Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
funda kızının adı belli oldumu?asyamı olucak gerçekten çok güzel bir isim çok asil geliyor kulağa.

fundaaaaa nasılsın canım. asya nasıl? asya hihihi güzel oldu.

Artık Asya mı tam bilmiyorum amaaaa, paldır küldür teyzesi tepiniyoo resmen ya,çok komikk ve muhteşem bir duygu,ah sende gelsen o günlere yeliz bak neler hissedeceksinn. Bende iyiyim işte.Bi huzursuzluk vardı sabahtan şimdi daha iyiyim.Sen nasılsın tontinimmmm

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız

merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yarım saattir geriye dönük sohpetinizi okuyorum. Bebişlerinizden bahsediyorsunuz o kadar çok imrendim ki allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim durumum hala belli değil yani 2 güne kadar regil olabilirim. Dün doktora gittim progesteron tahlili yapılmıştı onu götürdüm sonuç güzel dedi yani yumurtlama ve çatlama olmuş ama döllenme olmuşmu belli değil daha yani %50 beklemekten çatlayacam. Birde tik oldu remen her 30 dak. bir lavaboya gidip bakıyorum regil oldum mu olmadım mı diye. ya napacam benn...

ben de iyiyim canım. çok şükür bir problemim yok. ben şimdilik öyle tekmeler falan hissetmiyorum ama hissettiğim pıtpıtlar bile beni çok sevindiriyor. herhalde tekmelerde sevinçten deli olurum.:sm_cool: valla sen kesin kararını verene kadar ben kızına asya diyeceğim hem senin de kulağını alıştırmış olurum belki. yerimsenibenyeter artık kıza ne diyeceğimizi şaşırdık yahu.
öyle sebepsiz huzursuzluklar benimde olur bazen ama kafanı güzel şeyler ile meşgul etmeye çalış canım.

panfir sabırlı olmaya çalış hayatım hatta düşünmemeye çalış diyicem ama zor biliyorum.Başka şeylerel meşgul olmaya çalışsan azda olsa bu düşüncelerden uzaklaşmaya çalışsan belki zamanda daha çabuk geçerrr. Herşey bizim için herleyin hayırlısı unutma, kendinide şartlandırmaaaa.

canım hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun. inşallah sende hamilesindir ve aramıza katırlısın. 2 gün sana uzun gelecektir ama sabret biraz. umarım haberlerini alırız. :1hug:

dilerim tez zamanda güzel haberini alırız.çok stres yapmamaya düşünmemeye çalış.çok zor olduğunu biliyorum ama biraz sabır ve bol bol dua et rahatlarsın.

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız

kız diyenler çoğaldı be yaaaaa benim tahmin yine tutmayacak galiba kendimde de eşiminki tutmuştu zatiiiii

canlarım sağolun teşekkür desteğiniz için vallahi sizin kadar merak eden yok heeee gelir gelmez yazıcam sizeeee sağolunnn

kız diyenler çoğaldı be yaaaaa benim tahmin yine tutmayacak galiba kendimde de eşiminki tutmuştu zatiiiii

güldencim ben kadisin karnına göre tahminde bulundum. bana hiçte öyle top gibi falan gelmedi. sanki bira yaygın gibi. birde o fotoğrafı 20. haftasında falan çektim dedi ya. kendi karnımla karşılaştırdım. benimkisi gerçekten top gibi.

çok teşekkür ederim canlarım. sema,yeliz ve funda...
ama inanaın şu an dakikalar bile büyüyor gözümde hani hastalanacaksam bile bir an önce olsunda umudum artıp sonradan yıkılmasın istiyorum.şu an hepiniz eminimki mükemmel bir duygu yaşıyorsunuz. o bir kutuyu atlamak bile sizleri nasıl heycanlandırıyor.okurken ben bile heycanlanıyorum değil ki onların kıpırtılarını hissetmek. ne mutlu size.
bu arada kadisçiğim göbişin çok güzelll şu an onu okşamak isterdim. teyzesi yesin onu... allah hepinizi nazarlardan saklasın (Amin)

ya kızlar tam göbek deliğim acıyor sanki. Böle bızbız elektrik çarpar gibi.Nedir sizce? :uhm:

yelizcim bide benimkini görsennnnnnnnnn :dance: nasıl yayıktı biliyomusun bende kendi karnıma göre tahmin yaptımmmm...senin haftalarda benimkide top gibiydi ama şimdi yana doğru gidiyoooooo

benim göbişimimi? e nasıl çekicek ki? Onun benim göbek deliğimle alakası varmıki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…