mrb bızde genetık testı yenı yaptırdık 9 kasımda sonucunu alacagız.ınsallah hayırlı sonuclar alırız.bız 1 kez mikroenjeksiyon tedavısı gorduk sonuc negatıftı.2 baslamadan once doktorumuz ıstedı.hakkımızda hayırlısı olsun.
bence once ailenızı arastırın herkesı sorun dusuklerı olan varmı bazen hıc beklemedıgınız akrabalarınızdan farklı bilgiler alabılırsınız
daha sonra ıyı bır donanımla bir genetik doktoruna basvurun mesela ankara da volkan baltacı
genetik tanı zor bir is siz biraz doktorlara yol gostermelisiniz
zaten durum kromozom boyutundaysa kolay bulunuyor ama gen boyutundaysa biraz zor oluyor teshıs
ama genetik problemin en kotu yanı simdi benim hissettiklerim 11 embriyom var suan 2.gun
ama yarın tel bir tel gelebilir iptal ettik cunku hicbir embrion saglam cıkmadı dıyebilirler
bence once ailenızı arastırın herkesı sorun dusuklerı olan varmı bazen hıc beklemedıgınız akrabalarınızdan farklı bilgiler alabılırsınız
daha sonra ıyı bır donanımla bir genetik doktoruna basvurun mesela ankara da volkan baltacı
genetik tanı zor bir is siz biraz doktorlara yol gostermelisiniz
zaten durum kromozom boyutundaysa kolay bulunuyor ama gen boyutundaysa biraz zor oluyor teshıs
ama genetik problemin en kotu yanı simdi benim hissettiklerim 11 embriyom var suan 2.gun
ama yarın tel bir tel gelebilir iptal ettik cunku hicbir embrion saglam cıkmadı dıyebilirler
canım seni çok iyi anlıyorum ben de de kromozom translokasyonu var izmir smyrna da tedavi gördüm 9 tane embriyoma pgt yapıldı bunları yapan da volkan bey. hakikaten çok farklı bi insan her aradığımda beni bıkmadan dinledi ve bilgilendirdi kendisine minnettarım. normalde ankara da ama sanırım anlaşması vardı ve geldi iyi ki de gelmiş. benim 9 embriyom dan 2 tanesi sağlıklı çıktı. 2 tanesi transfer edildi ama dediğin gibi bizim işimiz biraz daha zor kaç tane toplanacak kaç tane döllenecek kaç tane sağlıklı çıkacak v.s tamamen stres ama meleklerimize kavuşmak için değer yaa:1hug:
arakadaşlarr genetikk inceleme yaptıran varmı aranızda
ben hamile kalıyorum fakatt bebeğimi kaybediyorum karnımda
dr genetik inceleme istedi
aslında yaptırmıytım ama sanırımm daha kapsamlı oluyor
eğer bişiy olsada olmasada bunun sonucu tüp bebek veya aşılamaıı
cevaplarsanızz içimm rahatlarr:Saruboceq:a.s.
canım merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.inşaallah sağlıkla sıhhatle bvebişlerine kavuşur bizde umut olursun.sana birkaç sorum olacak bilgilendirirsen sevinirim.tedaviyi izmirde gördüm yazmışın.pgt ankarada mı yapıldı?birde hangi kromozomlarda sonunuz var?bizim 13 ve 14. kromozomlarda sorun var.muhterem bahçe yapıyor pgt yi.ilkinde sağlıklı embriyo bulunamadı ama ikincide bir tane bulduk.tutmadı ama olsun sağlıklı bulabilmekte sevindirdi.inşaallah güzel bir sonuç alırsın.Allah yar ve yardımcın olsun canım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?