Gerçek bir Narsistle ilişki yaşayıp ayrılan var mı?

Merhaba, narsist biri ile ilişki yaşayıp ayrılan var mı?
Ben. Narsistlerin kralıydı. Çoook yıprandım ama şimdi geriye bakınca çokşey de öğrwnmiş oldum. Tek ama tek çıkar yol uzak durmak. Çünkü sizin tüm ruhunuzu sömürdükten sonra posanız kalınca sizi beğenmeyip giderler genelde. Konu nedir bilmiyorum tabi ama genel durum bu oluyor narsitlerde

Birde yalanı yalan söylemeden yaparlar. Sizden tuhaf şeyler isterler ikna ederler sonra da çevresine ahh bu böyle şeyler yapardı derler. Yemin etse başı ağrımaz. Zor ama inanılmaz bir tecrübedir narsistlerle ilişki

Oyuncağını geri istiyor. Yaptıklarının tek ve yegane amacı sadece bu. Duyguları yok onların, karşısındaki insanları aynalayarak yaşıyorlar. O donuk, ışıksız bakışları ilk görüşte bir terslik olduğunu insana hissettiriyor ancak o kadar usta manipülatörler ki böyle hissettiğin için kendinde sorun arıyorsun.
Kendisine yeni bir "av" bulana kadar uğraşacak. Her türlü kışkırtmayı deneyecek.
Ben kurtulmak için polisle tehdit ettim. Statüleri hayatları olduğu için geri çekildi ve bir daha da asla bulaşmadı çamur. Dava sürecinde aşırı yıprandım, uzman desteği aldım. 2 sene oldu yeni yeni düzeldiğimi söylüyor çevrem.
Konuşmaya korkar biçimdeydim. Zihnimin içinden konuşuyordum ama mimiklerim yoktu. Annem çoğu zaman adımı bir iki kere seslendiğinde anlıyordum dışardan konuşmadığımı. Beni öyle manipüle etmişti ki tek kelimeden kaos çıkarıp sindirmeye, hakimiyet kurmaya çalışıyordu.
Bin şükür kurtuldum o cehennemden de o zebanilerden de.

Çok, doğru iki tesbit, girdap ve kaos

Yaşadım süreç çok sancılı açıkçası lakin yapmanız gereken ilk şey kesinlikle stalk tarzı şeyleri bırakmak. İletişim kesinlikle kurmamak gerekirse göreceğiniz uygulamalardan uzak durmak

Ben ayrıldıktan sonra asla barışmak için adım atmadı adı üstünde narsist egosu çok yüksek ama şans eseri karşılaşıyormuşuz gibi orda burda karşıma çıkıyordu. Bir süre bekledi geri dönmemi (ortak arkadaşımıza söylemiş) baktı dönmüyorum bu sefer çevremdeki insanlarla sevgili olmaya başladı. Sürekli arkamdan konuşup herkese beni kötülüyordu. Asla muhatap almadım. Sonra hayatıma başkası girdi, nasıl becerdiyse gitmiş hayatımdaki kişinin en yakın arkadaşlarından bir kızla sevgili olmuş. Kızı doldurdu doldurdu atmadığı iftira kalmadı, kız da sözde arkadaşını korumak için geldi onun söylediklerini sevgilime söyledi. Ben gidip arkamdan konuştuğu şeyler için hesap sorunca ona kafayı takmış ona takıntılı aşıkmışım gibi muamele etti ve herkese de öyle söylüyormuş. En sonunda elime fırsat geçti biraz da planladım baya büyük bir intikam aldım, dedim ki bir daha adımı ağzına almayacaksın alırsan ben de durmam. Ne ben senden bahsedeyim ne sen benden. Öyle diyerek ondan kurtuldum. Artık arkamdan konuşmuyor. Bunlar olalı seneler oldu, 18-19 yaşındaydım o zamanlar.

