- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.761
Yelizcim yatınca hareketleniyorlar daha çok, endişelenme daha yeni hissediyorsan çok sık hissetmemen normal.
günaydın yeliz.bildiğim kadarıyla ilk zamanlar sadece güçlü hareketler hissedilirmiş.yani herzaman hissedemezsin canım.merak etme annesi efe çok iyi.hiç telaşlanma.
Yeliz canim ben de toplamda bir ki kere hissettim o kadar. Endiselenme. Sen simdi sadece cok hizli ve ani hareketlerini hissedebilirmissin. Tum hareketlerini hissetmen henuz bebisinin boyutlari nedeniyle mumkun degil. Simdi yanlis anlama tabe bebegine kuccuk demek istemedim amaDaha tum hareketleri hissedecegimiz zamana cok var. icini rahat tut. Ben daha zor hssedicem tabi. O kaar cok gaz var ki ayirdedebilmek mumkun degil bende
elfidam evet yeni hissetmeye başladım ama ilk üç gün gayet rahat hissedebildiğim için acaba bir problem mi var diye korktum. şuan işyerindeyim uzanmam mümkün değil de acaba doktora gitsem mi diye düşünüyorum.
Asud, sende benim gibisin lifli ve kepekli şeyler tüketmek gerekiyor,bende hiç ekmek yemem ama yemeğe çalışıyorum işte.Kirazı çok öneriyor doktorlar,bağırsakları çalıştırıyor diyeeee. Bide malum kayısı şeftaliii.Anlıyacağın meyveee meyveee...... Başka bir sıkıntı olabilir belki asudddd.Sen yine kontrol altında tut bakalım kendini
Kiraz cok severim ama cok yakiyo midemi. En rahat karpuz yiyorum. Kontrol edeyim de daha ne yapayim bilemedim. O kadar kilo alacak birsey yemiyorum. Hatta kilo almamam lazim normal sartlarda. Boyle devam ederse bi doktora danisip diyetisyene felan giderim artik.
asud sen kaç kilo aldın ki bu kadar üzülüyorsun canım.
58,5 la basladim simdi 64 kilo oldum. Son 2 kusur haftada 2 kusur kilo aldim. Birden bire. Ne oldugunu anlamadim. Belim simdiden agriyor. Katiyen cok fazla kilo alirsam tasiyamam kendimi.
mavilim pekmez ve sütü birarada içme sakın..bide demir hapı kullandığında..süt ve demir birarada olmazmış çünkü...
58,5 la basladim simdi 64 kilo oldum. Son 2 kusur haftada 2 kusur kilo aldim. Birden bire. Ne oldugunu anlamadim. Belim simdiden agriyor. Katiyen cok fazla kilo alirsam tasiyamam kendimi.
bi de ben dün elevit e başladım.onu mide bulanmaması için sütle içmek gerekiyomuş.siz nasıl içiyorsunuz kızlar...
aslında 5,5 kilo fazla bir kilo değil gibi ama.
acaba eskiye göre daha fazla veya daha fazla kalorili yiyecekler yiyiyorsun şeyler mi yiyiyorsun, dahamı az hareket ediyorsun...
bak zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alırmış korkma. ama daha fazla hareket etmeye çalış.
kızlar doktor bana calsiyum sandoz verdi iki günde bir iç dedi.siz böyle bişey içiyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?