Gerçek arkadaşım mı değil mi anlayamadım?

Bak canım daha liseden dostum dediğim insan evime yakın çalışıyo annesi çocuğuna bakıyo diye sömürüyo kızı dışarda yemeğe para vermesin diye hergün çağırdım geldi yedi birgün üstünde para varsa gelirken sigara alır mısın dedim almadan gelmiş ki vericem parasını son sigaramıda yemeğin üstüne yaptığım kahveyle içip gitti
O son görüşüm oldu bidaha çağırmadımda aradığında açmadımda
Ki bu insana düğününde takısını taktım o benimkine geldi izin alamadığı için sonradan getirmedide çeyizine yemek takımı çatal bıçak takımı tencere takımı aldım ev hediyesi nevresim aldım o bana çöp bile almadı çocuğuna yaptıklarımı sayamam bile
Sigara açtı gözümü benimiçin bitmiştir
Eğer bişeyden rahatsız oluyosan yanılmazsın
Açıkçası yemesinden kimsenin rahatsız olmam ama sen yemek için yanımda gibi düşündüysen onda hak veririm

Her yaptıgı gözünüze batıyor bence
Birde yorumlardan cok cabuk etkileniyorsunuz gibi geldi kız iyi bişey demiş akrabanız kötü dedi diye kötüye yormussunuz gibi
En büyük sorunum zaten hemen etki altında kalmak zaten bu yüzden kafam karışıyor ya

Hah gözünü seveyim demek istediğim bu ne demek ya sen beni aramazsan bende seni aramam HERKESE BÖYLEYİM BEN ne demek ya ben sana kardeşim demişim ben herkes miyim

Bir gün beni dört beş defa aradı napyon diye şaşırdım bu beni arar ama en çok bir defa niye bu kadar aradı bir günde dedim en son 6.arayışında benden bana bu yemeği yapar mısın diye yemek istedi sana gelirim dedi ne anlarsın

Ve ertesi gün hiç aramadı

Bu arkadaş size yemek için geliyor hep galiba kendi yemek yapamıyor herhalde yapmayın her şeye evet demeyin.yoksa daha çok kullanır sizi benden demesi

Tipik beleşçi iste hemde hadsiz evdeki misafirle dalga geçen insandan hangi arkadaşlığı bekliyorsunuz uzak durun boyle cinslerden

Bu arkadaş size yemek için geliyor hep galiba kendi yemek yapamıyor herhalde yapmayın her şeye evet demeyin.yoksa daha çok kullanır sizi benden demesi
Sonra bana iyi bir şey yapıyor ya allahım nasıl vicdanım sızlıyor böyle düşündüm diye Doğum günün kutladım ettim benım Doğum günümü es geçti ben kutlamayı sevmem dedi bir ay sonra sevgilisinin dogum günün kutladı

Tipik beleşçi iste hemde hadsiz evdeki misafirle dalga geçen insandan hangi arkadaşlığı bekliyorsunuz uzak durun boyle cinslerden
Kocamın akrabasıydı dalga geçtikleri çok ağrıma gitti kocamla dalga geçmiş gibi hissettim

Yemekte gözün var deniliyor ama İnanın öyle değil ah ah valalhi esirgemem ama kendi basına gelip sormadan dolabı açıp kocama ayırdığımı yiyor ben diyemem ki aaa yeme kocamın yemeyi diye alamam elinden

Ben anladım sizi. Hadsizlik yapmış. Ben de hiç hoşlanmam aşırı rahat davranışlardan.

Ben anladım sizi. Hadsizlik yapmış. Ben de hiç hoşlanmam aşırı rahat davranışlardan.
Teşekkür ederim nasıl mesafe koyayım bilmiyorum hep böyle oluyor hayatımda bçhep ben düşünüyorum iki gün aramıyorum üçüncü gün ayıp ya arayım diyorum zayıflık mı benimkisi çok afedersiniz salaklık mı bilmiyorum

Zayıflık değil sadece aşırı duyarlısınız. Ben de öyleyim. Ama bir yerden sonra hak etmeyene mesafe koymam gerektiğini anladım. 3'ün 5'in önemi yok aslında. Yeni tanıdığın biri sana kaç senelik dost dediğinden daha çok dostluk yapıyor yeri gelince.

Arkadaş değilde 7 yaşında küçük bacı gibi resim kısmı hariç. Bekarkende böyleydiyse zararın ne neresinden dönsen kar.

Değil mi ? Yahu ne zaman benek yapacağıma kadar geldi iş erken bence diyor buna o değil ben karar veririm bence çok erken pişman olursun. Yahu ben yapacam çocuğu sen değil

Arkadaş değilde 7 yaşında küçük bacı gibi resim kısmı hariç. Bekarkende böyleydiyse zararın ne neresinden dönsen kar.
Resim kısmındaki mevzunun nedeni şu ; o bana öyle dedi ya ben kendimi daha kötünhissrttim şaka yapmış kendince veya uyarmış her yaptığımda bir şey buluyor ya bundan dolayı sildirmek istedim.huzursuz oldum

O sizi kardes gibi gormemis demekki
O zaman uygun bir dille arkadasinizla gorusmek istemediginizi soyleyin

O sizi kardes gibi gormemis demekki
O zaman uygun bir dille arkadasinizla gorusmek istemediginizi soyleyin
Onunyapamam işte dilim dönmez valla benım aklımda şu var sizce nasıl yavas yavaş mesafe koymaya çalışayım diyorumsonra zaten anlayıp geri çekilir belki çükü ben bu sebepleri ona sunarsam dünyanın en kötü insanınolurumm ona göre galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…