Aradan 5 seneden fazla zaman geçti ve geçen sene sevgilimin (bu farklı biri) uzun süredir konuşmadığı bir arkadaşı hortladı bir yerden ve beraber online oyun oynamayı teklif etti, o da ne beraber oynayacakları diğer arkadaşı da bu narsist eximmiş ve onunla tanıştırmak istiyormuş. Bu seferki sevgilime her şeyi anlattım, 2'sinden de uzak durdu ve o teklif eden arkadaşını da sildi, kafam rahat şükür.

Eğer sizinki de benimki gibiyse tavsiyem; eğer size zarar vereceği bir ortam yoksa, arkanızdan konuşacağı kimse yoksa, hiçbir yaptığına hiçbir tepki vermeyin ve uzak durun. Her yerden engelleyin ya da sizi görebileceği her yeri dondurun sosyal medya vs. Eğer ortak çevreniz varsa veya muhatap olmanız gereken bir durum varsa da her zaman gardınızı alın. Size yazdığı mesaj vs varsa silmeyin.

Tamam işte bunlar enerji emmek için hayatlarında hep biri olsun isterler. O kadın tekmeyi bassa size dönmeye çalışır mesela.

:) öğrendim şimdi teşekkürler. Evet Sezer Ergör'ün videolarını her gün izliyorum. Allahıım size de yardım etsin inşallah ve benimle birlikte bu süreci yaşayan herkese de . Ben kendime olan özgüvenimi, konuşma yetimi, insanlığımı kaybetmiştim. Derin bir suçluluk ve değersizlik duygusu içindeydim ama çok şükür kurtuldum onu affettim içimde neden bana bunu yaptı yerine "ben neden böyle birini seçtim" sorusunu sordum ve cevabını buldum. Kendimi sevmeyi, varlığımı takdir etmeyi öğrendim, vicdanımı susturdum ve daha pek çok şey. Yaşadıklarımı anlatırken ve hatırladığımda halen elim ayağım titriyor biri ile görüşeceğimde ya da yeni bir şeye başlayacağımda halen hata yapıyor hissiyatini yaşayabiliyorum. Tek istediğim tamamen kurtulmak ve elbette 1 günde olmuyor zira bu hale 1 günde gelmedim. Ayrılık sonraki süreci öğrenmek istdim her hangi bir tuzağa düşmemek adına. Canımın derdindeyim sadece kaba tabirle

Bana da aynısı oldu, benden maddi ve manevi alacak bir şeyi kalmayınca, sadakatsizliğini alen hale getirip benim tarafımdan da tespit edildiğinde yine benden ayrılan oldu. Seebi ise benim kafamda kurmam, ruh hastası bir manyak olmam oldu ama iyi ki de oldu. Araa iş için bahanele ile mesaj gönderiyor konu sadece para oluyor elbette ceva dahi vermiyırum. Şimdi ise daha dün bulunduğum yere bugün gidip orada olup olmadığımı ısarla ortak arkadaşımıza sorup konntrol sağlayarak eski kız arkadaşını aynı yere götürmek ve benim de bunu duymamı sağlamak çünkü biliyor ki önceden bu durum beni çok sinirlendirirdi. Belki de saldırmamı istedi ama tepki vermedim. Evet sinirlendim çünkü gittiğimiz her yer de sponsor ben oluyordum şimdi ise o sponsor nasıl böyle karakter yoksunu birine onca yılımı verdim diye sinirlendim ama çok şükür dengeye geldim.

çok üzülüyorum bunları duyduğum için benzer şeyleri yaşadım, dilerim hak ettiğiniz mutluluğu huzuru en kısa sürede hayatınıza alırsınız

Çok geçmiş olsun, ben şiddetini ve kötü mesajlarını Savcılığa şikayet etmekle durdurmuştum. Bana saçma sapan iş konuları dışıda yazmıyor, aramıyor. Beni takip edebileceği her hangi bir sosyal ağ yok takipleşmiyoruz. BEni herkese kötüleyebilir ama umrumda bile değil dışarıdan gören herkes zamanında gerçeğini görüp beni zaten uyarmıştı ayrıl diye. Beni sadece hayatındaki kadınlara ruh hatası olarak tanıttığını biliyorum ama bunula da ilgilenmiyorum. Ortak arkadaşlarımızın paylaşımından beni görebiliyor ve kendisi eski sevgilisi ile tatilde o hald ebenim hayatımda bir olup olmadığını ondan sorup öğrenmeye çalışıyor ama benimle ilgili hiç bir bilgi ona gitmiyor.

