Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nefin Değişik Bir Isim Istersen Kuzenim Kizina Beliz Ismini Koymuştu.çok Güzelde Anlami Vardi şimdi Unuttum Ama çok Duyulmamiş Ve Güzel Bir Isim.babasina Bunuda Danişabilirsin Beğendiysen.

belinay da güzel canım ya....dur bi anlamına bakayım.değişik kimsede yok..

kızlar ya cuma gününden beri benim kız fazla tekmelemiyo sanki arada bi sallaıyo o kadar. cuma günü coşmuştu durmuyordu kıpır kıpırdı.3 gündür çikolata falan yiiyom tekmlesin diye 1 kez atıyo o kadar

kızlar bende henüz karar veremedim ama babamız ASYA istiyor. Bunun yanında bazı isimler var öyle gözüme ilişen faydası olursa buyrunnn. DELFİN, NEVA, DERİN,BEREN

ay sorma valla 2 sattir şu takvimle uğraşıyorum. nihayet bitti:)

evet belinay peygamber çiçeği.benim arkadaşımın kızına koyduk biz o ismi...çok güzel oldu...

evet kız diyenler çoğunlukta....saat iki oldu ne zaman gelecek acaba

kızlar bende henüz karar veremedim ama babamız ASYA istiyor. Bunun yanında bazı isimler var öyle gözüme ilişen faydası olursa buyrunnn. DELFİN, NEVA, DERİN,BEREN

Fundacım Asya çok güzel bi isim. Kızım olsa düşünürdüm.

Egemen :erkek
Asud :erkek
Papatyam:erkek

kadişi bebişi kız mı erkek mi???

yeliz:kız
fundacell:kız
sema:kız
Mavili:kiz
denizdengelen:kız

kızlarr şimdi farkettim de bu isim konusu herkese bbüyük dert valla! bizim babamız da şu taşfırın diye tabir ettiklerimizden.. bi tanecik güzel isim koyduramıyorum.. siz benden daha şanslısınız,kıymetinizi bilin ve seçiminizi benim yerime de yapın(

kadiş öğrenmiştir inşallah da bizim oylamalar boşa çıkmazzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…