Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babamız beşiktaşlı canım. bende fenerli. tis-o diye bir site var oda yapmışlar hazır şablonlar ama pk beğenmedim
ben kesin karar verdim ultrason görüntülerini bastıracam tişort üzerine
altına da kocaman ben babamın oğluyum :) harika olacak. hepimiz aynı şeyi yaptırabiliriz. eminim bayılacak babalar:)))

benim eşime aldığım hediye çok hoşuna gitmişti.fanatik fenerli.feneriumdan esprili bir bebk tulumu aldım.bende bjk liyim ama jest olsun dedim.çok da duygulanmıştı

bjk store da yok işte öyleside canımcım bee. ne varsa fenerde var gene ::))
denizdencim benim ultrson görünteleri net değil ne yazıkki yaa.keşke net olsaydı hem hakketen bu hafatamı haftayamı

bjk store da yok işte öyleside canımcım bee. ne varsa fenerde var gene ::))
denizdencim benim ultrson görünteleri net değil ne yazıkki yaa.keşke net olsaydı hem hakketen bu hafatamı haftayamı

17 haziran canım. haftaya.

merhaba kızlaarrrrrr nasılsınız bakalım sabahtan beri müsat olmadımki yazayım

nimetilker .!.:
yoğunsun galiba kadiş

evet canım ya sorma kafayı yiyecek hale geldimmmm sen nasılsın nil bebiş nasıl bakalım benimki biraz önce acayip bir ağrı verdi yaniş ağrı dediğim sanki içimde takla atıyo yaramaz dönüyo gibi hissediyorum ama biden oluyoya böle içim bir tuhaf oluyo yaa ayyy annesinin kuzusu ooooooo :1rolleyes:

ay bilmem patlıycak gibi hissettim kendimi (çokta yemedim aslında) bencede havadan galibaaaaa...... oyyyyyyyyy..............

tamda benimki bugün pek hareket etmiyor dicektimki dolanmaya başladı benimde kuzum.
ay taklamı atıyo . atıyodru valla. hatta omuz falan atıyodur. sanki bana yüzüyomuş gibi geliyo bazen
valla akdişcim sabah sabah sinir stres yaşadım ama iyiyim şimdi takmamay çalışıyorum. babalar günü için hediye bakıyorum falan

herkes cok gergin, huzursuz...havalar niye etkiliyo acaba...serin olmasi beni biraz rahatlatti...ayrica yagmur da cok guzel..oglen biraz altinda dolandim...sanirim benim huzursuzluk havadan degil...direkt icim sıkılıyor.

Fundacim Bence De Havadandir Bende üşüttüm Galiba Burnum Falan Kapandi. Hafif Hafif Kirginlikta Hissediyorum. Zaten Ne Olursa Eşim Burda Yokken Olur. 12. Haftamda Kanamam Olmuştu Yine O Yoktu.

hamişlerrr aşkolsun vallada billada unuttunuz bizi hep burdasınız hamişliği bekleyen arkadaşlar topiğine uğramaz oldunuz ya aşkolsunnn

Asud senin şu resmine bayılıyorummmm. Yelizcimmm hay allah eşin uzun süreliğinemi gitti? Dikkat et kendine ya..

hamişlerrr aşkolsun vallada billada unuttunuz bizi hep burdasınız hamişliği bekleyen arkadaşlar topiğine uğramaz oldunuz ya aşkolsunnn

merhaba ..haklısın ayşecim.yoğunluktan fırsat bulamıyoruzki...ancak bu forma azda olsa bakabiliyoruz.ben bu durumdayım yani...

bu arada nasılsın.nasıl gidior çalışmalar

Asud senin şu resmine bayılıyorummmm. Yelizcimmm hay allah eşin uzun süreliğinemi gitti? Dikkat et kendine ya..

salı günü gitti sanırım cumartesi gelecek. neden böyle oldum anlamadım. birden bir kırgınlık çöktü üstüme. hapşırmaya falan başladım.

kızlar hepinize tek tek merhaba.. formu takip etmesi zor biraz.bu aralar yoğunluktan ve fırsat bulamamaktan uğrayamıyorum..da..en azından hamişlerimiz iyi bunu bilmek en güzeli...

merhaba ..haklısın ayşecim.yoğunluktan fırsat bulamıyoruzki...ancak bu forma azda olsa bakabiliyoruz.ben bu durumdayım yani...

bu arada nasılsın.nasıl gidior çalışmalar

canım bu ay 15 gün önce adet oldum gerçi öteki tafata yazdım ama malum sizler artık bakmadığınız için göremedinzsenağlama işte umutlar temmuz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…