Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeliz canim ben de toplamda bir ki kere hissettim o kadar. Endiselenme. Sen simdi sadece cok hizli ve ani hareketlerini hissedebilirmissin. Tum hareketlerini hissetmen henuz bebisinin boyutlari nedeniyle mumkun degil. Simdi yanlis anlama tabe bebegine kuccuk demek istemedim ama Daha tum hareketleri hissedecegimiz zamana cok var. icini rahat tut. Ben daha zor hssedicem tabi. O kadar cok gaz var ki ayirdedebilmek mumkun degil bende

asudcum teşşekür ederim seninle çok yakınız. bebeklerimiz neredeyse aynı..a.s

Asud, sende benim gibisin lifli ve kepekli şeyler tüketmek gerekiyor,bende hiç ekmek yemem ama yemeğe çalışıyorum işte.Kirazı çok öneriyor doktorlar,bağırsakları çalıştırıyor diyeeee. Bide malum kayısı şeftaliii.Anlıyacağın meyveee meyveee...... Başka bir sıkıntı olabilir belki asudddd.Sen yine kontrol altında tut bakalım kendini

hemen endişelenme..ben geçen hafta akşam hissetmedim.gece hissetmedim.sabah oldu yine tık yok..başladım sabah ağlamaya..eşim şaşırdı kaldı..yok bişi oldu bebeğe dedim..hiç böyle olmazdı dedim..kalkıp işe gittim..elim karnımda uyandırmak için biraz uğraştım..nihayet öğlene doğru uyandı..ama o korku anlatılmaz.....olabiliyor yani ..aklına kötü bişi getirme..
elini karnına koy biraz..küçük hareketlerini hssedebilirisin..

yeliz dediğim gibi şimdilik doktora gerek yok bence bi sakin ol tatlım.Benim de aynı öyleydi.. Korkma bak edecek hareket görürsünnnn

Kiraz cok severim ama cok yakiyo midemi. En rahat karpuz yiyorum. Kontrol edeyim de daha ne yapayim bilemedim. O kadar kilo alacak birsey yemiyorum. Hatta kilo almamam lazim normal sartlarda. Boyle devam ederse bi doktora danisip diyetisyene felan giderim artik.

asud sen kaç kilo aldın ki bu kadar üzülüyorsun canım.

58,5 la basladim simdi 64 kilo oldum. Son 2 kusur haftada 2 kusur kilo aldim. Birden bire. Ne oldugunu anlamadim. Belim simdiden agriyor. Katiyen cok fazla kilo alirsam tasiyamam kendimi.

aslında 5,5 kilo fazla bir kilo değil gibi ama.
acaba eskiye göre daha fazla veya daha fazla kalorili yiyecekler yiyiyorsun şeyler mi yiyiyorsun, dahamı az hareket ediyorsun...

bak zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alırmış korkma. ama daha fazla hareket etmeye çalış.

bi de ben dün elevit e başladım.onu mide bulanmaması için sütle içmek gerekiyomuş.siz nasıl içiyorsunuz kızlar...

mavilim sütü 2 saat sonra içersen olur..birarada olmasın..elevitin içinde demir de var.doktor süt ile aralarında 2 saat olsun dedi..sen yinede dikkat et.

Folik Asit Kullaniyorrdum Canim.onu Kesti Vitamin Verdi.elevitin Içinde Folik Asit De Vra...
Elfidam Canim Saol Bilmiyordum Dikkat Edeyim Bundan Sonra

kalorili yiyecekleri daha da azaltmistim ama.. senin dedigin gibi hareketsizlikten heralde. vucudum ayaklarim o kadar cok sisiyo ki aksamlari uzerine basamiyorum. Yuruyus de yapamiyorum bu nedenle

Funda'cim daha isme karar vermedik. Detayliya da bir gireyim de...iyice kiz oldugu kesinlessin sonra. Ama Sudem ismini hep cok severdim. Nas ismini de severim. Ceylin Nas ya da Sudem olabilir. Ama kokenlerini felan arastirmam lazim. aha uzun isi var. :) 3 Temmuzdan sonra insallah bir karar veriris. Sen verdin mi kararini ?

kızlar doktor bana calsiyum sandoz verdi iki günde bir iç dedi.siz böyle bişey içiyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…