fundaaaaa nasılsın canım. asya nasıl? asya hihihi güzel oldu.
Artık Asya mı tam bilmiyorum amaaaa, paldır küldür teyzesi tepiniyoo resmen ya,çok komikk ve muhteşem bir duygu,ah sende gelsen o günlere yeliz bak neler hissedeceksinn. Bende iyiyim işte.Bi huzursuzluk vardı sabahtan şimdi daha iyiyim.Sen nasılsın tontinimmmm
Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek
yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yarım saattir geriye dönük sohpetinizi okuyorum. Bebişlerinizden bahsediyorsunuz o kadar çok imrendim ki allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim durumum hala belli değil yani 2 güne kadar regil olabilirim. Dün doktora gittim progesteron tahlili yapılmıştı onu götürdüm sonuç güzel dedi yani yumurtlama ve çatlama olmuş ama döllenme olmuşmu belli değil daha yani %50 beklemekten çatlayacam. Birde tik oldu remen her 30 dak. bir lavaboya gidip bakıyorum regil oldum mu olmadım mı diye. ya napacam benn...
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yarım saattir geriye dönük sohpetinizi okuyorum. Bebişlerinizden bahsediyorsunuz o kadar çok imrendim ki allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim durumum hala belli değil yani 2 güne kadar regil olabilirim. Dün doktora gittim progesteron tahlili yapılmıştı onu götürdüm sonuç güzel dedi yani yumurtlama ve çatlama olmuş ama döllenme olmuşmu belli değil daha yani %50 beklemekten çatlayacam. Birde tik oldu remen her 30 dak. bir lavaboya gidip bakıyorum regil oldum mu olmadım mı diye. ya napacam benn...
asya güzel diyorum da inanmıyo birileriiiiiii
kız diyenler çoğaldı be yaaaaa benim tahmin yine tutmayacak galiba kendimde de eşiminki tutmuştu zatiiiii
güldencim ben kadisin karnına göre tahminde bulundum. bana hiçte öyle top gibi falan gelmedi. sanki bira yaygın gibi. birde o fotoğrafı 20. haftasında falan çektim dedi ya. kendi karnımla karşılaştırdım. benimkisi gerçekten top gibi.
ya kızlar tam göbek deliğim acıyor sanki. Böle bızbız elektrik çarpar gibi.Nedir sizce? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?