E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
ben kesin karar verdim ultrason görüntülerini bastıracam tişort üzerinebabamız beşiktaşlı canım. bende fenerli. tis-o diye bir site var oda yapmışlar hazır şablonlar ama pk beğenmedim
bebişlerin ultrason görüntüleri bastırılabilir mesela.
altına da ben babamın oğluyum/kızıyım yazılabilir süper olur yaaa
harika bir fikir valla:)))
benim eşime aldığım hediye çok hoşuna gitmişti.fanatik fenerli.feneriumdan esprili bir bebk tulumu aldım.bende bjk liyim ama jest olsun dedim.çok da duygulanmıştı
bjk store da yok işte öyleside canımcım bee. ne varsa fenerde var gene ::))
denizdencim benim ultrson görünteleri net değil ne yazıkki yaa.keşke net olsaydı hem hakketen bu hafatamı haftayamı
ay içim daraldı yaaaaaaa, bunaldımmmm yahuuuuu.ayyyyy
merhaba kızlaarrrrrr nasılsınız bakalım sabahtan beri müsat olmadımki yazayım
nimetilker .!.:yoğunsun galiba kadiş
evet canım ya sorma kafayı yiyecek hale geldimmmm sen nasılsın nil bebiş nasıl bakalım benimki biraz önce acayip bir ağrı verdi yaniş ağrı dediğim sanki içimde takla atıyo yaramaz dönüyo gibi hissediyorum ama biden oluyoya böle içim bir tuhaf oluyo yaa ayyy annesinin kuzusu ooooooo :1rolleyes:
ay bilmem patlıycak gibi hissettim kendimi (çokta yemedim aslında) bencede havadan galibaaaaa...... oyyyyyyyyy..............
hamişlerrr aşkolsun vallada billada unuttunuz bizi hep burdasınız hamişliği bekleyen arkadaşlar topiğine uğramaz oldunuz ya aşkolsunnn
Asud senin şu resmine bayılıyorummmm. Yelizcimmm hay allah eşin uzun süreliğinemi gitti? Dikkat et kendine ya..
merhaba ..haklısın ayşecim.yoğunluktan fırsat bulamıyoruzki...ancak bu forma azda olsa bakabiliyoruz.ben bu durumdayım yani...
bu arada nasılsın.nasıl gidior çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?