Genelde kız arkadaşlarım bana düşman oluyor

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Belki burdan okuyanlar bilir asosyal bir yapım var biraz bencilim sanırım bir de. Konuya geleyim. Öncelikle pek arkadaşım yok. İnsanlar yanıma pek yaklasmaz yaklasanlar da not için falan gelirler. Bende çok nadir gidip yanlarına muhabbet açarım. Ama çıkarcı olduklarını düşünüyorum. Geçen yıl sınıfta çok yakın bir arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayri gitmezdi. Evi cok uzak gidemiyor diye her gun yanına giderdim yalniz kalmasın diye. O arkadasim da zaten gelmemi isterdi,bir gun gitmesem hemen arardi. Biz 3 sene cok yakindik. Sonra hafta sonu oldu annemler gelmisti. Bana mesaj atti onceki gece hastalandim diye. Bende gelme niyetiyle hazirlandim annem izin vermedi gitme işlerimiz var dedi. Bende anneme yardim etcem dedim. Sonra ertesi günü mesaj atmış sen benim yakın arkadaşım degilmissin vb bir cok kırıcı mesaj hatta daha beterleri. Sonra bir kac hafta gecti ozur diledi ama içim cok kızgındı ona karsi bir türlü yakın olamadım. Onunla konustuk muhabbet ettik gezdik tozduk ama icimden ona yakin olmak gelmedi. Sonra
Sınıftan baskalariyla konusmaya başladım, onlara dusman oldu. Suan burnu havada yürüyor her zaman ben olayim ya da olmayayim. Kimsenin yuzune bakip selam vermezdi artik bana da aynısını yapıyor. Insanlara burun kivirirdi. Aynilarini ben yaşıyorum. Kısaca arkadasimin düşmanlığını hissediyorum. Ve onun yüzünden digerlerinin de... neden boyle davranıyorlar sizce?

Aşırı çocuksu tavırlar ama arkadaşınız sizi sevip değer verdiğinden kıskanıyor bunu da bu şekilde yansıtıyor.
O bizim lise ve ortaokul yıllarında olurdu küçük çocuklar gibi darılmaca

O kadar çok taviz vermişsin ki arkadaşın yüz bulmuş her zaman yanında olmandan...Bir gün gidememişsin diye de anlayışsızlık göstererek çok büyük tepkiler vermiş.Bu tavır sana hakarettir ! Herkes haddini bilmesi gerekiyor.Ne kadar seversen sev fazla deger soytarıyı Madam eder.Kusura bakma suçu sende buldum.Düşmanlık edecek kadar tavır gösteriyorsa bir insan karekter bozuklugunu ortaya koymuştur bana göre , Ayrıca şunu belirteyim seni her zaman yanında gördügü için egosunu tatmin ediyor ve inan bana seni kıskanıyor...Şu an da seni sinir etmek için bu tür davranışlar sergiliyor.Dedigim gibi karekter bozuklugundan kaynaklı bir davranış sergilemiş.Sen kendini bozmadan asil bir şekilde davranmaya devam et !

Aşırı çocuksu tavırlar ama arkadaşınız sizi sevip değer verdiğinden kıskanıyor bunu da bu şekilde yansıtıyor.
O bizim lise ve ortaokul yıllarında olurdu küçük çocuklar gibi darılmaca

Sevdiğini düşünmüyorum aslında düşman gibi davranıyor. Burnu havada yuruyor.

Dedin ya hakarettir diye. O olaydan sonra eskisi gibi olamadim ona karsi bu sebeple. Bazen tum o güzel günleri düşünüp üzülüyorum. Özlüyorum da. Bugun de aklima takildi burada paylasayim dedim.

Se
Dedin ya hakarettir diye. O olaydan sonra eskisi gibi olamadim ona karsi bu sebeple. Bazen tum o güzel günleri düşünüp üzülüyorum. Özlüyorum da. Bugun de aklima takildi burada paylasayim dedim.

Sen kendi karekterini ve saygınlıgını korudugun Müddetçe inan bana insanların sana olan tavrı degişecektir.Özleyeceksin tabi insanız ve insani duygulara sahibiz...Alışkanlıklarını hiç yabana atmıyorum,insanoglu alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemez ve sen arkadaşına alışmışsın ! Ama inan bana her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır.Bu olay aranızdaki ilişkiyi ya kuvvetlendirecek yada komple bitirecek

Ayrıca benim sana tavsiyem, dikkate alırsın almazsın bir şey diyemem ama çevreni genişlet herkesle arkadaş ol ! Bak arkadaş ol diyorum,dost ol demiyorum.Herkesin selamını sabahını al...Çevren geniş olsun !İnsanın insana her zaman ihtiyacı vardır. :)

Sanirim aramizdakiler komple bitti. Aliskanlik vardi evet seviyordum da. Suan seviyor muyum bilmiyorum. Hayırlısı diyorum ama aklima da takılmıyor değil.

Evet haklısın cevremi genisletecegim bu seneden sonra bol bol vaktim olacak. Okuldaki insanları sevemedim. Belki bana öyle gelmistir ama herkes birini not vb icin kullanıyor diye düşünüyorum.

İnsanları kullan demiyorum ama sende kendi keyfine göre hareket et.Gezmek , tozmak ,Eglenmek ve aktiviteler yapmak için onlara yaklaş..Sadece kendini mutlu etmek için onlarla vakit geçir..Nikahına akmıyacan be bacımmm :)) Okul bitince zaten arkadaşlıklar bitiyor.Çok kafana takıyosun Hayatını yaşaaaa sev ve sevil !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…