Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Süpersin canım ya! Doğru tahmin valla, ben çok düşkünüm anneme- babama, özellikle anneme, zaten yengeç burcu aile manyağı oluyo biraz, benim oğlan da yengeç, bekliyo demek ki annanneyle dedesini!

mavili az önce sana yazdım ama görmedin galibaaaa, maşallah sonuçları alınca daha iyisindir inşallahhhh

görmedim canım benim kusura bakma...o kadar rahatladım ki bilemzsin.bu aralar ikili taraması kötü çıkan çok kişi duydum onun için korkuyordum.rabbim bebeğimi hep korudu..allahım herkesin yardımcısı olsun.....:asigim::sm_cool:

Benimde normalde 4 temmuzdu benimde şeker yüklemesi var.biz senlede karşılşamışızdır kesin randevularda. betülle tanıştıkda. seninlede inaşşllah canım yüzyüze

Kızlar ben kuaföre gitcem bugün. Epilasyona değil ama onu kendim hallediyom, bizim burda 2 kuaför var çünkü, ben de pek beğenmedim.

özüm fundanın dediği gibi acayip örnek oluyosun bizeeee.ne bağlı çocuk olcak bak şimdiden belli ediyor kendini

Benimde normalde 4 temmuzdu benimde şeker yüklemesi var.biz senlede karşılşamışızdır kesin randevularda. betülle tanıştıkda. seninlede inaşşllah canım yüzyüze

sende 4 temmuzda gideceksen bi seçil hanımı araaaaa hatırlatt. ne yapayım yeni rrandevumu alayım filan diye sor istersennnnn

mavilim sonuçlar iyi çıktı..tuzu ve hamuru kısıtladı doktor..bide tansiyon takibi yapacağım..aslında bi sorun yok gibi..ne olur ne olmaz ...biraz başağrısı ve arada bir tansiyon 13/8 çıkıyor işte

canım benim sevindim sonuçalrına...aslında tansiyonun normal gibi ama.herkesin normali farklı oluyor işte...bana özel mesaj atacaktın canım...dün terziye gittim sana selamı var...

Şimdi sıraaaaa 3 lü testte oda iyi çıkacak sooorada ayrıntılııııı.. oleyyyyyerimseniben

Kızlar ben kuaföre gitcem bugün. Epilasyona değil ama onu kendim hallediyom, bizim burda 2 kuaför var çünkü, ben de pek beğenmedim.

Bu arada öteki olayı nasıl ahllediyorsunnn, çok zor olmuyormuu, gerçi ben geçen hafta sonu yaptım amaa. senin göbiş çok daha büyüktürr...

Bende Hiç Saçimi Kestirmedim.iyi Değildir Dediler.kaldim Böyle

ben doğumdan sonra kızımla karşılaşacağım,onu kucağıma alacağım anı düşününce ağlıyorum bazen..bu heyecanı kalbim kaldırırmı acaba diyorum..

özüm maşalllah son haftadasın artık..rabbim bizede göstersin bu günleri..nasıl heyecanla sayıyorum haftaları.ben anneliğin ve hamileliğin bu kadar güzel bir duygu olduğunu bilmiyordum..acaba annelerimizde bizim gibi yoğun yaşadılarmı,hissettilermi ?

Bu arada öteki olayı nasıl ahllediyorsunnn, çok zor olmuyormuu, gerçi ben geçen hafta sonu yaptım amaa. senin göbiş çok daha büyüktürr...

canım valla ben de geçen hafta sonu hallettim ama gel de bana sor hamileliğimden beri çok sğrek gerçi ama göbek geçit vermiyo ne yazık ki tam 3 saat sürdü ağıdaya da alışmışım başka bişey yapamıyorum işimiz zor valla

canım benim sevindim sonuçalrına...aslında tansiyonun normal gibi ama.herkesin normali farklı oluyor işte...bana özel mesaj atacaktın canım...dün terziye gittim sana selamı var...

sağol canım..bende cumartesi terzideydim..onunda sana selamı vardı..unuttum tabii.hemen mesaj atıyorum sana..

Canım boya hiç yaptırmadım hayatımda, saçlarımın rengini seviyorum, beyaz da yok şimdilik. Valla malum bölgeyi de aynayla alıyorum, çok yoruldum yaparken, kuaföre güvensem hayatta uğraşmazdım. Göbişten bacaklarımı bile göremez oldum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…