ayy eft yelizz yaaa şiştim ben iicee :)) ama napıyım istio işte bebiş :)) (çaktırma onu bahane ediom ) doğduktan sora kocamda kiloları bahane edicek kızlar bakmayın bana siz sakın istemesin canlarınız :)
yeliz doktor kesin olarak temmuz 5 dedi hem 3'lü testim de var ama büyük büyük ihtimal erkek gibi gözüküo dedi benimki çok arsız :)açıyo dötünü mötünü doktor yanılmıosam organı bu die resmini bile çekti :)
alırız kızz nie almıyalımmm ayy onlar daha bi şekerler ama bilmemki ikiside ayrı güzell seninde ilk çocuk deilmi zaten ikide denicez şansımızı olmazsa artık gelinlerimizi dizimize yatırıp sevcez yapalım :)) korkma korkma senin oğlun gezmez öle pis adamlar gibi şimdi o çözmeye çalışıo ne olduğunu :))) benim yiyenim şimdi mesela annesi korkutuo dokunıımmı dio o kaçıo korkudan acıcak sanıo daha 2.5 yaşında bi şekerkii dokunmuo bide bamya dio ona :))) çok komikk
Ya Ama Ben Daha Cinsiyetini Bile Bilmiyorum.
amin yeliz allahım sağlıklı olsunlar tek isteğim bu sana bahsettiğim bu yiğenim kalbi delik doğdu şuan iyi ama en azından senede 1 gitmek zorunda ve çok zor günler geçirdi teyzem allah ım herkeze sağlıklı bebişler versin yarabbim hayırlısı inşallah o yüzden kızlar sigara alkol falan uzak durun çoook dikkat edelim kendimize stresten uzak durulmuoda elimizden geldiğince kaçalım ondanda
12.haftada cinsiyetini öğrendim. 5.ayda karnım çıktı ve 5,5 aylıkken hareketlerini hissetmeye başladım. İş konusunda rahatım evden çalışıyorum çünkü. Home Office durumu yani :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?