E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
bu arada kızlar eğer gamzeyi buralarda görürseniz onu çok özlediğimi söyleyiverin olurmuu
ayşecimn, genel sohbet sadece hamişlerin olduğu bir ortam değilki canım, hep beraber burda olabilirz orası burası ne farkeder.
bütün hamişliği bekleyen arkadaşlar en kısa zamandainşlahh bebişleirne kavuşurlar
nimetilker doğru söylemiş...sizler de burda bizi yanlız bırakmayın...
hem kaale almakda ne demek ...aşkolsun...inşallah bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...
bu arada kızlar eğer gamzeyi buralarda görürseniz onu çok özlediğimi söyleyiverin olurmuu
Sağol canım bende niye kimse konuşmuyo diye düşünmeye başlamıştım.
yok canım terleme falan sen daha rahat bişeyler giymeyi dene istersen.
bebiş nasıl ??
valla napıcak teyzesiii senin fıstık gibi, tatlı bişeyler yiyince dönmeye başlayıp tekmeliyo geri kaln kısmlarda uyuyoruz uykucuyuz biraz galiba
senin fıstık nasıl? annesine tepki veriyomu?
Sorma benim fıstık gün boyu uyuyo akşam 10 gibi başlıyo tekmelemeye dönüyo falan galiba doğuncada diyorum gündüz hep uyuyup gece mi uyanık kalcak diye düşünüyorum.
Canım benim çıkmam lazım görüşürüz sonra bye.
nimetcim sen neden değiştirmiyorsun takviminin rengini?ama artık bende hissetmek istiyorum bebeğimi....
yelizcim, biz eşimle evlendiğimiz gün 4 gükkuaşğı üstüsteydi. bu bizde bir gökkuşağı düşkünlüğü yarattı. hatta gökkuşağının eski dilde bir başka şekli güzel olsaydı gökkuşağı koyacaktık kızın adını. bende takvimi gökkuşağı yaptım. rengarenk bir kişişği olsun kızımın içinde herşeyi barındırsın.
hissedersin yelizcim. birazcık sabredersen senin yakışıklında tekmeleyecek güçlü bacakalrıyla,ay oğlun ne tatlı olur kimilir. dün hastaned ebaktım hep erkek bebekler vardı. nasıl tatlıydılar. erkkelerde ayrı güzle oluyor
kızlarrrrrrrr çıldırcam canım acayip kestane şekeri istio burda nerde bulurumki yok yok yok işte goncama söledim akşam izmite gitcek bananee istiorum iştee :)
kızlarrrrrrrr çıldırcam canım acayip kestane şekeri istio burda nerde bulurumki yok yok yok işte goncama söledim akşam izmite gitcek bananee istiorum iştee :)
ya kızlar benim cadı biraz erken geliştiğinden doktor 36. hafta olabilir dedi. yani 1 ay erken. size böle bişey dediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?