canım senin test yarın değilmiydi? ama tebrikler .inş allah kucağına da almayı nasip etsin.kendine hatta artık kendinize dikkat edin.hihoyyyt
herkese hayirli aksamlar
burasi bana göre bende sizlerdenim
bi tane saglikli kizim var 6 tane düsügüm var bende iki kromozonlar yer degistiriyor
bizede tüp bebek gerekli pgt yöntemiyle bi ara ciddi olarak düsündüm maddi yönden olmadi
bide cok merak ediyorum kafama takildi acaba günahmi degilmi onuda merak ediyom ögrenmeyi cok isterdim kizima bi kardes daha olmasini isterdim nasip iste hayirlisini sagliklisini versin allahim hepimize
AYRICA EYETKINER HAMIS OLMANA GERCEKTEN COK SEVINDIM HEP OKUYUP TAKIP EDIYODUM ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INSALLAH
Hepsine cok teskkur ederim. Ben Isvecte yasiyor. Daha once 3 bebek dusuk yaptim. Hicbir benim bebek kalp atisini duyamadim. Iki teyze var bende. ikisininde oglan cocuk kas erimesi hastalik var. Tasiyici olmam ihtimal yuksek. Simdi gen analyse ve kromozom analyse yapilacak. Aslinda ben cok korkuyoru. Sonuc kotu eger cikar ben kotu olur diye dusunuyorum. Bu testler cok zormu? korkuyorum. Cok uzunmu suruyor? sonuclarin cikmasi?
arkadaslar halen bu konuyu okuyan varsa bana yardımcı olabilir mi?
benim ilk evliliginmden 15 yasinda saglikli bir oglum var.
simdiki esim ile cocuk yapmaya karar verdik birincisi bos gebelik gibi oldu gelismedi. sonra asilama yaptırdık ikiz gebe kaldım fakat gelisim durdu bebeklerin kalbi atmadi.
dr bizden kromozom testi ve trombosis paneli testleri istedi. bu testlerin fiyatlari nedir kızlar. ve ayrıca daha onceden saglikkli bir bebegim olmasi bende kromozom anomalisi olmayacagi anlamina gelirmi yoksa sonradan kromozomlarım bozulmus olabilir mi? yoksa sorun esimde mi olabilir ? nedersiniz?
ilginiz icin cok tesekkur ederim fadik hanım , boyle zamanlarda bir ses bir bilgi duymak insanı rahatlatıyor.
2 kere zorunlu kurtaj olmak beni cok uzdu. hamile kaliyorum fakat 6. haftaya gelince bebegin gelismi duruyor ve kalbi atmıyoır. ikiz oldugunda cok sevinmistim birinden biri yasar diyordum ama olmadi.
ikizlere asılama ile hamile kalmıstım esimin en kaliteli spermleri secilmisti.
ama bundan sonra gerekli testleri yapmadan asla hamile kalmayı dusunmuyoırum
arkadaslar halen bu konuyu okuyan varsa bana yardımcı olabilir mi?
benim ilk evliliginmden 15 yasinda saglikli bir oglum var.
simdiki esim ile cocuk yapmaya karar verdik birincisi bos gebelik gibi oldu gelismedi. sonra asilama yaptırdık ikiz gebe kaldım fakat gelisim durdu bebeklerin kalbi atmadi.
dr bizden kromozom testi ve trombosis paneli testleri istedi. bu testlerin fiyatlari nedir kızlar. ve ayrıca daha onceden saglikkli bir bebegim olmasi bende kromozom anomalisi olmayacagi anlamina gelirmi yoksa sonradan kromozomlarım bozulmus olabilir mi? yoksa sorun esimde mi olabilir ? nedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?