Gerçek bir büyücü arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayetvar'da medyum diye aratınca çok acayip şeyler çıkıyor. İbretlik

Eklentiler

• Screenshot_20221108-232705_Chrome.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20221108-232614_Chrome.webp
    44 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20221108-232547_Chrome.webp
    23 KB · Görüntüleme: 50
Dört ay önce büyü yaptım diye kandirdiginiz kadın Ak büyü dedesine saldırmış yalancılar diye. Yazık değil mi kaç yaşında büyücü sizin yüzünüzden...
İyi olmuş...Gözü görmez kulağı duymaz gelmiş 100 yaşina, anca kızlara üfürsün, ellesin, başka bişey bilmez bunak...Çekilsinler artık sektörden, genç buyuculere fırsat versinler, biraz da biz yolumuzu bulalım, aman hizmet verelim di mi?

Koloni mi kurdunuz vay arkadas surda 2 kurus kazanacagiz onda bile ekmegimize goz dikiyorlar yaaa. yok abi kadin kadinin dusmani iste.
Kiiiiz bütün büyücülerin kolonisi var ya. Seni nasıl kapmadılar şimdiye kadar. Gel bizimkine katıl, odaya kaydını yaptıralım haftaya da büyücüler masasında bütün koloniyle tanışırsın.
Böyle tek başına geçinemezsin. Arkanda biz olalım geeeeel.

Ruh hastası bir paragraf beddua yazmışsın. Umarım sana döner kötü kalpli cadı. Deneme amaçlı konu açtım büyücü filan aramıyorum. Arayacak bilimsizlikte değilim. Ama sinirlendirdin beni küçük insan.

Ya tamam beddua kötü o okey de. Deneme amaçlı konu ne ya nesin sen Montaigne mi

Ahahahhahahah

Sosyal deney mi yaptınız

Ya da tepki görünce geri vites, bilemedim

Evet ama bu sektör de büyüğe saygıyla ilerliyor biliyorsunuz ki asi büyücülere yer yok, bu asilige ve aksiliğe devam ederseniz sizi kayıttan tamamen düşerler normal insan statüsüne dönersiniz demedi demeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…