E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.141
çok teşekkür ederim canlarım. sema,yeliz ve funda...
ama inanaın şu an dakikalar bile büyüyor gözümde hani hastalanacaksam bile bir an önce olsunda umudum artıp sonradan yıkılmasın istiyorum.şu an hepiniz eminimki mükemmel bir duygu yaşıyorsunuz. o bir kutuyu atlamak bile sizleri nasıl heycanlandırıyor.okurken ben bile heycanlanıyorum değil ki onların kıpırtılarını hissetmek. ne mutlu size.
bu arada kadisçiğim göbişin çok güzelll şu an onu okşamak isterdim. teyzesi yesin onu... allah hepinizi nazarlardan saklasın (Amin)
panfir01 .!.:bu arada kadisçiğim göbişin çok güzelll şu an onu okşamak isterdim. teyzesi yesin onu... allah hepinizi nazarlardan saklasın (Amin)
yelizcim bide benimkini görsennnnnnnnnn :dance: nasıl yayıktı biliyomusun bende kendi karnıma göre tahmin yaptımmmm...senin haftalarda benimkide top gibiydi ama şimdi yana doğru gidiyoooooo
ya kızlar tam göbek deliğim acıyor sanki. Böle bızbız elektrik çarpar gibi.Nedir sizce? :uhm:
canım benim çok mu acıyor. ben 20. haftalardan sonra rahim başı göbek deliğinden yukarı çıkmaya başlıyormuş diye okumuştum. acaba onun etkisi ile mi ağrıyor.
kızlar ben dün varya 2 yudum kola içtim itiraf ediyorummmm....bi de şimdiiii ne yaptım sölemiyim kızarsınız şimdikkkkkk[/QUOTE
güldencim ama lütfen kola içme. hatta mümkünse normal zamanda da içme ya. çok zararlı bir şey o. onun yerine sen ev yapımı fanta bulmuştun onu içsene.
hadi şimdide ne yaptığını söyle tamam çok kızmayacağız.
kızlar ben dün varya 2 yudum kola içtim itiraf ediyorummmm....bi de şimdiiii ne yaptım sölemiyim kızarsınız şimdikkkkkk
gülden açtım canım sağoll, yemek vaktiiii hadi herkesss güzellll yemeklerrr yesin bakalımm...benimki tam göğsümün altından tekmeliyooo ya. kesin bu baş aşşağı duruyooo dimi. Hay allah çok komik
ya tamammmm hergün dondurma yiyorum max.bide çukulu gofret vazgeçemiyorum ne yapıcam bennnnnnnn
e ne var bundaa dondurma faydalı yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?