Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım düşünsene biz daha doğmadan ultrasonda görüyoruz,testler yapıyoruz,cinsiyetini bile öğreniyoruz.eskiden hiçbiri yokmuş kadınlar daha korkulu olurlarmış.annelerimiz daha meraklı ve daha sabırsız bir şekilde bizi beklemişlerdir eminim.eskiyi düşününce biz şanlsıyız ya.

ben saçlarımı kestirmiştim ama boya hiç yapmadım..zararlı olduğundan korkup yaptırmadım..saçlarım beyaz ,kumral ve açık kumral renginde

bende hiç kestirmedim..batıl inanç işte...boyaya da doktor izin vermedi.kesinlikle yasak dedi...

Ömrü kısa olur diye annemler de kestirme dediler ama batıl inanç kızlar, inanmam ben öyle şeylere. Ne alakası var yani? Ben 3 ay önce kırıkları aldırmıştım, kuafördeki kız da dedi kesmesek diye, yahu tarayamıyorum bile uzun zaten.

semacım bizler gerçektende bu konuda şanslıyız..ama artık hiçbişi eskisi gibi değil..gebeliklerde,bebekde bir yığın risk ve sorun çıkıyor..bizim endişelerimiz daha fazla..iyki tıp var..yoksa napardık...

Ben de kestirdim, boyattim..Organik boyayla tabe. Bu aksam gene kestirmeye gitcem. istemiyodum ama cok uzadi..Zor oluyor sicaklarda...

Ya kizlar bugunlerde o kadar yemememe ragmen kilo artisim cok fazla. Cok sinirlerim bozuldu. Kilo almamak icin ac mi gezmem lazim. Normal yemeklerimi yiyiyorum ama acayip artis var.

Kızlar hepinize günaydın. Malumunuz bugün 20+2 oldum. Yaklaşık 4-5 gündür kelebeğin kanat çırpması şeklinde bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama dün ve bugün hiç hissetmedim.Moralim çok bozuk sizce bu dönemde bu durum normalmidir.

asud hoşgeldinn. Allah allah aslında yenmesi gereken şeyler sağlıklı ve kilo aldırmayacak cinsten yiyecekler... Hayrola metabolizma yavaçmı çalışıyor acaba. Bağırsaklar nasıl? Abur cuburmu var yoksaaaaaaaaa

sicaklarda...

Ya kizlar bugunlerde o kadar yemememe ragmen kilo artisim cok fazla. Cok sinirlerim bozuldu. Kilo almamak icin ac mi gezmem lazim. Normal yemeklerimi yiyiyorum ama acayip artis var.

bende toplamda 5-5,5 kğ aldım..ama tartıda kilom bazen 1,5 kğ kadar fazla çıkıyor.1-2 gün sonrada eksik çıkıyor...şişkinlik pek yok ama...sizde nasıl..ben hamur,tatlı,yağlı çok az tüketirim..son üç ay ve toplamda 5-6 kilodan fazla almamamız gerek kızlar..normal olanı bu çünkü.

toplamda kaç kilo aldın asud cum..

YELİZZZZ HOŞGELDİN canımmmmm. Aynı zamanlarda banada aynı şeyler oluyordu yemin ederim. Sakın hemen endişelenme. O çok küçük hareket ediyorda biz tam olarakkk net hissedemiyoruz. Tetikte ol sürekli dinle bakalım....Bak akşama kalmaz hareketlenirrrrrrrrrr. Onun hareketleri dengesiz zaten şu an

yeni hissetmeye başladıysan takip edemiyor olabilirsin.sırt üstü uzanıp şekerli bişiler ye..1-2 saat uzan.elini karnında olsun..ben böyle yapmıştım ve 16.haftadan beri hissediyorum..o hareket ediyor ama biz farkedemiyoruz...

Kızlar ben son ay hiç kilo almadım desem. Hatta bi ara korktum noluyo diye, ama bazen son haftalarda kilo veren bile oluyomuş. Korkmayın yani, illaki en çok son aylarda kilo alınır diye bişey yok, ama dikkat etmek lazım, şanslıyız, meyveler çeşitlendi hem de baya doyurucu.

canım yiyeceklerin hazmedilmesi yavaşlıyomuş vicut hamilelik süresince bebeğe en yüksek seviyede vitamin alabilmek için yenen şeyler daha uzun sürede hazmedilip bağırsaklarad da daha az posa yollanıyomuş ben böyle bişey okumuştum bundan dolayı olabilir yenen şeyler aynı ama kilo artışı oluyo

Yelizcim yatınca hareketleniyorlar daha çok, endişelenme daha yeni hissediyorsan çok sık hissetmemen normal.

Fundacım teşekkür ederim içimi rahatlattın . Biri dokunsa ağlayacak durumdayım.senağlama Kötü birşey yoktur inşallah. İşyerime yakın bir hastane var ondan andevu alayım dedim. iki doktorunda tüm gün randevuları doluymuş. kararsız kaldım. doktorumu aradığımda aslında ne diyeceğini biliyorum. daha erken , düzenli hissetmezsin diyecek ama yine de evham yaptım ya...

benimde sürekli değişiyor kilolarım.bi 52 bi 53,5 gösteriyo tartı.doktor şimdilik normal dedi.ama bende çok şişkinlik oluoyr.bi de ben ara sıra abur cubur cips falan yiyorum...

ama hergün akşam meyve pekmez süt eksik etmiyorum...

Yok canim. Abur cubur da yemiyorum. Bagirsaklar zorla calisiyor bende. Hergun ilac kullaniyorum. Ekmek cok az yiyorum. Bi sabah tostta yiyiyorum. Sonra aksama kadar toplamda bir dilim kepek ekmek belki. Arasira dondurma yerim. O da 2-3 gunde bir. Anlamadim gitti...Boyle giderse hapi yuttum. Belim rahatsiz gene takmazdim da...

günaydın yeliz.bildiğim kadarıyla ilk zamanlar sadece güçlü hareketler hissedilirmiş.yani herzaman hissedemezsin canım.merak etme annesi efe çok iyi.hiç telaşlanma.

elfidam evet yeni hissetmeye başladım ama ilk üç gün gayet rahat hissedebildiğim için acaba bir problem mi var diye korktum. şuan işyerindeyim uzanmam mümkün değil de acaba doktora gitsem mi diye düşünüyorum.

mavilim pekmez ve sütü birarada içme sakın..bide demir hapı kullandığında..süt ve demir birarada olmazmış çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…