- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Kizlar 3.tup bebekten sonra histeroskopi oldum cok sukur temiz cikti esimle genetik test yaptirdik bende sadece kan pihtilasmasi varmis bu hamile kalmaya engelmidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 3.tup bebekten sonra histeroskopi oldum cok sukur temiz cikti esimle genetik test yaptirdik bende sadece kan pihtilasmasi varmis bu hamile kalmaya engelmidir
Canim merhaba, basarisiz bir tup denemesinden sonra bende de kan pihtilasmasi cikti. Gectigimiz ay tekrar tup bebek yaptik ve suan Allaha sukur masallah hamileyim. Engel degil, kendini uzme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Engel değil fakat 9 ay boyunca kan sulandirici iğne vuracaksin kendine.bende de cikti.hayirlisi olsun.ben histeroskopi sen sonra kendiliğinden hamile kalani çok duydum...inşallah tüpe bile gerek kalmaz sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah tamamına erdirsin kan pıntılaşması için ilaç verdilermi tedaviye başlarkenmi kullandın verdikleri ilacı
Canim ben coraspin kullandim tedaviden once ve igneleri olurken. Tuttuktan sonra da hibor igne gobekten vuruyorum. Doguma kadar kullanicam
anladım canım benimde doktorum tedaviye başlarken iğne vericem dedi tedaviden öncesi demedi ya ben aspirin kullansam mı acaba
Bence sen yine de dr danismadan alma ilac. Tedaviye baslarken igne vericekse yeterli olur bence
Hangi taşıyıcı çıktın peki, bildiğim kadarıyla hiç hamile kalamadın değilmi. Bendede pıhtılaşma çıktı, en tehlikeli olanından. Kadın doğumcuya gösterdim, iğne kullanacaksın dedi ama henüz tedaviye başlamadığım için bir şey vermedi. Hemetologa gittim, kadın doğumcun versin dedi,öncede kullanacksın ama süresini ben bilemem dedi. kafam karıştı..Bende hiç hamile kalamadım..