Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy eft yelizz yaaa şiştim ben iicee :)) ama napıyım istio işte bebiş :)) (çaktırma onu bahane ediom ) doğduktan sora kocamda kiloları bahane edicek kızlar bakmayın bana siz sakın istemesin canlarınız :)

ayy eft yelizz yaaa şiştim ben iicee :)) ama napıyım istio işte bebiş :)) (çaktırma onu bahane ediom ) doğduktan sora kocamda kiloları bahane edicek kızlar bakmayın bana siz sakın istemesin canlarınız :)

olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen söyle biz bakmayalım canımız istemesin nasıl olacak o iş.

:))) bilmemkii ama bu sefer bende yiyemicem galiba koca sakaryada yokki

bak şimdi üzüldüm. inşallah goncan bulur getirir. sen de yersin canım. ebeğin cinsiyetini ne zaman öğreneceksin.

Kizlar Ne Yapiyosunuz.ben çok Yoğun Bi Gün Geçirdim.işler çok Yoğun Ama Cumartesi Inşallah Rahatlayacağim....

yeliz doktor kesin olarak temmuz 5 dedi hem 3'lü testim de var ama büyük büyük ihtimal erkek gibi gözüküo dedi benimki çok arsız :)açıyo dötünü mötünü doktor yanılmıosam organı bu die resmini bile çekti :)

sorma benimkinin eli de sürekli pipisindeydi. çok güldürdü bizi. doktorum erkek utandım valla. yolda o şekilde yürüyen adamlara falan çok kızıyordum benim de başımamı geldi ne:))))))

sen de erkek istiyordun allah başta sağlıklısını sonra gönlüne göre versin canım. ama bugün kız annelerini kıskanmadım değil hani. fırfırlı donlardan falan bahsettiler de.

ben de bizde gelinlerimize alırız dedim. alırız değilmi duygu?

alırız kızz nie almıyalımmm ayy onlar daha bi şekerler ama bilmemki ikiside ayrı güzell seninde ilk çocuk deilmi zaten ikide denicez şansımızı olmazsa artık gelinlerimizi dizimize yatırıp sevcez yapalım :)) korkma korkma senin oğlun gezmez öle pis adamlar gibi şimdi o çözmeye çalışıo ne olduğunu :))) benim yiyenim şimdi mesela annesi korkutuo dokunıımmı dio o kaçıo korkudan acıcak sanıo daha 2.5 yaşında bi şekerkii dokunmuo bide bamya dio ona :))) çok komikk

Ya Ama Ben Daha Cinsiyetini Bile Bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba... Dün kızım için alışverişe çıtım ve bir sürü kıyafet aldım. Gittiğim mazağadan çok memnun kaldım. Üstelik fiyatları da o kadar uygun ki sizlerle paylaşmak istedim. Ben Kadıköy deki yerine gittim ama istanbul'da bir çok yerde şubesi var. İnternet sitesini gönderiyorum....

www.civil.com.tr

Mutlaka gidin çok fazla çeşit var.

evet benimki de ilk. ikincisi inşallah kız olur. bir de onu tadarız.

demek bamyasına dokundurtmuyor yaramaz. yerim ben onu...allah bizlere göstersin o günleri.

amin yeliz allahım sağlıklı olsunlar tek isteğim bu sana bahsettiğim bu yiğenim kalbi delik doğdu şuan iyi ama en azından senede 1 gitmek zorunda ve çok zor günler geçirdi teyzem allah ım herkeze sağlıklı bebişler versin yarabbim hayırlısı inşallah o yüzden kızlar sigara alkol falan uzak durun çoook dikkat edelim kendimize stresten uzak durulmuoda elimizden geldiğince kaçalım ondanda

Benmi çok Merakliyim Anlamiyorum.rüyamda Bile Bi Kiz Bi Erkek Görüyorum.çok Fena Yani Allahtan önce Sağliklisi Tabikide Yinede Merak Işte.

çok geçmiş olsun üzüldüm. neyseki iyiymiş. allah ailesine sabır versin. ona da sağlık. allah bebeklerimiz sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin. sigara ve alkol yok da ben de stres biraz fazla. elimden geldiğince güldenin deiği gibi onunla konuşup seninle ilgisi yok ben seni çok seviyorum oğlum falan diyorum bu anlarımda. bazen stresli zamanlarımda karnımın kaskatı olduğunu hissediyorum anlıyorumki bebeğimde gerildi. karnımı okşayarak onu yumuşatmaya çalışıyorum.

aaa bunu yeni öğrendim çök güzelmiş amaa gerçekten hissediolar dimi...bide ne zaman duymaya başlıcaklar bizi

Arkadaslar selam. Acemi hamis olarak bir kac sorum olacak. Kacinci ayda hamile oldugunuz artik disardan iyice anlasilmaya basladi(yani gobis buyudu)? Kacinci ayda cinsiyeti ogrendiniz ve kac haftaliga kadar ise devam etmeyi dusunuyorsunuz? Ve tabiki kacinci ayda bebisinizin hareketlerini hissetmeye basladiniz?Tecrubelerinizi bekliyorum, cok tesekkurler.

12.haftada cinsiyetini öğrendim. 5.ayda karnım çıktı ve 5,5 aylıkken hareketlerini hissetmeye başladım. İş konusunda rahatım evden çalışıyorum çünkü. Home Office durumu yani :))))

ilk olarak tebrikler deniz ve kısa ve öz düşün ben hala o dediklerinin hiçbirini tam olarak bilmiorum yani cinsiyette tahminimiz var okadar oda doktorun tahmini gerisi hiç bişi belli deil şuan ama git gide anneliğe kaptırıosun kendini

12.haftada cinsiyetini öğrendim. 5.ayda karnım çıktı ve 5,5 aylıkken hareketlerini hissetmeye başladım. İş konusunda rahatım evden çalışıyorum çünkü. Home Office durumu yani :))))

ya ama bende öle iş istiorum varsa öle bildiğin iş izinsiz çalışırım falla :)laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…