Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güldencim benim tatil süperdi inşallah seninde güzel geçer kendine dikkat et sıcaklar arttı iyi dinlen inşallah hayırlısıyla birbirimizin bebiş haberlerini alırız şu anda acayip midem yanıyo acil bir çözüm bilen var mı arkadaşlar çok kötüyüm

Egemencim, doğum günün kutlu olsun, benim oğlan seninle aynı gün doğmayacak galiba, gelmiyo daha...

canım ya gelirse yarınnnnn daha iyi boşver21 inden sonra gelsin ikizler burcunun erkeği zor burçtur...

sevarcım dikkat etmeye çalışıyorum en son 81.200 olmuşum yani.ama stresten metabolizma zayıflamıştır dedi.şimdi dikkat ediyorum bebek aldı alacağını zaten.bundan sonra pek almam artık.ilk zamanlar çok aldım ben...son aylara doğru aza indi kilo artışım...

PAPATYACIM AYNI DET BENDEDE VAR CANIM HEMDE ÇOK KÖTÜ YANIYO MİDEM BUGÜN GİDİCEM DOKTORA SÖYLİYCEM BAKALIM İLAÇ VERİR HERHALDE

Ben yengecim, annesiyle aynı burçtan olacak demek ki.

evet cnm benimkide aslan olsun istiyorum sezeryan olcam ya dr.um istemesede ama ona göre ayarliim diyorum.başak da çok titiz oluyo ya.
kız kadiş ört o göbeğini iii değil öleeeeeee

Güldencim resmimi gördünmü bak hele sence kızmı erkekmi yayık değil ama

keşke canım.artık sana uyku yok.bebek gelmek üzere baksana..
kadissssssssssssssssssssssssss
göbüşün süper ya...yerim ben onu ya....çok güzel çıkmış canım benimmm

Kadiscim sanirim gobislerimiz ayni seninki pek kucukmus yani naniknanik..yoksaaa benimkisi normal

maasallah :)

evet cnm erkek gibi sanki yaaaaaa.az kaldı kız öğreneceksinn sabret ama erkek gibiiiii..benimki karpuz gibi seninki basket topu gibi bak özümünkine önde bi top sankiiiii

*mavili* .!.:
keşke canım.artık sana uyku yok.bebek gelmek üzere baksana..
kadissssssssssssssssssssssssss
göbüşün süper ya...yerim ben onu ya....çok güzel çıkmış canım benimmm

sağol mavilim teşekkürler öle siz bakın diye koydum seninkide oldumu okadar bakim heeeeee :))))))))):dance::dance:

Evet Kadiscim, çok şirin olmuş göbişin, benimki artık top yutmuş gibi duruyo.

Asud .!.:
Kadiscim sanirim gobislerimiz ayni seninki pek kucukmus yani naniknanik

maasallah :)

asudcum bu resim 5 aylık hali şuan altı aylığım biraz daha büyümüş ama resmi yeni koyabildim bilgisayara anca bide zayıf yapılıyım yaaaa ondan top gibi karnımmm ağlarımmmm ama asudddddddd (((((((((senağlamasenağlama

Kadiiscim canim seninkisi erkek gibi geliyor bana ama..Merak ettik yaa...gitsene sen doktora..Hala burda laf yapiyosun.

sağol mavilim teşekkürler öle siz bakın diye koydum seninkide oldumu okadar bakim heeeeee :))))))))):dance::dance:

benim nerde kadiscim yaa........çok az var benim karnım..dar elbise giyince çok belli oluyo.bi de karnımda gaz olunca çok büyüyor.ondan başka şimdilik çok azama inşallah bende göreceğim canım o günleri..

özüm .!.:
Evet Kadiscim, çok şirin olmuş göbişin, benimki artık top yutmuş gibi duruyo.

sağol canım seninkide çok tatlı gözüküyo vallahi galiba benim bebiş erkekkkk ama benim ablamda böledi karnı top gibiydi ilkin kızı oldu oda zayıftı benim gibi onun kızıda 7 ayına kadar göstermedi kendini galiba benim yaramaz kuzenine benzediiiii ondan gösetrmiyoooo :dance:

Sen niye agliyon ki...Benimki cok buyudu ben agliyim senağlama

ehuehueue..saglikli olsunlarda... :)

kadisin ki kız bence....kendiminkinden çok merak ediyorum canım seninkini ben ya....hadi bi git gel de haber ver canım ya....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…