- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Hayır gerçekten yemekte gözüm yok hep ben hep ben diyor bir gün de ben arkadaşımı cagırayım napıyor demiyor bizzat kendilerinde oturuyordum ben artık kalkayım dedim eve geçeyim yemek yapayım dedim bende geliyim dedi geldi birlikte yedik içtik helali hoş olsun mevzu gerçekten yemek değil ama insan kendisini şey hissediyor gerçekten benımle zaman geçirmek icin mi eşlik etti yoksa benı mi kullanıyor. Bu canım benım derdim
En büyük sorunum zaten hemen etki altında kalmak zaten bu yüzden kafam karışıyor yaHer yaptıgı gözünüze batıyor bence
Birde yorumlardan cok cabuk etkileniyorsunuz gibi geldi kız iyi bişey demiş akrabanız kötü dedi diye kötüye yormussunuz gibi
Hah gözünü seveyim demek istediğim bu ne demek ya sen beni aramazsan bende seni aramam HERKESE BÖYLEYİM BEN ne demek ya ben sana kardeşim demişim ben herkes miyimBak canım daha liseden dostum dediğim insan evime yakın çalışıyo annesi çocuğuna bakıyo diye sömürüyo kızı dışarda yemeğe para vermesin diye hergün çağırdım geldi yedi birgün üstünde para varsa gelirken sigara alır mısın dedim almadan gelmiş ki vericem parasını son sigaramıda yemeğin üstüne yaptığım kahveyle içip gitti
O son görüşüm oldu bidaha çağırmadımda aradığında açmadımda
Ki bu insana düğününde takısını taktım o benimkine geldi izin alamadığı için sonradan getirmedide çeyizine yemek takımı çatal bıçak takımı tencere takımı aldım ev hediyesi nevresim aldım o bana çöp bile almadı çocuğuna yaptıklarımı sayamam bile
Sigara açtı gözümü benimiçin bitmiştir
Eğer bişeyden rahatsız oluyosan yanılmazsın
Açıkçası yemesinden kimsenin rahatsız olmam ama sen yemek için yanımda gibi düşündüysen onda hak veririm
Bir gün beni dört beş defa aradı napyon diye şaşırdım bu beni arar ama en çok bir defa niye bu kadar aradı bir günde dedim en son 6.arayışında benden bana bu yemeği yapar mısın diye yemek istedi sana gelirim dedi ne anlarsınBak canım daha liseden dostum dediğim insan evime yakın çalışıyo annesi çocuğuna bakıyo diye sömürüyo kızı dışarda yemeğe para vermesin diye hergün çağırdım geldi yedi birgün üstünde para varsa gelirken sigara alır mısın dedim almadan gelmiş ki vericem parasını son sigaramıda yemeğin üstüne yaptığım kahveyle içip gitti
Ki bu insana düğününde takısını taktım o benimkine geldi izin alamadığı için sonradan getirmedide çeyizine yemek takımı çatal bıçak takımı tencere takımı aldım ev hediyesi nevresim aldım o bana çöp bile almadı çocuğuna yaptıklarımı sayamam bile
Açıkçası yemesinden kimsenin rahatsız olmam ama sen yemek için yanımda gibi düşündüysen onda hak veririm
Ve ertesi gün hiç aramadıBak canım daha liseden dostum dediğim insan evime yakın çalışıyo annesi çocuğuna bakıyo diye sömürüyo kızı dışarda yemeğe para vermesin diye hergün çağırdım geldi yedi birgün üstünde para varsa gelirken sigara alır mısın dedim almadan gelmiş ki vericem parasını son sigaramıda yemeğin üstüne yaptığım kahveyle içip gitti
Bu arkadaş size yemek için geliyor hep galiba kendi yemek yapamıyor herhalde yapmayın her şeye evet demeyin.yoksa daha çok kullanır sizi benden demesiBir gün beni dört beş defa aradı napyon diye şaşırdım bu beni arar ama en çok bir defa niye bu kadar aradı bir günde dedim en son 6.arayışında benden bana bu yemeği yapar mısın diye yemek istedi sana gelirim dedi ne anlarsın
Tipik beleşçi iste hemde hadsiz evdeki misafirle dalga geçen insandan hangi arkadaşlığı bekliyorsunuz uzak durun boyle cinslerdenHerkese merhaba benım bir sorum olacak sizlere Kızlar belki sizlerde bu sorunu yasamışsınızdır. 7 yıldır cok yakın bir kız arkadasım var . Bacım gibi diyebilirim. Ben evleneli bir yıl oldu. Ben evlendikten sonra bu kızla daha çok görüşmeye başladım evlerimiz yakın olduğu için. Arkadasım ben evlendikten sonra çok sık bana uğramaya başladı telefon açıp bana ne yemeğin var açım geliyorum, demeyebaşladı, evime gelip yatak odama destursuz giriyor. Klozeti ben misafirime kullandırtmam evin lavabosudur benım için orası . Misafir lavabom ayrı benım. Israrla klozete giriyor. Sürekli benden kıyafet istemeye başladı geri istedim yıkanmıs ıslak dedi kirli verdi.ne zaman bebek yapcagıma yorum yapıyor erken bence söyle böyle, bence çalışmalısın hemen yapma , Baktım ki bu benı kullanmaya başladı. Hayatıma müdahale etmeye başladı.mesafe koydum. En son kalabalık misafirim geldi dua okuttum kendide geldi davet etmiştim . Benım Yanımda olsun diye ben onuncagırdım ama o başka arkadaşımla oturup sohbete koyuldu.