Tamam işte bunlar enerji emmek için hayatlarında hep biri olsun isterler. O kadın tekmeyi bassa size dönmeye çalışır mesela.
o kadın tekmeyi basmaz :) o yüzden ona gidiyor çünkü hırs yaptı kadın onu her şekilde onun olsun istiyor. Şimdi alsın tepe tepe onun olsun. Zaten hiç bir zaman tek bir kişi ile yetinemiyorlar ayrıldktan sonra öğrendiğim bir şey çok üzmüştü beni, benimle birlikte 6 yıldır başka biri de varmış ve aynı zamanda farklı kişilerde ama yine de yetmedi ona yetmiyor

teşekkürler size de geçmiş olsun, o zaman onu görmezden gelmek dışında yapacak bir şey yok bence, keşke ortak arkadaşınız da olmasaydı görüp sinirleriniz bozulmazdı

Instagram’da catikatiilkay diye bir hesap var. Geçenlerde denk geldim sayfasında bolca bahsetmiş. Videolar falan da var. Bakabilirsiniz konu sahibesi pismanperi

Kadının adama verecek enerjisi kalmadığında yani narsist beslenemediğinde adam tekmeyi basar ama o zamanda senin haberin olmaz yüksek ihtimal. :) Evet , narsistlerde skor olayını çok duydum. Yattığı kadınları not eden mi dersin ( defterde 500 - 600 kadın ismi vardı. ) aynı anda bilmem kaç kişiyi idare eden mi dersin. Tek unutmaman gereken bu bir kişilik bozukluğu. Sen bu herifle evli olabilirdin , çocuğun olabilirdi. Ama neyse ki değilsin özgürsün.

ay evet bu benimkinde de vardı. sevgili sayısını skor gibi tutuyordu. tabi o zamanlar saf ergen ben anlamamıştım hatta şaka yapıyor sanmıştım o kadar fazla olması imkansız geldiği için, benimkinin de 90'dan fazla sevgilisi olmuştu tam sayıyı hatırlamıyorum.

Çok var böylesi inanın. Ben de bu skor olayını kaç defa duydum inanın bilmiyorum. Karakterleri ( yoksa karaktersizlikleri mi demeliydim ? ) hep birbirinin aynısı. Bir adım sonraları hep tahmin edilebilir ama o girdaba düşüldüğü zaman insan kendini zor toparlıyor. Dikkat etmek lazım.

çok üzülüyorum bunları duyduğum için benzer şeyleri yaşadım, dilerim hak ettiğiniz mutluluğu huzuru en kısa sürede hayatınıza alırsınız
Biyolojik babadan gördüğüm örüntüyü sürdürdüm işte. Hayatımdan hepsini çıkardım. Yoluna koydum az çok, bakalım. Umarım buluruz hepimiz hak ettiğimiz mutluluğu.
Seksüel açıdan sapkınlık hepsinde var. Yani bu sapıklık derecesinde de oluyor böyle skor tutma seviyesinde de. Benim boşandığım yaratık kadınların normal doğum videolarını izler kendinden geçer, kahkaha atardı. Sonra sonra duyduğuma göre yatak aktivitelerinin her şeyini annesine anlatmış. Detaylarıyla. Ben son aylarda hiçbir şekilde yanıma yaklaştırmıyordum, bunu tabi annesine anlatmış. Annesi de benimkileri arayıp şikayet etmiş yine böyle arsızca utanmadan. Annem utana sıkıla yıllar sonra öyle bi sohbet açılınca bana söylemişti de yine oha ya demiştim.

Geçen buralarda bir tavsiye okumuştum narsitle mücadele diye bir sayfa var. Okuyup bilgi edinebilirsin , bazı yaşadıklarını bir de dış gözden okumuş olursun hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…