Genelde kız arkadaşlarım bana düşman oluyor

Eski konunuzu hatırlıyorum. İnsanlara hep şüpheyle yaklaştığınızı, asosyal olduğunuzu ve herkesin sizi kullanmaya çalıştığınızı, o yüzden de kimseyle konuşmadığınızı yazmıştınız. Bu olay bu tutumlarınızdan önce mi oldu sonra mı? Eğer önceyse belki arkadaşınız ona çok da güvenmediğinizi sezmiş, son olay da üstüne gelmiş olabilir mi?
Yoksa tek bu mesajlaşma varsa gerçekten kayda değer bir şey olmamış yani, yok yere alınmış gibi.

Benim asosyal tutumum o arkadasimla konusurken pek yoktu. Ama o arkadasimla ne zaman bagimi kopardim, iste o zaman iyice icime kapandim. Ona guveniyordum, seviyordum da. Sonra hareketleriyle soyledikleriyle uzaklastirdi. Neden uzaklastigimi sordugunda da soylemiyordum. Bu olay durup dururken oldu kisacasi. Yani durup dururken yanina gitmedim diye demedigini birakmadi.

yok yahu hani hastayım demiş sende annem burada demişsin ya bir anda silmiştir seni çemiştir çizgiyi üstüne git o konuda konuş bir..

O konuda haksizdi bence. Cunku hergun ondayim zaten. Gitmek istedigimi de soyledim.kendini her durumda hakli buluyor.

Herkes size ters düşüyorsa, bir durun düşünün derim!
Ben ki huysuzum derim, olağanüstü dostluklarım var, çok şükür..

Kac yasındasınızz bilmem ama ayni konuya msj yazdim bugun sanki

3 yıl ne ki kimilerin 10 20 yıllık arkadasligi bitiyo

Herkes size ters düşüyorsa, bir durun düşünün derim!
Ben ki huysuzum derim, olağanüstü dostluklarım var, çok şükür..

Herkes bana ters düşmüyor o arkadasimdan dolayi soguk davrananlar var. Insanlara pek karismam, genelde onlar bana karismaya calisirlar.

demişsiniz, beni suçlar gibi konuşmanıza gerek yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…