Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elifcim merak etme ALLAH'ın izniyle güzel çıkacak test sonuçların.içini ferah tut.gülden hoşgeldin yoktun bikaç gündür.

teşekkür ederim arkadaşlar sizleri özlicem bu koyu muhabbetleri.her ne kadar yüz yüze görüşmesekte sanki 40 yıllık dostuz gibi hissediyorum..yağmur iii şükür.yeliz, kadiş,mavili teşekkürler...zor günler atlattık ama inşallah güzel günler bekliyodur bizi...
kadiş inş. gösterir tek boyutluda mı bakıyo seninki.benimki en son gittiğimde kendi doktoruma sorduğumda çok büyümüş gözükmeza artık dedi.yani kendi doktourmdan ben de duymadım daha kız diye.ama 20. haftamda net olarak ayrıntılıda gördüm.buna da şükür.inşallah gösterir cnm artık...bugün haber verebilirsen ver bize buradan...

Evet Afrika sıcakları geliyormuşşş çok kötü valla. Gülden şimdiden doğum günün kutlu olsun. Sana en güzel tatilller hayatım. Kendine iyi bak hanım kızmızada tabiki...sırnaşık şey

asudcum aynı dertden bende de var...şirket hiç cazip gelmiyor...
günlük süt derken hazır sütlerden mi yoksa köy sütlerinden mi bahsediyorsun

Hazir sise sutlerden aldim canim...hemen hemen hepsinin gunluk sutleri oluyor. Kesinlikle dene derim. Buzdolabinda sogut once...Ben aylardir midemden mahvoluyorum. sutten de nefret ederim. Bunu icebildim walla.

evet canım tek boyutluda bakıyo sanırım inş. canım daularınız benimle olsun tamammı mutlaka yazıcam öğrenir öğrenmez artık görünmezse 4 boyutluya gircem vallahi bende bebiş gibi inatçı olcam :)))))))))))

saol fundiş sende iyi bak.hoşbulduk semacım...kızlar tombiklikten bacaklarım da pişik oldu ya çok kilo almayın bakın.ben şimdi kestim ama neye yarar artık..bebe pudrasına başladım bile yani :)

güldencim doğum günün kutlu olsun canım şimdiden.allah sevdiklerinle bebeğinle bir ömür boyu mutluk versin canım.iyi tatiller bizim yerimize de dinlen canım..
asud cum ben zaten oldum olası köy sütü içemiyorum illa pastörize olacak.kayınvalidemin inekleri var sürekli taze süt gönderiyor ama içemiyorum...pastörize sütü çok seviyorum ben hep onu içiyorum zaten...

gülden resimdeki görüntün çok tatlı duruyor, gerçekten çok yakışmış sana hamilelik.

saol mavili.kızlar inek sütü falan içmeyin zaten en iyisi pastorize olanlar.2 gün içinde de tüketmek lazım ağzı açıldıktan sonra...

uzun ömürlü sütleri de mi iki gün içinde tüketmek lazım ?????

gülden resimdeki görüntün çok tatlı duruyor, gerçekten çok yakışmış sana hamilelik.

teşekkür ederim semacım bursaya gittiğimde bi yanlışlık yok dimi erkek olmasın dediler.yakışmış dediler ama ben de dedimki benim kız saolsun kilo aldırdı ama beni çirkinleştirmedi diyorum.böyle morallere inasanın çok ihtiyacı oluyo bu dönemlerde çok sağol cnm..sırnaşık şey

bence de pastorize edilmeyen sütleri falan içmeyin. pastorize edilmiş günlük sütler var mesela pınarın onu büyük marketlerde bulup içebilirsiniz. ben baştan beri light süt içiyorum hem yağı dah az hem de kalsiyum değeri daha yüksek.

elif zaten süt paketlerinin üstünde yazıyor açıldıktan sonra 2 gün içinde tüketmek lazım.bebişinde bak büyüyor annesi maşallah.

taadı bozulmuyor ya..onun için demiştim canım bende...en iyisi günlükler bundan snra öyle alayı bari..
bebeğim bi kutu atlayınca çok mutlu oluyorum ben ya.....artık daha çok hamileliği anlıyorum.

güldencim doğum gününü şimdiden kutluyorum hamilelik nasıl gidiyo kızımızdan naber benim son bir haftadır adet sancısına benzer bel ağrılarım oluyo bugün dra gidicem sorucam bakalım nedenini bide geceleri hiç uyuyamıyorum artık ne olacak benim bu halim iş yerinde ruh gibi dolaşıyorum sıcaklar iyice bastırdı allah yardımcımız olsun.kız sen benden önce doğuracan galiba ben normal istediğim için daha geç olur herhalde bakalım bugün doktor doğum şekli hakkında bişey söyleyecek mi geçen ay dönmemişti inşallah dönmüştür güzel kızım

ay yerim ben o tontişleri yaaaaaa.durun daha ne kutular atlayacaklar inşallahhhhh...

demek istediginiz acik sutse burda kimse icmez zaten diye dusunuyorum. Kapali sutlerin hepsi artik pastorize. Gunluk sut dedigimizi iki gunde ( agzini acmasan bile ) tuketmek gerekiyor. Diger sutler, kapali 2 aya kadar olmasi lazim, cok emin degilim ama bayaga bir kaliyor. Acinca da 1 hafta da tuketiyorum ben. Ama 2 gun gectikten sonra mutlaka kaynatirim.
Gunluk sutlerin icimini rahat buldum ben. digerleri kadar kokmuyor. O kadar agir ve yagli degil. Gene pastorize tabiki. Sut icemeyenler mutlaka bi denesin. Bunun icimi daha kolay. Uuzn omurlu sutler cikana kadar, eskiden hep onlari alirdik. Sisede... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…