle...bi de bebeğini sev iyi gelir....

Selam Kizlar
Herkeze Günaydinlarrrr,
Güldencim şimdiden Doğum Günün Kutlu Olsun Veeee Iyi Tatiller.
Tadini çikar Valla Tatilin Denizin, Bu Sicaklarda Gece Uyumak, Gündüz çalişmak Tam Bir Işkence. Daha Haziranda Ne Hale Geldik. Bunun Temmuzu Varrr, Ağustosu Varrrrr Offf Offf ((( çok Sicakkkk çokkkkk.

denizcim allah kuvvetini verir merak etme sennnnnn...

evet doğru cnm o kendi atlıyor merak etmeeeeeeee

selam kızlar. herkese günaydınlarrrrr.... efendim aranıza geldim iki lafın belini kıralım biraz diye. nasılsınız bakalım

ya arkadaşlar hamileyken annenin tüylenme oranı artarsa bebeğin erkek olacağı tezi ne kadar doğrudur acaba. erkek bebek bekleyen hamişler sizde tüylenme artışı oldumu. ya da kız bebek bekleyen hamişler sizdede böyle bir durum varmı. eğer bu tez doğruysa benim bebiş kesin erkek. her tarafımı tüyler kapladı. daha başlarda böyleyse sona doğru düşünemiyorum. yuvarlak bir kıl topağı gibi olurum herhalde bu hızla

canım bu tez ilginç hiç duymadım böle bişey benim de badem yağından dolayı var göbişte çok olmasada.yani anne çirkinleşir derler mesela ben de öyle bişey de yok.sen biraz daha sabret belli olur artık cinsiyetii...

canım benimde karnımda tüylenme artışı var ama badem yağı artırıyo diğer bölgelerde yok denecek kadar azaldı çok rahat ettim hamilelikte inşallah doğumdan sonra eski haline dönmez

ya bunu internette bir sitede okumuştum. hani olurya bebeğiniz cinsiyetini anlamak için diye, onlardan işte. zaten 30. da gitcez doktora gösterirse öğreneceğiz inşallah. bu arada sen nasılsın canım. sıcaklarla ve kilonla aran nasılyerimseniben

Egemencim, doğum günün kutlu olsun, benim oğlan seninle aynı gün doğmayacak galiba, gelmiyo daha...

Bencede Badem Yağindandir Eğer Kullaniyosan O Yapabilir Sevarcim Kizlarrr Bu Arada Resme Bakin Göbüşüm Nasilll :)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…