merhabalar bende sükürler olsun yeni bitirdim testleri doktorum bendende genetik test istedi kisi bası 165 milyona yartırdık.neyse ddim kardiyovaskuler risk panelini caba da yaptırırım diye dusundum fakat yazmadı doktor madem oyle dedı buralarda yapılıyo hocan rabor cıkarsın yaptıramadım tam bırakıcaktım bır yerde uygun fıyata yaptırdım 400 mılyon .cok arastırdım en uygunu bırasıydı .sımdı sonucları beklıyorum yerlerı ıstıyosanız ozel mesaj atın telefon numaralarını verım
eylülcüm sende çok uğraşmışsın canım...
işte böyle ne olduğunu bile anlamadan 4. denemede bulduk kendimizi...inanmak zor gerçekten...
ben istanbulda oturuyorum...
3. denemeyi memorialde yaptırdım..4. yüde orda düşünüyorum çook memnun kaldık biz....
genetik testler hakkında eski topikleri okuyarak bilgi edindim...
şişli etfalden kadın doğumdan internetten randevu alıp ordaki doktora durumunu anlatıyomuşsun...doktor seni genetik bölümüne gönderiyomuş..orda bi bayan sevkini yapıp seni samatya hastanesine gönderiyomuş...orda kanını verip bir ay sonra sonucunu alıyomuşsun....
benim gibi araştıran varsa diye yazdım buraya...
ancak anlamadığım eşiminkini nasıl yapcaz?
ürolojiden mi sevk ettircez?
allah bu yolda uğraşan hiç kimsenin kucağınıboş koymasın inşallaaahhh....
canım evet bayağı uğraştım bende inşallah 4. de memorial uğurlu gelir
ekimde başlamayı düşünüyoruz ben istanbula çok uzağım
ama artık gitmem gerektiğine inanıyorum
canım eşinden istenecek olan kromozom tahlili çok pahalı değil
pahalı olan bizim yaptırdığımız pıhtılaşmayla alakalı trombofili paneli
olurda devlette yaptıramazsanız eşinin tahlilini özelde yaptırırsınız
sanırım 200 civarı gibi birşeydir orda ben daha pahalı yaptırdım
ama benim özel hastane kendinede para almış
netten bende çok bakmıştım genelde iki kişi 300-400 arası tutuyormuş
inşallah erken zamanda halledersin ve problem çıkmaz
canım bende son denememden önce yaptırdım üniversite hastanesinde 1-1.5 aya yakın bir zamanda çıktı para ödemedik.
inşallah canım 4. denemelerimiz bizi bebeklerimize kavuşturur...
tesler için benim zamanım çok canım uğraşırım...ancak bir yıl sonra deneyebilirim yeniden..olmadı eşiminkini özelde yaptırırız artık ne yapalım...
memorialde benim doktorum müstecep bey...bayan doktor istersen nur hanım çok tatlı bi bayan...hale hanımıda çok iyi diyolar...
zaten orda ekip çalışması var kendi doktorun olmadığı zaman diğer doktorlara muayene oluyosun...
yumurta toplama ve transferde hergün bi doktor görevli oluyo o günkü bütün işlemleri o yapıyo...
yani bunlara sakın takılıp moralini bozma...ordaki doktorların hepsi çok iyi...
zaten rabbim nasip ettikten sonra hepsi vesile...
canım merhaba kan pıhtılaşma testi hakkında bilgim yok ama kromozom analizini ankara özel genlab labaratuvarında 108 tlye yaptırabilirsin.sonuç iki hafta sonra çıkıyo.arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var,
benim doğal yoldan bi düşüğüm,bir dış gebeliğim,2başarısız tüp bebek deneyimim var...
3. denememde iki gün önce boş gebelikten kürtajla sonlandırıldı...tam bütün dertlerim btti derken en başa döndüm yine....:sinifsinif:
doktorum eşimden ve benden genetik testler istedi..benden kan pıhtılaşma testi istedi...
tüp yaptırdığım merkezde 2800 tl tutuyorohaoldumsmile...orda yaptırmam imkansız...
doktorum çapada yaptırabilirsin dedi...
sizden ricam,nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olurmusunuz?mafoldumben
ben ssk lıyım...sevkmi almalıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum?bilmiyorumkismile
direk çapaya gitsem bana yardımcı olurlarmı?randevu filan alınıyomu?:bbo:
devlette işler nasıl yürüyo hiç bilmiyorum...bilmiyorumkismile
sağol canım ...
benim özelde yaptırmaya gücüm yok...kesinlikle devletten halletmeliyim..
4. tedavim için 100 tl nin bile önemi büyük benim için...
ah imkanım olsada hemen yaptırsam....bu hasret çok zormuş...
canım senin zamanın varmış o yüzden o kadar para ödemene gerek yok eşinin testinide ürolog isteyebilir heralde
memorialde bütün dr ları iyi diyorlar genetik testleri yaptırdığımda problem çıkınca kendi dr um (trabzonda özel hastanede yaptırdım tüp ebek tedavilerimi) güvenç beyele görüşüp bilgi almamı istersem orya gidebileceğimi söylemişti o zaman tlfonda konuşmuştum müstecep beylede memoriale karar verdikten sonra yine tlfonla görüştüm ikiside ilgiliydi yarın tekrar arıycam hangisi müsaitse ne zaman gidelim konusunda görüşücem
inşallah herşey yolunda gider
canım merhaba kan pıhtılaşma testi hakkında bilgim yok ama kromozom analizini ankara özel genlab labaratuvarında 108 tlye yaptırabilirsin.sonuç iki hafta sonra çıkıyo.
bizim problemimizde genetikti.birinci tedavimde transfere bile gidemedik.ikincide tutmadı,üçüncüde de transfere gidemedik,dördüncüde iki sağlıklı embriyo bulundu ve tuttu rabbime şükürler olsun.şimdi 1,5 aylık iki kızım var.darısı sizlere ve tüm isteyenlere inşaallah hayırlısıyla sağlıkla ve en kısa zamanda.sevgiler...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?