Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elfidamcım ayrıca kaale alıp cvp yazdığın içinde teşekkürler. bu arada haişliği bekleyenler topiğinde size çok insan küsüyo kızlarrrr

bu arada kızlar eğer gamzeyi buralarda görürseniz onu çok özlediğimi söyleyiverin olurmuu

ayşecimn, genel sohbet sadece hamişlerin olduğu bir ortam değilki canım, hep beraber burda olabilirz orası burası ne farkeder.
bütün hamişliği bekleyen arkadaşlar en kısa zamandainşlahh bebişleirne kavuşurlar

nimetilker doğru söylemiş...sizler de burda bizi yanlız bırakmayın...

hem kaale almakda ne demek ...aşkolsun...inşallah bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...

iyim fundacım ama demin yağmur yağdı malları içeri alırken ayağım kaydı ve düştüm ayağım ağırıyor biraz

nimetilker doğru söylemiş...sizler de burda bizi yanlız bırakmayın...

hem kaale almakda ne demek ...aşkolsun...inşallah bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...

canım yaptığım biraz size nazlanıp şımarmak çünkü sizi çokkk seviyoruz ve arada göremediğimizde özlüyoruz. yoksa sitem değil innaın işin espirisindeyiz kızlar tabik kalplerimiz birolsun

bu arada kızlar eğer gamzeyi buralarda görürseniz onu çok özlediğimi söyleyiverin olurmuu

AYYY AYŞECİM CANIMSIN BENİM YAA.VALLA BEN HEP BURALARDAYIM TAKİP ETMEYE ÇELIŞIYORUM AMA GENEL SOHBET VE HAMİŞLİĞİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR ,BAŞLIKLARINDAKİ KONULAR OKDAR HIZLI DEĞİŞİYOKİİ.
İNŞALLAH AN KISA ZAMANDA SİZLERİNDE GÜZEL HABERLERİNİZİ ALCAZZ.
HEM GÖNÜLLER BİR OLSUN CANIM ORASI BURASI NE FARK EDER ÖZELLİKLE SEN HEP BENİM AKLIMDASINN.a.s

ekincim hoşgeldin
naıslsın
ya kızlar sizdede aşırı terleme sorunu var mı
benim göbeğim terliyo hep pantolan hep ıslak ıslak :))

Sağol canım bende niye kimse konuşmuyo diye düşünmeye başlamıştım.
yok canım terleme falan sen daha rahat bişeyler giymeyi dene istersen.
bebiş nasıl ??

valla napıcak teyzesiii senin fıstık gibi, tatlı bişeyler yiyince dönmeye başlayıp tekmeliyo geri kaln kısmlarda uyuyoruz uykucuyuz biraz galiba

senin fıstık nasıl? annesine tepki veriyomu?

valla napıcak teyzesiii senin fıstık gibi, tatlı bişeyler yiyince dönmeye başlayıp tekmeliyo geri kaln kısmlarda uyuyoruz uykucuyuz biraz galiba

senin fıstık nasıl? annesine tepki veriyomu?

nimetcim sen neden değiştirmiyorsun takviminin rengini?ama artık bende hissetmek istiyorum bebeğimi....

tamam görüşüürz kendine dikkat et canım

nimetcim sen neden değiştirmiyorsun takviminin rengini?ama artık bende hissetmek istiyorum bebeğimi....

yelizcim, biz eşimle evlendiğimiz gün 4 gükkuaşğı üstüsteydi. bu bizde bir gökkuşağı düşkünlüğü yarattı. hatta gökkuşağının eski dilde bir başka şekli güzel olsaydı gökkuşağı koyacaktık kızın adını. bende takvimi gökkuşağı yaptım. rengarenk bir kişişği olsun kızımın içinde herşeyi barındırsın.

hissedersin yelizcim. birazcık sabredersen senin yakışıklında tekmeleyecek güçlü bacakalrıyla,ay oğlun ne tatlı olur kimilir. dün hastaned ebaktım hep erkek bebekler vardı. nasıl tatlıydılar. erkkelerde ayrı güzle oluyor

anladım canım iyi düşünmüşsün o zaman.

inşallah ben de bir an önce hissederim. Daha tam anlayamadım hamile olduğumu. inşallah başta sağlıklı olsunlar ama eminim hepsi bir birinden yakışıklı oğullarımız birbirinden güzel kızlarımız olacak.

kızlarrrrrrrr çıldırcam canım acayip kestane şekeri istio burda nerde bulurumki yok yok yok işte goncama söledim akşam izmite gitcek bananee istiorum iştee :)

ya kızlar benim cadı biraz erken geliştiğinden doktor 36. hafta olabilir dedi. yani 1 ay erken. size böle bişey dediler mi?

ya ben hep burdayım nimette bi türlü konulara giremedim hep ortasında geliorum öle uzaktan sessiz sessiz izliorum :)yazık bana :)

kızlarrrrrrrr çıldırcam canım acayip kestane şekeri istio burda nerde bulurumki yok yok yok işte goncama söledim akşam izmite gitcek bananee istiorum iştee :)

allah aşkına duygu yapma. hergün bu saatlerde mutlaka bir şey canın istiyor
bize de söyleyip bizim de canımızı istetiyorsun. geçen gün akşam beni simit krizine soktun. :bbo:

allahtan tatlı sevmem de kestane şekeri istemedi canım. ama ya isteseydi bak benim kocamda yok burda kime aldırtacaktım. hı söyler misin?bana gönderecekmiydin sen?

ben sana sen dayaklıksın diyorum boşuna değil. klava:

ya kızlar benim cadı biraz erken geliştiğinden doktor 36. hafta olabilir dedi. yani 1 ay erken. size böle bişey dediler mi?

bana doktorun demesi için erken belki ama nimetcim ben böyle bir şey duyadım da hiç ? önemli olan bebeğin kilosumu ki? ben organlarının özellikle akciğerlerinin tam olarak hazır olması diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…