ben doğumdan sonra kızımla karşılaşacağım,onu kucağıma alacağım anı düşününce ağlıyorum bazen..bu heyecanı kalbim kaldırırmı acaba diyorum..
özüm maşalllah son haftadasın artık..rabbim bizede göstersin bu günleri..nasıl heyecanla sayıyorum haftaları.ben anneliğin ve hamileliğin bu kadar güzel bir duygu olduğunu bilmiyordum..acaba annelerimizde bizim gibi yoğun yaşadılarmı,hissettilermi ?
sicaklarda...
Ya kizlar bugunlerde o kadar yemememe ragmen kilo artisim cok fazla. Cok sinirlerim bozuldu. Kilo almamak icin ac mi gezmem lazim. Normal yemeklerimi yiyiyorum ama acayip artis var.
Kızlar hepinize günaydın. Malumunuz bugün 20+2 oldum. Yaklaşık 4-5 gündür kelebeğin kanat çırpması şeklinde bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama dün ve bugün hiç hissetmedim.Moralim çok bozuk sizce bu dönemde bu durum normalmidir.
Kızlar hepinize günaydın. Malumunuz bugün 20+2 oldum. Yaklaşık 4-5 gündür kelebeğin kanat çırpması şeklinde bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama dün ve bugün hiç hissetmedim.Moralim çok bozuk sizce bu dönemde bu durum normalmidir.
Ben de kestirdim, boyattim..Organik boyayla tabe. Bu aksam gene kestirmeye gitcem. istemiyodum ama cok uzadi..Zor oluyor sicaklarda...
Ya kizlar bugunlerde o kadar yemememe ragmen kilo artisim cok fazla. Cok sinirlerim bozuldu. Kilo almamak icin ac mi gezmem lazim. Normal yemeklerimi yiyiyorum ama acayip artis var.
YELİZZZZ HOŞGELDİN canımmmmm. Aynı zamanlarda banada aynı şeyler oluyordu yemin ederim. Sakın hemen endişelenme. O çok küçük hareket ediyorda biz tam olarakkk net hissedemiyoruz. Tetikte ol sürekli dinle bakalım....Bak akşama kalmaz hareketlenirrrrrrrrrr. Onun hareketleri dengesiz zaten şu an
asud hoşgeldinn. Allah allah aslında yenmesi gereken şeyler sağlıklı ve kilo aldırmayacak cinsten yiyecekler... Hayrola metabolizma yavaçmı çalışıyor acaba. Bağırsaklar nasıl? Abur cuburmu var yoksaaaaaaaaa
yeni hissetmeye başladıysan takip edemiyor olabilirsin.sırt üstü uzanıp şekerli bişiler ye..1-2 saat uzan.elini karnında olsun..ben böyle yapmıştım ve 16.haftadan beri hissediyorum..o hareket ediyor ama biz farkedemiyoruz...
benimde sürekli değişiyor kilolarım.bi 52 bi 53,5 gösteriyo tartı.doktor şimdilik normal dedi.ama bende çok şişkinlik oluoyr.bi de ben ara sıra abur cubur cips falan yiyorum...
ama hergün akşam meyve pekmez süt eksik etmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?