genetik inceleme

arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var...düşük yaptım 2 kez.
5.micro yu deneyeceğim kan pıhtılaşması sorunu halde hamile kalan birini duydunuz mu

canım tabiiki sonucumu paylaşacağım buradan. sizin sorun neydi neden pgt ye gerek duyuldu. ben izmirdeyim smyrna da tedavi oldum. merkezin ankara ile irtibata geçip volkan bey ile görüştüler. toplama işleminin 2. günü 9 embrihyo olduğunu söylediler 3. günü volkan bey pgt yapıldığını söyledi sonuçlar yarın belli olur dedi. embriyo başına gibi bi konuşma olmadı bizde. toplamda pgt için 1200 dolar diye konuşuldu. dolar tedaviye başladığımda 1250 civarındaydı. pgt yapıldığı zaman ise 1650 lerdeydi. arayıp durumu bildirdiler ama fiyatın o günkü kur üzerinden olacağını söylediler çok sevindim tabii arada bayağı bi fark var. 2 tanesi sağlıklı çıktı ve şimdi beklemedeyim inşallah sende güzel haberler alırsın canım:Saruboceq:

Sevimli hayalet...ben de yaklaşık 3 gün önce kromozom ve kan testlerimi yaptırdım..sonuçları aldığımızda bilgilerimizi paylaşalım hayatım...

tamam canım ınsallah sonucum cıkınca sonucu yazarım.ınsallah guzel hayırlı sonuclar alırız.doktorumuz yuzde 1 sans verıyorum ama yınede yapalım tedbırımızı alalım eger bı problem cıkarsa dedı.sız ne zaman alacaksınız sonucunuzu?bızımkı 9 yada 10 kasımda bellı olacak ınsallah.

Canım benim ..Kromozom ve kan testleri yaptırdım..Ben acıbademde yaptırdığım için acıbademin sitesinden test sonuçları çıktıkça takip ediyorum..Bi takım kan testlerim belli olmuş.Kendimce netten araştırıp yorumluyorum..Yalnız genetik testler biraz daha zaman alıyor.Onları da sanırım 3-5 güne kadar alıcam..Sana yapılan testlerin isimlerini yazarmısın karşılaştırmak anlamında eksik bişey var mı..Benim de dr um çok gerekli değil tekrarlayan düşüklerde istiyoruz bu testleri dedi....Dediğim gibi benim dondurulmuşlar var 2.tedaviden önce sorunum var mı araştırmak istedik.İlla tekrar düşük mü yapmak gerekiyor testleri yaptırmak için.biz baştan önlemimizi alalım.Dr umun dediğine göre büyük ihtimalle bişey çıkmayacak..Ama ya çıkarsa değil mi..

aslında ben hikayemi anlatmıştım yukarıda.kısaca 8 yıllık evliyim.3 aşılama 3 tüp bebek denemesinin ardından eşimin 1 ve 3 nolu kromozomlarında translokasyon olduğunu öğrendik.3 defa da pgt ile denedik ama sonuç negatif.testler üçdefa türkiyedeki üniversitelerden bir de yurt dışından teyit edildi.üstelik yurt dışından kendileri gelip bizi buldular.kobay olduk bir anlamda.pgt nin yapıldığı merkezlerde test yaptı sonuç aynı.bize üniversitelerden ve yurt dışından boşuna uğraşmayın ya evlatlık ya donasyon düşünün dediler.hem de ona rağmen pgt leri denedik bir ümit ama haklı çıktılar.eşimdeki kırılma oldukça büyük .yani şansımız yok .ama umarım siz başarılı olursunuz.
evlatlık konusunda çok kötü deneyimlerimiz oldu .onu eledik.eşim donasyon istedi ben istemedim ve beni bıarkıp gitti işte hikayem bu.... hikaye denirse

5.micro yu deneyeceğim kan pıhtılaşması sorunu halde hamile kalan birini duydunuz mu

sanirim bu konu ile ilğili genetik test yaptirdin yada yaptiracaksin .bende öyle bir sorun var.tedavi sirasinda ecoprin 100 ( ilaç) kullandim.gebelikle beraber hergün kendime şeker iğinesine benziyen tek kullanimlik hazir az dozlu heparin iğnelri yapiyorum.bu doğumma kadar sanirim doğumdan sonra bir ay daha yapilip birakilacak.
Eğer böyle bir sorunu varsa genetik test yaptirman gerekiir dr seni yönlendirecektir.gebeliği elde edişle beraber iğneye başlayacaksin.

