- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Değil mi ? Yahu ne zaman benek yapacağıma kadar geldi iş erken bence diyor buna o değil ben karar veririm bence çok erken pişman olursun. Yahu ben yapacam çocuğu sen değil
Ay inanmıyorum insanlar çok geniş rahat ya böyle bir insan olamam ben bana ters içteBöyle bi arkadaşım vardı pek samimi değildik ama. Bir gün bir arkadaşta toplandık iftara çağırmıştı. Çağıran kişi zeytin olsun. Bu anlatacağım kişi de sırma. Zeytin dedi ki sırma bazen geliyor bizde kalıyor. Sırma da gayet rahat dedi ki evet eşofman derdim de olmuyor, üstümü zeytin den giyiyorum, altımı da Zeytin inkiler uymadığı için Zeytin in eşininkilerden giyiyorum. Orda bulunan herkes şok olarak dinlemiştik.
Dogru aslındaAramayanı aramazmışya arama gitsin bitsin işte. Yapışkan biri değil en azından
Evet haklısınızNe akrabanızın ne arkadaşınızın aklına göre kararlar almayın.
Rahatsız oluyorsanız mesafeyi koyun.
Evlisiniz zaten o kadar zor olmuyor evliyken.
Nadir yapar daha çok ben yaparım diyorum ya Doğum gününü kıyamadım kutladım o benimkini es geçti kutlama yapmayı sevmem dedi 1 ay sonra sevgilisine Doğum günü yaptıArkadasinin yaptigi herkesin hos karsilayaci durum degil ama. Eger benim cok samimi arkadasm varsa evine gittigim zaman rahat davraniyorum. Arkadasinin karakteri hep böylemiydi? Birde sana karsi nasil senin yaptgn fedakarliklari oda yapiyormu
Teşekkür ederim görüşünüz için:)Bana anormal gelmedi yaptıkları. Yakın arkadaşlık böyle bir şey. Bence sorun şu, siz onu onun sizi gördüğü kadar yakın görmüyorsunuz. Çok rahatsız oluyorsanız görüşmeyin tabii ama ortada kötü niyet, kötü arkadaşlık vb. bir durum yok bana kalırsa.
En yakın arkadaşınız fikrini söylüyor, ne var bunda?Değil mi ? Yahu ne zaman benek yapacağıma kadar geldi iş erken bence diyor buna o değil ben karar veririm bence çok erken pişman olursun. Yahu ben yapacam çocuğu sen değil
Ya canım fikir den ziyade yaşamak lazım dediğim bu işte öylesine söyleyiş tarzı varki o hareketler felan zan altında hissediyorum sanki bebek yapmamalıymışımngibiEn yakın arkadaşınız fikrini söylüyor, ne var bunda?
Vallahi kafam karışıyor yemin ederim bazen bende diyorum saçmalma diye ama bazende böyle düşünüyorumYani benim arkadasim evime gelip klozeti kullansa hic tepki vermem ne varki bunda..sevmiyodur sizi rahat gordugu icin kullaniyodur.
Yazdiklarinizda sadece kiuafeti kirli getirmesi sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?