Ben seni bizim koloniden sandım yaa.Orasi neresi kiz bilmedigim yollara cikmam benbeni kandirip agina dusureceksin dimi yemezler
sen hankini yapiyormusun bozuyirmusun onemli yanjNe için arıyorsunuz acaba ? Büyü yapılacak mı bozulacak mı
Çayımı aldım, yorumları okumaya başlıyorum. Nasıl yardımcı olabileceğime bakayım.Eki Görüntüle 3158499
Hayır beşinci günün sokağında doluya bakın dedi. Dolu yağacakmış onu haber verdi.E adam beşinci günün şafağında doğuya bakın dedi ya, niye doğru düzgün dinlemiyorsunuz ki söylenenleri
Saçını yolmuşlardı senin yüzünden.Artemissisipi geldi senin dede
Ben seni bizim koloniden sandım yaa.Yaka kartını takmamışsın hay Allah. Ne bileyim.
İyi olmuş...Gözü görmez kulağı duymaz gelmiş 100 yaşina, anca kızlara üfürsün, ellesin, başka bişey bilmez bunak...Çekilsinler artık sektörden, genç buyuculere fırsat versinler, biraz da biz yolumuzu bulalım, aman hizmet verelim di mi?Dört ay önce büyü yaptım diye kandirdiginiz kadın Ak büyü dedesine saldırmış yalancılar diye. Yazık değil mi kaç yaşında büyücü sizin yüzünüzden...
Kiiiiz bütün büyücülerin kolonisi var ya. Seni nasıl kapmadılar şimdiye kadar. Gel bizimkine katıl, odaya kaydını yaptıralım haftaya da büyücüler masasında bütün koloniyle tanışırsın.Koloni mi kurdunuz vay arkadas surda 2 kurus kazanacagiz onda bile ekmegimize goz dikiyorlar yaaa. yok abi kadin kadinin dusmani iste.
Ruh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.Allah'ın cezası her kime ne niyetin var ise misliyle seni bulsun Allah'ın ilmiyle vermedigini şeytanla getirmeye çalışarak ek olarak şirke düşüyorsun, büyüyle geleninde gideninde bir Hayri dokunmaz sana, inşaallah da dokunmaz felaketler yakani birakmasin bekarsan kaderin evliysen evlatların yansın eğer yaparsan!
Temennim merhamete gelipte bu iğrenç ve şeytan işi pislikten vazgeçmen, Allah ıslah etsin seni ve fırsatlar da vermesin herşey ayağına dolansin Ha birde işinde uzman birini bırakayım buraya @Mune
Ya tamam beddua kötü o okey de. Deneme amaçlı konu ne ya nesin sen Montaigne miRuh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.
AhahahhahahahRuh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.
Evet ama bu sektör de büyüğe saygıyla ilerliyor biliyorsunuz ki asi büyücülere yer yok, bu asilige ve aksiliğe devam ederseniz sizi kayıttan tamamen düşerler normal insan statüsüne dönersiniz demedi demeyin.İyi olmuş...Gözü görmez kulağı duymaz gelmiş 100 yaşina, anca kızlara üfürsün, ellesin, başka bişey bilmez bunak...Çekilsinler artık sektörden, genç buyuculere fırsat versinler, biraz da biz yolumuzu bulalım, aman hizmet verelim di mi?
dur elleme.edebiyat da bir çığır açar belkiYa tamam beddua kötü o okey de. Deneme amaçlı konu ne ya nesin sen Montaigne mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?