Gerçek arkadaşım mı değil mi anlayamadım?

Değil mi ? Yahu ne zaman benek yapacağıma kadar geldi iş erken bence diyor buna o değil ben karar veririm bence çok erken pişman olursun. Yahu ben yapacam çocuğu sen değil

Böyle bi arkadaşım vardı pek samimi değildik ama. Bir gün bir arkadaşta toplandık iftara çağırmıştı. Çağıran kişi zeytin olsun. Bu anlatacağım kişi de sırma. Zeytin dedi ki sırma bazen geliyor bizde kalıyor. Sırma da gayet rahat dedi ki evet eşofman derdim de olmuyor, üstümü zeytin den giyiyorum, altımı da Zeytin inkiler uymadığı için Zeytin in eşininkilerden giyiyorum. Orda bulunan herkes şok olarak dinlemiştik.

Ay inanmıyorum insanlar çok geniş rahat ya böyle bir insan olamam ben bana ters içte

Ne akrabanızın ne arkadaşınızın aklına göre kararlar almayın.
Rahatsız oluyorsanız mesafeyi koyun.
Evlisiniz zaten o kadar zor olmuyor evliyken.

Arkadasinin yaptigi herkesin hos karsilayaci durum degil ama. Eger benim cok samimi arkadasm varsa evine gittigim zaman rahat davraniyorum. Arkadasinin karakteri hep böylemiydi? Birde sana karsi nasil senin yaptgn fedakarliklari oda yapiyormu

Arkadasinin yaptigi herkesin hos karsilayaci durum degil ama. Eger benim cok samimi arkadasm varsa evine gittigim zaman rahat davraniyorum. Arkadasinin karakteri hep böylemiydi? Birde sana karsi nasil senin yaptgn fedakarliklari oda yapiyormu
Nadir yapar daha çok ben yaparım diyorum ya Doğum gününü kıyamadım kutladım o benimkini es geçti kutlama yapmayı sevmem dedi 1 ay sonra sevgilisine Doğum günü yaptı

Bana anormal gelmedi yaptıkları. Yakın arkadaşlık böyle bir şey. Bence sorun şu, siz onu onun sizi gördüğü kadar yakın görmüyorsunuz. Çok rahatsız oluyorsanız görüşmeyin tabii ama ortada kötü niyet, kötü arkadaşlık vb. bir durum yok bana kalırsa.

Teşekkür ederim görüşünüz için:)

Çok yakın arkadaşınız olduğu için, evinizde lavaboya girmesi, yatak odanıza girmesi, sizde bir şeyler yemesi, bebek yapmanla ilgili konuşması gayet normal geldi bana. Ben arkadaşınızın hareketlerinde bir şey göremedim, siz ona gıcık olmuşsunuz, herşeyi batıyor sanırım size.

En yakın arkadaşınız fikrini söylüyor, ne var bunda?
Ya canım fikir den ziyade yaşamak lazım dediğim bu işte öylesine söyleyiş tarzı varki o hareketler felan zan altında hissediyorum sanki bebek yapmamalıymışımngibi

Yani benim arkadasim evime gelip klozeti kullansa hic tepki vermem ne varki bunda..sevmiyodur sizi rahat gordugu icin kullaniyodur.
Yazdiklarinizda sadece kiuafeti kirli getirmesi sorun.

Yani benim arkadasim evime gelip klozeti kullansa hic tepki vermem ne varki bunda..sevmiyodur sizi rahat gordugu icin kullaniyodur.
Yazdiklarinizda sadece kiuafeti kirli getirmesi sorun.
Vallahi kafam karışıyor yemin ederim bazen bende diyorum saçmalma diye ama bazende böyle düşünüyorum

Kendi öz kardeşim yatak odama girmez kurcalamaz . Hareketleri artık hoşunuza gitmiyorsa görüşmeyin olsun bitsin. Birlikte zaman geçirmekten keyif almadığım bir insan niye arkadaşım olsun ?

Kendi annem bile sormadan yatak odama girmez mutfağıma dokunmaz. Anne niye soruyorsun derim ama ayıp kızım der. Beni büyüten besleyen bile destursuz olmazken arkadaşımın hareketlerini kabullenemem şahsen. Yemek yemesine uyarmasına birşey diyemem ama onun evinden kalkıp sizin evde yemesi ne bileyim. Kullanmak değilde fazla rahat biri gibi geldi sizede mesafe yaklaşınca hoş gelmemiş uyarabilirsiniz bence.

Niyeti nedir bilemem ama ben de böyle destursuz ve aşırı rahat insanlardan hoşlanmıyorum. Kendisine sorsanız samimiyet der belki ama belli ki siz sınırını bilmesini istiyorsunuz. Mesafe koyabilirsiniz daha az görüşebilirsiniz. Eşinizin akrabasıyla dalga geçmesi falan da pek hoş olmamış. Bende kötü bir profil çizdi anlattıklarınız. Her an çıkarı için sizi bırakabilecek biri gibi.

Bu kadar aklınıza takıldıysa onu deneyin. Birkaç konuda yardım isteyin kendinden fedakarlık yapacak mı bir bakın ona göre karar verin

Evinde başka insanla dalga geçen kişiyi es geçin. Nedir yani konuşmadığınızda tavrınızı gösterdiğinizde ne olacak? Belli ki sizi kullanıyor. Ayrıca da hadsiz. Bu şekilde olan insanlar siz kötü olduğunuzda ilk tekmeyi vuranlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…