Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii akşamlar kızlar:))
didemcim bebişin cinsiyetini öğrendin demek:)) hayırlı olsunn.bende inşallah bu cumartesi öğrenicem...
bide sana bişey soracam ya.trabzonlusun bilirsin belki.hülya çiçeği duydunmu nasıl bir doktor cnm???

Canım günaydın. Ben 54 ile hamile kaldım şimdi 60 ım. Göbiş tabiki büyük ama ööle son aylar gibi filan değil. Herkeste bu farklı olabiliyor. Senbin gibi olan arkadaşlar var aramızda sakın kafana filan takayım deme tatlım.....O senin göbişin ister büyük olur ister küçük kime ne yahuuuuuuuuuuu. Belkide senin iç karnın küçükmüşşşş...naniknanik

günaydın kızlar....nasılsınız bu sabah bakalım..
ben baş ağrısı ile yattım baş ağrısı ile kalktım bakalım günümüz nasıl geçecek.yarın ikili taramanın sonucu çıkacak...herşeyin hayırlısı...

Gunaydiiin...Bugunlerde ise gelmeye nedense cok useniyorum...

Bu arada ben sut icemiyordum pek, gunluk sutlerden aldim..Daha kolay icimi. Kokusu yok. Ayni sıkıntıyı ceken varsa bi deneyin derim.

asudcum aynı dertden bende de var...şirket hiç cazip gelmiyor...
günlük süt derken hazır sütlerden mi yoksa köy sütlerinden mi bahsediyorsun

Herkese Günaydin Kizlar.

günaydın semacım...nasılsın ugün bebeğin nasıl

İYİYİM CANIM SEN NASILSIN.SANIRIM BAŞIN AĞRIYORMUŞ UYKUNUMU ALAMADIN YOKSA.BENDE ÖYLE OLURDA GENELDE.BEBİŞTE İYİ SANIRIM.DÜN SANKİ HAREKETİNİ HİSSETTİM GİBİ GELDİ AMA EMİN OLAMADIM.ÇOK HAFİF BİŞEYDİ ACABA BEBEĞİMMİYDİ.O OLMASADA HEYECANI BİLE YETTİ.SENİN BEBİŞ NASIL TEST SONUCUNU NE ZAMAN ALACAKTIN.

başım ağrıyo canım uyku yeteri kadar uyusamda yetmiyorki.sürekli uykum var....hareketler için daha erkn değil mi canım yani çok hafif olurmuş o da bebek olurmuş yani...sonucum yarın 14.30 da çıkacak.inşallah kötü bişey çıkmaz

günaydın canım evet hemen hemem aynı haftalardayız olsun canım sen etrafının sözüne bakma herkesin hamileliği farklıdır. banada küçük diyorlar boşverrrr yapısına göre fundanın dediği gibi iç karnın küçüktür. olabilir. yani sen maltepedemi oturuyosun zehracımmm bende maltepedeyim nersinde oturuyosun bakıyım komşuuuuuu

günaydın güldencim.nerlerdeydin.biz de idare ediyoruz işte.yağmur nasıl

Asud .!.:
iyi aksamlar kizlar...ben de kactim...kendinize iyi bakin...kadiscim yarin ilk isin doktordan gelince iyi haberlerinle birlikte takvimini renklendirmek olsun..
optum hepinizi

tamam asudcum gelince hemen yazarım merak etme canım sen dua et bana yaramazım göstersin kendini :))))))))))))))))))))

iyi cnm saol.7 hafta sonra doğum gününe karar verilecek sezeryan olcağını için belki de 50 güne kalmaz kollarımda olacak inşallah...heyecan var ağrı var herşey var yani...sizlerin nasıl gidiyor.herşey yolunda inşallah.yarından sonra yokum bende.bu arada yarın benim doğumgünüm ve istanbuldaki sezonu kapatıyorum...yazlığa gidiyorum yarın.ordan nete girebilirsem ki biraz zor haber veririm sizlere.sizi özlicem.şimdiden kendinize iyi bakın bebişlere de tabiii...belki de doğum yaptım diye bi başlık açarım belli mi olur...
kadiş belli oldumu cinsiyetiii

Günaydın kızlar nasılsınız?
Buün oğlumla çok şükür sağlıklı olarak 20 haftamızı bitirdik. Yani yolun yarısı. Bundan sonrası anne için daha zor galiba. Hem de bu sıcaklarda. Üstelik afrika sıcakları geliyormuş. Allah bütün hamişlere yardım etsin.
Güldencim dün yoktun hayırdır. hasta falan değilsin değilmi?

kadiş belli oldumu cinsiyetiii[/QUOTE]

Yok güldencim bugün 12:30 doktordayım bir aksilik çıkmazsa eğer bu arada DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE YILLARA ÖPÜYORUM YANAKLARINDAN

ay canım ne güzel. heyecanın bana da geçti. inşallah herşey yolunda gider ve bir an önce yağmuruna kavuşursun. darısı hepimizin başına. tatile gidiyor olman da çok iyi. burası çok sıcak ve çalışmak işkence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…