Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla kızlar ben kendim yaptım dondurmayı, buzlukta duruyo, küçük küçük dilimler kesip yiyorum abartmadan.

ay gülden bende zararlı bişey yapıyosun sandım.iki günde bir bende yiyorum valla..ama kızlar dikkat edin dün akşam haberlerde söyledi.hazır dondurmalarda hayvansal jelatin varmış zaralıymış...

t&s canım çınar kesin mi.çok güzel isimmiş canım.adıyla yaşasın inşallah
bu arada ben yemeğimi yani karpuzumu yedim....

Özüm sen evdesin dimi,normalde çalışıyorsun izne ayrıldın galiba.Şu an bende çok yedim ve patlıycak gibiyim

Evet Fundacım, İngilizce öğretmeniyim ben, 32. haftada izne ayrıldım. Tabii sevk almak için her hafta bi gün okula gidiyorum okuldan kopmamış oldum yani.

selam arkadaşlar.. bende aranıza yeni katıldım.. henüz 5 aylık hamileyim ve ilk hamileliğim:) bu yüzden her bilgiyi takip etmeye çalışıyorum. gerçekten harika bi sitedeyiz ve çok şanslıyız:)
ancak şu dondurma mevzusunu anlamadım,zaralımıymış yaa

Hoş geldin sevdaa aramıza allah kurtarsın seni de bebeğini de takvimini yapsana canım

Sevda hoşgeldin aramıza, takvimini de yap hadi...
T&S, oğluşunun tekmeleri de ismi de hayırlı olsun canım:)

özümcüm çok Sagol Iyi Dileklerin Için Sevdacim Sende Hoşgeldin Aramiza.hadi Takvimini Yapta Görelim Bebişi Bizde şuan Kaç Haftaliksin.

dondurma zaralı değil canım.tam tersi faydalı.yalnızca bazı hazır olanların içinde hayvansal jelatin varmış.o zararlıymış.alırken arkasında yazana bakıp alalım.açık dondurmayı da bildik yerden alalım canım.
sevdacım hoşgeldin canım aramıza.hayırlı olsun bebeişin...

Mert koyucaz ismini, babası da ben de başka isimlere ısınamadık.

nefin melek koy canım takvimini yanında meleğim yazıyo ztaen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…