Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm çok fazla düşünme zamana bırak her şey güzel olacak kendini strese sokmaa sakın bebekler bunu hiç sevmiyorrrrrr

funda şhow radyo aççç özel mesaja attımmmmmm

panfir01 .!.:
bu arada kadisçiğim göbişin çok güzelll şu an onu okşamak isterdim. teyzesi yesin onu... allah hepinizi nazarlardan saklasın (Amin)

sağol panfircim sağol umarım sende en kısa sürede hamiş olursun canım yaaaaaa

tamam egemenn. sözünü dinlemeye çalışacam. Umarım dediğin gibi herşey yolunda gider.
Hepinzi sevgiyle kalın hepinize bebişli bol sohpetler...

yelizcim bide benimkini görsennnnnnnnnn :dance: nasıl yayıktı biliyomusun bende kendi karnıma göre tahmin yaptımmmm...senin haftalarda benimkide top gibiydi ama şimdi yana doğru gidiyoooooo

tabi sen benden daha tecrübelisin canım. bir de kadisin yarı yatar pozisyonda olduğunu düşünürsek yayılmış gibi gelmiş olabilir bana. ama benim yinede içime kız doğuyor. yerimseniben

of kadis tek konu sensin farkındamısın? öğren de biz de rahatlayalım artık. fisfisfis

kızlar ben kaçtımmm görüşürüz gidiyorum inş. doktor yerindedir dua edin bana dönünce görüşürüz yazarım sizeeeeeee öptüm hepinizi

kızlar ben dün varya 2 yudum kola içtim itiraf ediyorummmm....bi de şimdiiii ne yaptım sölemiyim kızarsınız şimdikkkkkk

gülden açtım canım sağoll, yemek vaktiiii hadi herkesss güzellll yemeklerrr yesin bakalımm...benimki tam göğsümün altından tekmeliyooo ya. kesin bu baş aşşağı duruyooo dimi. Hay allah çok komik

canım benim çok mu acıyor. ben 20. haftalardan sonra rahim başı göbek deliğinden yukarı çıkmaya başlıyormuş diye okumuştum. acaba onun etkisi ile mi ağrıyor.

ya böle ara ara geliyor yeliz çok değişik bişi.bızbız gibi böleeefisfisfis.Heralde değin gibi kesin rahimle alakası vardırr:1rolleyes:

kızlar ben dün varya 2 yudum kola içtim itiraf ediyorummmm....bi de şimdiiii ne yaptım sölemiyim kızarsınız şimdikkkkkk

et et daha neler yaptın çabuk söleeeeee. Bende içiyorum valal bazen gazoz filannnnn. Bu kadardanda bişey olmaz yahuuuu.:1hug:

gülden açtım canım sağoll, yemek vaktiiii hadi herkesss güzellll yemeklerrr yesin bakalımm...benimki tam göğsümün altından tekmeliyooo ya. kesin bu baş aşşağı duruyooo dimi. Hay allah çok komik

hadi sana afiyet olsun. bebişe bol bol et olsun, vitamin olsun bende 10 dk. sonra gideceğim yemeğe. bu arada bebeşin demekki doğru pozisyonda . yerim ben onu....

ya bende içtim bi kaç kere ne yapayım canım çekiyorum.ik yudum falan kola içtim....ama şimdi içmiyorum....

ya tamammmm hergün dondurma yiyorum max.bide çukulu gofret vazgeçemiyorum ne yapıcam bennnnnnnn

Kizlar Eşim Kutuyla Almiş Max Cup Dondurmalardan 1 Haftadan Fazla Buzlukta Duruyor Hiç Yemiyorum Cnm Istemiyor Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…