walla hıc bırı yok bı bağkur var o da sadece doğururken ıse yarıomus.
Üçümüzün de gebeliği hemen hemen aynı hafta aynı gün ya...
Kızlar 62kg ile hamile kaldım şu anda 67 kg yim ama o kadar büyük karnım varki sokakta bazen soruyorlar doğuma kaç gün var diye sizler ne durumdasınız çok merak ediyorum.
selam kızlar
günaydın semacım...nasılsın ugün bebeğin nasıl
zehra şakar .!.:Üçümüzün de gebeliği hemen hemen aynı hafta aynı gün ya...
Kızlar 62kg ile hamile kaldım şu anda 67 kg yim ama o kadar büyük karnım varki sokakta bazen soruyorlar doğuma kaç gün var diye sizler ne durumdasınız çok
merak ediyorum.
Asud .!.:iyi aksamlar kizlar...ben de kactim...kendinize iyi bakin...kadiscim yarin ilk isin doktordan gelince iyi haberlerinle birlikte takvimini renklendirmek olsun..
optum hepinizi
egemennn .!.:günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
iyi cnm saol.7 hafta sonra doğum gününe karar verilecek sezeryan olcağını için belki de 50 güne kalmaz kollarımda olacak inşallah...heyecan var ağrı var herşey var yani...sizlerin nasıl gidiyor.herşey yolunda inşallah.yarından sonra yokum bende.bu arada yarın benim doğumgünüm ve istanbuldaki sezonu kapatıyorum...yazlığa gidiyorum yarın.ordan nete girebilirsem ki biraz zor haber veririm sizlere.sizi özlicem.şimdiden kendinize iyi bakın bebişlere de tabiii...belki de doğum yaptım diye bi başlık açarım belli mi olur...
kadiş belli oldumu cinsiyetiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?