HIIIII ben anladımmm minik oğlanımız dedeyle annanneyi bekliyorrrrrrrrrrrr,o varya nasıl biliyor işini.......Kurban olurum ben onun sevgiye muhtaç hallerine. Aman maşşallahhhh. Canım benim güzün tavırların tepkilerin gıpta edilecek gibi. Bizede bölesini nasip etsin Allah.....
mavili az önce sana yazdım ama görmedin galibaaaa, maşallah sonuçları alınca daha iyisindir inşallahhhh
Gerçekten ben kendi kendime diyordum kısmete bak diye,seninki heleeee tammm kısmetttt. oradan oraya oradan orayaaaa. Ama senden bu bilgiyi aldığımda iyii olduu, biz orada devam edelim o zmaan. Benim şimdi 2 Temmusda şeker yüklemesi varrrrrr. Gidiyim bakıyımmmm....tatlicadiarzu
Kızlar ben kuaföre gitcem bugün. Epilasyona değil ama onu kendim hallediyom, bizim burda 2 kuaför var çünkü, ben de pek beğenmedim.
Papatyam canım, ben de o günleri görecekmiyim derken, şimdi doğum yapmışlara özeniyorum. Doğurunca da büyütmüşlere mi özenecez ne?
naaptırcan kız kuafördeeeee süüslü mü görcek annesiniii
Benimde normalde 4 temmuzdu benimde şeker yüklemesi var.biz senlede karşılşamışızdır kesin randevularda. betülle tanıştıkda. seninlede inaşşllah canım yüzyüze
mavilim sonuçlar iyi çıktı..tuzu ve hamuru kısıtladı doktor..bide tansiyon takibi yapacağım..aslında bi sorun yok gibi..ne olur ne olmaz ...biraz başağrısı ve arada bir tansiyon 13/8 çıkıyor işte
Valla şaç baş biribrina karıştı. Kırıklar aldı başını gidiyo. Azıcık güzelleşiyim ayol, oğluş bakımsız anne demesin sonra.
görmedim canım benim kusura bakma...o kadar rahatladım ki bilemzsin.bu aralar ikili taraması kötü çıkan çok kişi duydum onun için korkuyordum.rabbim bebeğimi hep korudu..allahım herkesin yardımcısı olsun.....:asigim::sm_cool:
Kızlar ben kuaföre gitcem bugün. Epilasyona değil ama onu kendim hallediyom, bizim burda 2 kuaför var çünkü, ben de pek beğenmedim.
Bu arada öteki olayı nasıl ahllediyorsunnn, çok zor olmuyormuu, gerçi ben geçen hafta sonu yaptım amaa. senin göbiş çok daha büyüktürr...
canım benim sevindim sonuçalrına...aslında tansiyonun normal gibi ama.herkesin normali farklı oluyor işte...bana özel mesaj atacaktın canım...dün terziye gittim sana selamı var...
Şimdi sıraaaaa 3 lü testte oda iyi çıkacak sooorada ayrıntılııııı.. oleyyyyyerimseniben
Bu arada öteki olayı nasıl ahllediyorsunnn, çok zor olmuyormuu, gerçi ben geçen hafta sonu yaptım amaa. senin göbiş çok daha büyüktürr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?