genetik testinde kan pihtilasmasi cikan varmi kan pihtilasmasi hamile kalmaya engelmi

esma_kavak1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
1.494
874
198
35
Kizlar 3.tup bebekten sonra histeroskopi oldum cok sukur temiz cikti esimle genetik test yaptirdik bende sadece kan pihtilasmasi varmis bu hamile kalmaya engelmidir

Kizlar 3.tup bebekten sonra histeroskopi oldum cok sukur temiz cikti esimle genetik test yaptirdik bende sadece kan pihtilasmasi varmis bu hamile kalmaya engelmidir

Canim merhaba, basarisiz bir tup denemesinden sonra bende de kan pihtilasmasi cikti. Gectigimiz ay tekrar tup bebek yaptik ve suan Allaha sukur masallah hamileyim. Engel degil, kendini uzme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Engel değil fakat 9 ay boyunca kan sulandirici iğne vuracaksin kendine.bende de cikti.hayirlisi olsun.ben histeroskopi sen sonra kendiliğinden hamile kalani çok duydum...inşallah tüpe bile gerek kalmaz sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim merhaba, basarisiz bir tup denemesinden sonra bende de kan pihtilasmasi cikti. Gectigimiz ay tekrar tup bebek yaptik ve suan Allaha sukur masallah hamileyim. Engel degil, kendini uzme

allah tamamına erdirsin kan pıntılaşması için ilaç verdilermi tedaviye başlarkenmi kullandın verdikleri ilacı

Engel değil fakat 9 ay boyunca kan sulandirici iğne vuracaksin kendine.bende de cikti.hayirlisi olsun.ben histeroskopi sen sonra kendiliğinden hamile kalani çok duydum...inşallah tüpe bile gerek kalmaz sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım ya ağzın baldan olsun inşallah kalırım hamile bu kan sulandırıcıyı tedaviye başlarkenmi kullanılıyor acaba histeroskopi olalı bir ay oldu bakalım inşallah hamile kalırım tedaviye gerek kalmadan

Canim ben coraspin kullandim tedaviden once ve igneleri olurken. Tuttuktan sonra da hibor igne gobekten vuruyorum. Doguma kadar kullanicam

anladım canım benimde doktorum tedaviye başlarken iğne vericem dedi tedaviden öncesi demedi ya ben aspirin kullansam mı acaba

Hangi taşıyıcı çıktın peki, bildiğim kadarıyla hiç hamile kalamadın değilmi. Bendede pıhtılaşma çıktı, en tehlikeli olanından. Kadın doğumcuya gösterdim, iğne kullanacaksın dedi ama henüz tedaviye başlamadığım için bir şey vermedi. Hemetologa gittim, kadın doğumcun versin dedi,öncede kullanacksın ama süresini ben bilemem dedi. kafam karıştı..Bende hiç hamile kalamadım..

Hangi taşıyıcı çıktın peki, bildiğim kadarıyla hiç hamile kalamadın değilmi. Bendede pıhtılaşma çıktı, en tehlikeli olanından. Kadın doğumcuya gösterdim, iğne kullanacaksın dedi ama henüz tedaviye başlamadığım için bir şey vermedi. Hemetologa gittim, kadın doğumcun versin dedi,öncede kullanacksın ama süresini ben bilemem dedi. kafam karıştı..Bende hiç hamile kalamadım..

hangi taşıycı olduğumu bilmiyorum ben 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm ilk tedavide hamile kaldım 15 günlük filandı yani düşük oldu kimyasal gebelik dendi 2 tedavide dondurulmuştu ondada pozitif gördüm ama değer düşüktü onada kimyasal dediler 3tedavide direk negatif gördüm tutmadı

Back
X