Canım ben genetik araştırma yaptırdım genetik araştırma adı altındaki başlıklara ya da benim mesajlarıma bak uzun uzun anlattım bu konuyu...herkesin hayatta 1 kere yaptırması gereken bir test aslında...sadece eşinden ve senden kan alınacak ve kromozom sayılarınıza bakılacak sonuç 15 gün sonra falan çıkıyor ben GENETİKS isimli yerde yaptırdım Alman Hastanesindeki doktorum orayı önerdi,Gayrettepe'de yeri ve tavsiye ederim...

canım benim seni çook iyi anlıyorum. pgt yapıldı demiştin ya. sağlıklı emriyo mu bulunamadı bulunan sağlıklı denenler mi tutmadı? gerçekten kötü çok kötü deneyimler yaşamışsın senin adına inan çok üzüldüm. inşallah bundan sonrası güzel olur senin için canım benimm :1hug:

benim genetiktede sorun çıkmadı
kan almışlardı eşim ve bendenn
sonuç sorun yokk
kafayı yicem yaa
he yapsak sorun yokk
tamamm çok güzel ama
yanlış olan nee yada eksik olan ne kii bebekler hep ölüyoo
çok var canım bebek aspirini içerek hemdee senin sorunun çözümü kolayy bide hamile kalınca iğne oluyosun sürekli geçmiş olsunn hepimize

canım sağlıklı oluştu embriyo.hepsinde 3er tane.ama sağlıklı derken neye bakıyorlar tam olrak anlamdım.hani akdeniz anemisi gibi hastalıklarda işe yarıyor ama bizimkilerde hayır.yurt dışından gelenler şöyle anlatmışlardı.bizdeki problemli kromozomların hangi hastalığa neden olduğunun bilinmesi gerekiyor.ama bilinmiyor o halde neye bakıyorlar muamma işte .artık benim pgt konusunda hiç güvenim yok yani en azından kendim için.
ama umarım sizde işler yolunda gider çünki biz tamemen ağır bir vakayız.ya da öyleydik sonuçta eşim yok artık...

canım neye bakıyorlar ben de bilmiyorum bizim translokasyon var 5 ve 18. kromozomlarda onlara bakacaklarını falan söylediler. 9 tane teste girdi sonuç 2 tanesi sağlıklı yani normal dediler. allah tan umut kesilmez canım herşeyin bir zamanı var canım. sağlıcakla kal.. a.s.

arkadaşlar ben de sonucumu aldım bugün :) 152.8 sonucum yanii hamileyimmm :teytey::CüvCüv::teytey:

aktuel benim testlerimde pıhtılaşmaya eğilim çıktı.(mthfr)
sendede anladığım kadarıyla varmış..
sen hamilemisin ve micro ile mi hamilesin?
çünkü merak ettiğim pıhtı sorunu olan kişilerde tüp bebekle hamile kalabiliyor mu?
benim microdan başka şansım yokda.
şimdiden cevabın için teşekkürler...

herkese hayirli aksamlar
burasi bana göre bende sizlerdenim
bi tane saglikli kizim var 6 tane düsügüm var bende iki kromozonlar yer degistiriyor
bizede tüp bebek gerekli pgt yöntemiyle bi ara ciddi olarak düsündüm maddi yönden olmadi
bide cok merak ediyorum kafama takildi acaba günahmi degilmi onuda merak ediyom ögrenmeyi cok isterdim kizima bi kardes daha olmasini isterdim nasip iste hayirlisini sagliklisini versin allahim hepimize

AYRICA EYETKINER HAMIS OLMANA GERCEKTEN COK SEVINDIM HEP OKUYUP TAKIP EDIYODUM ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INSALLAH

elifcim özel msj açabilir misin forumdaki kuarallar gereği herşeyi soramıyoruz burada hikayeni tam olarak bilmiyorum tedavini nerde yaptırıyorsun daha önce pgt denediniz mi
ve fiyat nedir.umarım embriyolarını tutundursun sonra kucağına almayı nasip etsin gelişmelredn bizi de bilgilen dirir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…