(başka arkadaşlarımıda davet ettim) Mutfağa giriyor 3-4 servis yedi (afiyet olsun ben bunun lafını etmiyorum laf ettiğim kısım benı kullandığını hissetmem benım gözümde yeme içme yoktur) kocamın akrabalarıda vardı o gün bende baska bir arkadaşımda gelmişti onunla oturup kocamın akrabalarına güldü dalga geçti çok zoruma gitti. En son geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf atmıştı akrabam instagrama bu arkadaşımda ekli akrabamda o fotoğraf karesinde bende varım hemen bana mesaj attı ayyy çok kötü çıkmış hemen silsinler diye, insanız hepimiz etkilendim baktım fotoya gerçekten kötü çıkmışım akrabam arkadaşımın attığı mesajı gördü nasıl ondan etkilendin bu kız senin hayatını etkiliyor senş kullanıyor dedi velhasıl kelam böyle .siz ne düşünüyorsunuz anlattıklarımdan ? Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama:)
Sonra bana iyi bir şey yapıyor ya allahım nasıl vicdanım sızlıyor böyle düşündüm diye Doğum günün kutladım ettim benım Doğum günümü es geçti ben kutlamayı sevmem dedi bir ay sonra sevgilisinin dogum günün kutladıBu arkadaş size yemek için geliyor hep galiba kendi yemek yapamıyor herhalde yapmayın her şeye evet demeyin.yoksa daha çok kullanır sizi benden demesi
Kocamın akrabasıydı dalga geçtikleri çok ağrıma gitti kocamla dalga geçmiş gibi hissettimTipik beleşçi iste hemde hadsiz evdeki misafirle dalga geçen insandan hangi arkadaşlığı bekliyorsunuz uzak durun boyle cinslerden
Yemekte gözün var deniliyor ama İnanın öyle değil ah ah valalhi esirgemem ama kendi basına gelip sormadan dolabı açıp kocama ayırdığımı yiyor ben diyemem ki aaa yeme kocamın yemeyi diye alamam elinden
Terbiyesiz işte misafir oldugu o evde diger misafirle dalga geciyorKocamın akrabasıydı dalga geçtikleri çok ağrıma gitti kocamla dalga geçmiş gibi hissettim
Teşekkür ederim nasıl mesafe koyayım bilmiyorum hep böyle oluyor hayatımda bçhep ben düşünüyorum iki gün aramıyorum üçüncü gün ayıp ya arayım diyorum zayıflık mı benimkisi çok afedersiniz salaklık mı bilmiyorumBen anladım sizi. Hadsizlik yapmış. Ben de hiç hoşlanmam aşırı rahat davranışlardan.
Teşekkür ederim nasıl mesafe koyayım bilmiyorum hep böyle oluyor hayatımda bçhep ben düşünüyorum iki gün aramıyorum üçüncü gün ayıp ya arayım diyorum zayıflık mı benimkisi çok afedersiniz salaklık mı bilmiyorum
Değil mi ? Yahu ne zaman benek yapacağıma kadar geldi iş erken bence diyor buna o değil ben karar veririm bence çok erken pişman olursun. Yahu ben yapacam çocuğu sen değilZayıflık değil sadece aşırı duyarlısınız. Ben de öyleyim. Ama bir yerden sonra hak etmeyene mesafe koymam gerektiğini anladım. 3'ün 5'in önemi yok aslında. Yeni tanıdığın biri sana kaç senelik dost dediğinden daha çok dostluk yapıyor yeri gelince.
Resim kısmındaki mevzunun nedeni şu ; o bana öyle dedi ya ben kendimi daha kötünhissrttim şaka yapmış kendince veya uyarmış her yaptığımda bir şey buluyor ya bundan dolayı sildirmek istedim.huzursuz oldumArkadaş değilde 7 yaşında küçük bacı gibi resim kısmı hariç. Bekarkende böyleydiyse zararın ne neresinden dönsen kar.
Merhaba bu arada canım gerçekten böyle anlaşılacağını düşündüğüm için dışarıya anlatmaktan hep cekindim ve burada sizlere anlatmak istedim. Bir kaç gün denedim aramadım kendide aramadı be sonra döndüm aradım bana ne dedi biliyor musun ? Sen aramazsan ben aramam ben herkese böyleyim dedi. Ne kadar üzüldüm ben Kardeş gibi görüyorum aldığım cevaba bak
Onunyapamam işte dilim dönmez valla benım aklımda şu var sizce nasıl yavas yavaş mesafe koymaya çalışayım diyorumsonra zaten anlayıp geri çekilir belki çükü ben bu sebepleri ona sunarsam dünyanın en kötü insanınolurumm ona göre galibaO sizi kardes gibi gormemis demekki
O zaman uygun bir dille arkadasinizla gorusmek istemediginizi soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?